Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (465)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna seara, crenguta !
Intram si noi pe fuga sa va spunem ca pe 23 noiembrie s-a nascut bebe al nostru. Suntem bine sanatosi, ne chinuim un pic cu alaptatul. Ioanna si Iorgos sunt incantati de el si cu greu reusim sa-i tinem un pic mai departe de bebe, pt ca au avut viroza amandoi chiar cand eram la maternitate. Iorgos a facut chiar otita si acum e pe antibiotic. Imi e insa f drag de ei cand ii vad cum il sorb din ochi pe bebe Nicholas. Tati e si el topit si eu tip la el ca il tine toata ziua in brate pe bebe. Chiar acum doarme pe canapea cu el pe burta.

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hello, va mai amintiti de mine?
Incerc de nu stiu cand sa va scriu un mesaj si cand termin de scris mi se inchide in mod constant calculatorul si pierd tot Am zis ca-s semne ca nu trebuie pana aseara cand m-am hotarat sa iau taurul de coarne si sa ma plang la Mimu de sabotaj (nu suporta sa auda ca s-a intamplat ceva cu calculatorul , da mereu vina pe user ) Si deci, era plin de praf calculatorul meu si se supraincalzea basca faptul ca m-am horatat sa fac conversie la niste poze din NEF in Jpeg si aveam hardul 100% ocupat ...deci:
Craciun australian si puradeii cei mai frumosi , nota 10 Cu ma-sa cu tot, care tare inteleapta mai e Sa fiti sanatosi in noua casa si sa va duca fiarele cu bine din a in b
Pe vienezi ii urmaresc pe facebook tot mereu, Nico m-a trerminat cu ciobanu' In rest, ce sa va zic? Cred ca incep sa ma educ si eu ca anul acesta sunt aproape gata cu toate cadourile familiei pentru sarbatori (adica 50% cumparate, 50% stiu ce trebuie sa iau )
Ariel, aia cu de firma de nefirma ma omoara pe mine Nu zic ca merita sa dai de 5 ori pretul daca n-ai dar daca ai, sa moara ma-sa mare daca nu merita Nu intra fata draga alea in alea la legourile fake nici sa le bati..si nici sinele de la tren , nici piesele de la puzzle...nu intra Mi-am adus aminte de povestea Crocsilor Nu vrei sa te scot maine la Mall, la pranz? Ca-ti mai povestesc pe drum
Naty draga, nu cred ca mai am timp sa intru si pe mess asa ca-ti zic aici: retinita are Mimu , pfuuu! I-am dat voie sa-si ia iar pastilele de corason pe langa picaturile de ochi Grea e batranetea taica
Valen, m-ai terminat Super grozava ideea alora iar de Matei nici nu mai zic...vine si Dudu negresit , daca reusesc sa ma autoconving ca la gradi nu sunt virusi
Dudu, superba fetita ai Superba
Butucica draga, Dudu de cate ori vede bretele zice : " am si io batele d-atzea, de la Andei " Si ii e tare dor de parc, azi abia abia l-am deturnat ca el vroia la nisip
Cami, belea fi-ta ..sau precoce, maa
Am vazut si Olguseii, e de pus in rama poza aia cu ei doi in patut
Mai vad pe FB si pe Andra, Tea englezoiaca, Andru olteanu' ...toti niste minunati Nici acolo nu apuc sa comentez
Am citit si de Simo, Doamne ajuta in continuare
Azi am tuns Dudelul, stil bros-castron E haios, o sa vi-l arat eu odata si odata ...inainte de Craciun voi avea 3 zile de concediu
Cadouri am luat asa :
www.ibebe.ro/productimage.php?product_id=3065" target="_blank">Mos Nicolae cu bonus www.tookie.ro/pisoar_happy_pee.html" target="_blank">ASTA
www.rokenbok.com/estore/complete-action-sets/rok-works-construction-action-set" target="_blank">Mos Craciun
Pe baza de bile, dupa cum vedeti
Pentru bunici, unchi ,matusi si tot neamu' vreau sa fac un calendar personalizat cu pozele copiilor in diferite peisaje functie de evenimentul lunii, am marcat sarbatorile familiei mare ca s-au cam ramolit si s-ar putea sa uite si sper sa fie o surpriza pe cinste Dar greu a fost sa fac selectie de poze de anul asta si sa le bibilesc pe toate, sa asociez text samd
Pentru ziua lui Mimu ii pregatesc o surpriza de proportii in complicitate cu fi-sa, dar nu pot sa spun aici ca e cu ochii pe noi (daca va puteti imagina, imi povesteste el ce se mai intampla uneori sau ma intreaba : "dar ce-a patit aia sau ailalta?" )
In rest, ramane cum am stabilit...macar luna asta o sa am concediu
Ne vedem maine, va pup si va doresc weekend placut!

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutare..
Sunt in febra pregatirii de concertul Demis Roussos..
..iar dupa concert am propus sa ne plimbam prin centrul vechi...poa'ne-om simti binesau s-o lasa cu vreun dans..

Am fost in dragoane...moamaa,ce nebunie,ce ambuteiaj...zici ca tot Bucurestiul era acolo...dar cred si eu,la ce preturi erau la jucarii,cel putin...fata de hipermarket...care tot chinezarii sunt..

Si am gasit papusa maaaae pt craciun,ustensile de maturat,fier de calcat cu masa,si alte bazaconii...plus masini si chitara miniaturala finilor...si pt jucarii si mici chestiuni ca dresuri,chiloti ne-a apucat 3 acolo,plecati de la 9...2 ore stand numai in ambuteiaje...

Azi noapte a revenit tusea puternik la Tea..ce-o avea frateeee??nu am putut dormi,a venit intre noi si a dat-o pe tuse puternik cu zgomote..ce-o fi asta?in rest,nik...o avea probleme cu polipi ceva?? uff...si mi-e groaza sa o duc la control printre virusachi..

Ma 'c sa ma fac sexy de concert..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

noi plecam inopinant la niste prieteni Muf o sa adoarma p-acolo, sa vedem cum il aducem inpoi la noapte

Stela, have fuuuun!!!
Mimo, maine ne pove de toate cele

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Buna seara, crenguta !
Intram si noi pe fuga sa va spunem ca pe 23 noiembrie s-a nascut bebe al nostru. Suntem bine sanatosi, ne chinuim un pic cu alaptatul. Ioanna si Iorgos sunt incantati de el si cu greu reusim sa-i tinem un pic mai departe de bebe, pt ca au avut viroza amandoi chiar cand eram la maternitate. Iorgos a facut chiar otita si acum e pe antibiotic. Imi e insa f drag de ei cand ii vad cum il sorb din ochi pe bebe Nicholas. Tati e si el topit si eu tip la el ca il tine toata ziua in brate pe bebe. Chiar acum doarme pe canapea cu el pe burta.

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Felicitaaaari, sa va traiasca, sa fie sanatos bb mic!!! asteptam poze!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Raluca de Grecia, felicitari pentru nasterea lui bb3! Cred ca te topesti cand iti vezi copiii "mari" asa incantati! Sanatate, sunt de sezon virozele astea...

Io-te ca a venit Mimo pe la noi!! Imi place de mor prima jucarie, asa ceva ii voi lua si eu lui Matei, insa serios daca nu mi-e frica de bilele alea... sa nu le bage in gura... Ideea cu calendare personalizate iara e super-faina! Cu petrecerea de ziua lui Mimu... succes! Mai bine nici nu scriai de complicitate... sa nu fi scris nika, daca tot citeste!

Stela, distractie placuta!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Citat:
....cu petrecerea de ziua lui Mimu... succes! Mai bine nici nu scriai de complicitate... sa nu fi scris nika, daca tot citeste!

Aaa,Nico, dar nu-i petrecere Petrecere surpriza ii fac numai daca ma enerveaza ca stiu marfa O petrecere surpriza la care sa le invit numai pe prietenele mele nemaritate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Hai ca am scris aiurea, ca nici macar nu intelesesem ca e petrecere... surpriza, ma :).

Mergi la inceput

Raluca, sa-ti traiasca Nicholas! Sa fie sanatos si norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multzam..sper sa ma pot distra nitzelus..

Raluca,felicitari!!Bine ai venit bb Nicholas!Sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput