Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (465)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ce fac randunicile gurese?

am reusit sa arunc un ochi si eu. ma bucur tare de vestile de la simo. n-am apucat sa va zic in timp util de mesajul de la George, era deja vestea postata. dar trebuie sa zic c-am fost impresionata de efortul lui de a ne anunta, pe mai multe, in stresul in care era atunci.

gecko-mi dai sperante ca se aseaza lucrurile cu 2, ca te vad mai des pe forum

nico, frumos ciobanasul tau. de magazine... stiu ce vorbesti. uneori imi lipsesc, desi nu sunt fan shoping

am sarit repede peste retete date de naty si luny, ca nu stiu ce am, as manca intr-una. si m-am ingrasat cam mult. foarte mari griji nu-mi fac, ca pana la urma se dau ele jos.

eram curioasa de link-ul educativ, dar nu-mi merge. mai incerc.

cami, simpatica foc domnisoara ta. frumoasa varsta

noi suntem bine. Luca un scump, la varsta asta sunt de-a dreptul bestiali. Ilinca saptamana trecuta (la 34 sapt), avea 2200 gr, in grafic, desi doctorul zicea ca e marisoara. dar asa a zis si de Luca inainte de nastere si a avut 3270. deci a fost numa' bun.
nu mai e mult.
inca lucrez. ma ajuta la psihic. nu ma gandesc la nastere si trec zilele repede. ma supara astia cu indemnizatia lor... dar ce sa fac... ii las in mama lor ca tot nu-i pot influenta eu de aici. mi-e ciuda ca n-am stat cu Luca acasa, dar trecutul nu-l pot schimba. viitorul mi-l schimba altii.

mai misc una alta prin casa si revin

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Miha, mai pune si tu poze cu frumosul tau!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

miha, ce putin mai este pana vine Ilincuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Am primit azi filmuletele lui Matei de la Fastrackids. V-am pus si voua unul:

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

gata fug acasa..va si WE placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Butucico, chiar nu stiu de ce se fac fara parinti serbarile voastre.. Anul trecut a fost gripa porcina si intr-adevar au fost trimise de la inspectorat interdictii, dar anul asta... Le-o fi fost ma comod educatoarelor... De ce nu faci putin gat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gecko

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

fastrackids e un curs optional, un program adus din america acum vreo 4 ani, pt copii intre 2,5 si 9 ani. Au o ora pe saptamana, studiaza in 2 ani 12 teme mari; in fiecare lectie au film pe ecran interactiv, jocuri, experimente, aplicatii practice, discutii... totul adaptat la varsta lor...poti intra pe www.ftk.ro, daca vrei sa afli mai multe...

hai ca am intepenit. Initial, vazand filmul, am vrut sa zic un "wow" admirativ, ca ce destept, ce ascultator, ce frumos interactioneaza Matei, meritul lui si al tau. Dar acum vad ca spui ca "totul adaptat la varsta lor"...ar trebui si Patrick sa faca/sa se comporte asa? Asta e ceva firesc pt varsta lor? Valeu mama ca in urma e al meu.
Dar "wow-ul" admirativ tot il scot.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Prima lectie este demo: te duci cu copilul si vezi daca ii place, daca se pliaza pe program. Daca nu, mai astepti o perioada...
In cursurile lor spun ca programul incepe cu copii de 2 ani, dar nu-i incurajam pe parinti sa-i inscrie asa de devreme, pt ca e mai greu pt ei sa inteleaga . Dupa 2 ani jumate merge totul bine de obicei... Dar instructorul urmareste multe lucruri in timpul lectiei si incearca sa le imbunatateasca in lectiile urmatoare...
Filmuletele se trimit periodic, la fel si raportarile: prima dupa cel putin 2 luni... II filmeaza cam in fiecare saptamana, dar unele filmari nu sunt de aratat parintilor...
Hai ca m-am intins...
Pe scurt, merita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

nicoleta foarte fain costumul, ii sta bine
vali cat costa cursurile alea? pe site vad ca nu-s si preturi..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Asta de o ora pe saptamana se cheama Fastrack Tots si costa 250 ron pe luna. Daca platesti in prima saptamana ai 10% reducere.
Daca va intereseaza, sediul nostru este Centrul 2, da?? GheDem Teodorescu, 16 bis.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

M-am dus in urma si am vazut filmuletul cu Matei ! Foarte fain! Sigur le sunt folositoare cursurile astea pe mai tarziu, pe langa ca sunt informative (se intalnesc cu alti copii, fac prezentari...). Super fain! Era si in Bv, insa era la celalalt capat al orasului. Si cum bona era cum era... Ii duce de la gradi, Vali? Sau ii duceti voi, individual?

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Gradinita e si Centru Fastrackids si fac in timpul programului, de la 12 la 13.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Neata!
Aseara am fost cu Alex la primul ei concert, Hara si Directia 5, a fost super incantata iar la plecare mi-a zis cu o voce languroasa: "cred ca m-am indragostit de Cristi" (Enache)
Deja????

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"life's a journey, not a destination."

Si eu am fost indragostita de el mult timp..Ii stiam toate piesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am aterizat in real pana la urma, am cumparat niste Kindere ptr maine seara si am sondat piata la jucarii... subtire de tot!
acum va servesc c-o tuica fiarta primita de la Vali, si punem de-un iepure la tava

Deci: maine la ora 3 in Mall, ne gasim prin telefon!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput