Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (465)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Multzam..sper sa ma pot distra nitzelus..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Dar de ce sa nu te poti distra? Fata mare ai, unelte de curatenie are, inteleg Cand te intorci casa o sa fie luna si soacra adormita gata Concertaraie placuta si "good bye my love good bye"

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Eu astept sa faca domnisorul kk , sa putem pleca Cine a mai pomenit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello
ce fac fetele???
eu v-am citit dar nu am apucat sa scriu deloc....
sunt prin zona, am pus gand rau la dulapurile de la bucatarie, de fapt ma apuc incetisor de curatenia de Craciun
am vazut ca discutati depre cadouri, noi de Mos Niculae i-am luat un cort din ala sub forma de casutza si s-a dus bitu' acum la carrfour si i-a luat bucataria aia cu Alba ca zapada....tocmai s-a uitat azi de doua ori la desen ca a fost pe Disney, iar de Craciun cred ca o sa-i luam masinaria aia lui Mikey mouse club house sau ne mai gandim ........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Fete, intru repede sa anunt ca nu ajung maine in Mall , s-au anuntat nasii in vizita...deh, Mos Nicolae! Va pup, distractie frumoasa...sa va ganditi si la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Va pup si eu.
Chiar as vrea sa ajung maine desi, sincer, daca nu dorm nitel la pranz ma tem ca saptamana viitoare voi deceda de surmenaj. S avedem cum s-or brodi lucrurile.
Am fost deci la petrecere la Mc, de dus ne=a dus tati cu masina si taaare bine era, ca mai statea si el acolo cu fata sa-mi trag sufletul...dar a primit un telefon urgent "de servici" si a trebuit sa plece, lasandu-mi mie masina sa ne intoarcem. Cum alta petrecere nu mai urma, in final au ramas strengara mea si inca 3 copii ce nu se dadeau dusi de la locul de joaca si s-au chirait/iubit/pupat/batut/plans inca vreo 2 ore, neslabindu-ne pe niciunul dintre parinti. Iulia la un moment dat a cerut pishu...am dat fuga cu ea la baie, acolo pas de intra ca era cu cod...fugi cu copilu in brate sa intrebi codu'...pana la coada jumate din pishu s-a dus pe ea, noroc ca aveam schimburi complete si in timp ce o schimbam ea comenta: "nu-i nimic, le bagam a spalat" (). Apoi a facut si kk, tot acolo (asa ca, Mimo, iti sunt alaturi). In fine , pana la urma ajunsesera in asa hal de obositi ca nu te mai puteai intelege cu ei, iar am avutparte de o scena "hot"...dar, nu stiu, ori a inceput ea sa le faca mai "soft", ori am devenit eu mai calma si nu ma mai panichez-as inclina catre a doua varianta!
Felicitari maxime Ralucai!
Mimo, eram convinsa ca nu-i de la pastile si ma bucur ca am avut dreptate dar, ma rog, nu ma bucur deloc de retinita. Deh, spune-i ca fac si medicamentele parte din viata, sa le ia asa cum sunt, cu bune si cu rele si sa nu-si mai faca sange rau!
Deeeci, noapte buna si daca apar maine sun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Luny nu stiu cat de bine este implementat in Romania programul FastTrackKids, Vali ar putea sa ne dea mai multe detalii, dar cel din America este suuuper. Noi am vazut un filmulet la facultate, la psiho si ce faceau acolo, in programa din America mi s-a parut foarte interesant si educativ. Apoi aratau si copii, rezultatele mai bune pe care le au la scoala comparativ cu altii. Bine, acolo daca am inteles eu bine, se incepe de la 5 ani cu scoala.
Chiar Vali, tu care lucrezi cu atat de multi copii, ai vazut imbunatatiri reale in dezvolatrea copiilor care merg la FTK?

Nico, Gecko fetelor ce tot vorbiti voi acolo? Layby? Reduceri? SF-uri fetelor. Preturile aici au crescut ca doar vin Sarbatorile.

Eu ma declar extenuata. Am bugetat, comandat, cumparat, sortat si impachetat cadourile pt Mos Nicolae, Craciun, Anul Nou si implinirea unui anisor a celei mici. Toate astea se intampla in viitoarea luna! Mai trebuie sa-mi vina un pachet de la Ariel si-s gata cu totul. Bine, ma refer la nepotele, caci adultii inca nici nu-s bugetati si cum bugetul incepe sa tinda asimptotic catre zero, ma tem ca vor fi cadouri de megaextraultracriza. Pt cele mici insa, Mosul a fost darnic, ca si ele-s scumpeeee si au fost cuminti.
Si pentru ca am alergat de am inebunit dupa costumatia pt serbarea de la gradi a celei mari, m-am gandit sa impart cu voi locatia de unde am luat pana la urma costumul:
http://costumedeserbare.wordpress.com/

Mergi la inceput

Gudinde, esti de poveste Tocmai am venit de la Damian ai carui parinti erau in criza ca nu stiau de unde sa cumpere/inchirieze costum popular pt baietel , pentru serbare . Vazut link si forwardat, sarumana domnita, zisera bogdaproste oamenii aia

Mergi la inceput

Nico multumim pt vesti. Ma bucur mult ca Simo e mai bine. Acum era de asteptat ca recuperarea nu se va face in doi timpi si trei miscari, dar e ffff important ca-s pe drumul cel bun. Doamne ajuta si tin pumnii in continuare. Daca mai vorbesti cu ea, trimite-i o imbratisare maaaare si de la mine.
Si eu n-am vazut ciobanasul tau Unde-i?

Ramo sanatate multa lui Andru.

Raluca de Grecia felicitari pentru bebe!

Mihatp imi pare tare rau de incertitudinea cu CIC-ul dar asta e! Ce-o fi o fi si doar tu suferi daca-ti faci n ganduri.
Despre psiho ti-am trimis un off-line.

Naty mi-e si jena la cat de ocupata esti, dar daca ai timp zilele astea de o consultatie off-line imi dai si mie de veste?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Gudinde, esti de poveste Tocmai am venit de la Damian ai carui parinti erau in criza ca nu stiau de unde sa cumpere/inchirieze costum popular pt baietel , pentru serbare . Vazut link si forwardat, sarumana domnita, zisera bogdaproste oamenii aia

Ma bucur mult daca reusesc sa gaseasca ce au nevoie. Tipa e chiar suuuper de treaba, la locatie am ajuns usor si costumul cumparat de mine e de calitate.

Mergi la inceput