Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (465)
Raspunsuri - Pagina 9
luny spune:
nicoleta foarte fain costumul, ii sta bine
vali cat costa cursurile alea? pe site vad ca nu-s si preturi..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
Nicoleta, i-am vazut
...is pastori mai nu ciobani![]()
Luny, care link nu-ti merge? la film sau la siteul ftk? Ca daca e la al doilea atunci trebuie sa scoti virgula de dupa ftk.ro
Nicoleta spune:
M-am dus in urma si am vazut filmuletul cu Matei
! Foarte fain! Sigur le sunt folositoare cursurile astea pe mai tarziu, pe langa ca sunt informative (se intalnesc cu alti copii, fac prezentari...). Super fain! Era si in Bv, insa era la celalalt capat al orasului. Si cum bona era cum era... Ii duce de la gradi, Vali? Sau ii duceti voi, individual?
Butucica, pentru Stefan si acum o surpriza inseamna o jucarie sau ceva dulce. Orice altceva inseamna nimic. Ce haine, ce incaltari... carti... Asa sunt toti, cred.
Gecko, ma, iti dai seama ca nu de struguri si nici de vulpi nu ziceam eu (dar chiar e posibil sa nu-ti mai doresti nimic?? :-S)... ma miram si eu de niste jucarii, nu de masini, case, toale de firma
, iti dai seama la ce nivel vorbesc :)))). Si nuuu, nu pentru mine era costumul, pentru Stefan, dar ai vazut ca si Matei aspira la acest titlu... Bine ca am gasit costum, ca era tare catranit sarmanul copil... Ma duc sa invart in mancare.
Gecko, Hirte se cheama. Asta e costumul Hirte Hannes.
(Matei e in baie, rupe hartie, o arunca in toaleta apoi trage apa, si de la capat... si zice "Am de teaba!")
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
cami33 spune:
Neata!
Aseara am fost cu Alex la primul ei concert, Hara si Directia 5, a fost super incantata iar la plecare mi-a zis cu o voce languroasa: "cred ca m-am indragostit de Cristi" (Enache)
Deja????

luny spune:
gecko ftk, dar a mers prin google
butucel imi pare rau ca nu te vad maine..
cami, wau! ai domnisoara mare!
o sa-i transmit si lui Cristi ca a facut ravagii![]()
mdea, stiu despre ce e vorba..![]()

Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Am vorbit cu Simo. Dupa voce parea bine, insa mai este pana acolo. Incet-incet se asaza toate... Siluan este inca sedat. Ficatul cel nou a inceput sa preia din functiile pe care trebuie sa le preia... Mi-a facut bine sa vorbesc la telefon cu ea. Mi-a mai spus de baietii cei mari, ca il asteapta pe Mos Nicolae... David are concerte... Ma intreba ce mai faceti. 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Am vorbit cu Simo. Dupa voce parea bine, insa mai este pana acolo. Incet-incet se asaza toate... Siluan este inca sedat. Ficatul cel nou a inceput sa preia din functiile pe care trebuie sa le preia... Mi-a facut bine sa vorbesc la telefon cu ea. Mi-a mai spus de baietii cei mari, ca il asteapta pe Mos Nicolae... David are concerte... Ma intreba ce mai faceti. ![]() ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
dragii de ei!

transmite-le ca ne gandim la ei si tinem pumnii stransi in continuare! ma bucur atat de tare ca Siluan e spre bine si ficatul de la mami isi face treaba!!

Iubirea mea,
ramo_cata spune:
offf un WE ploios si cu stres mare dupa o noapte agitata si mai mult nedormita..joi noaptea ,Andru a facut febra..ieri dupa somnul de pranz la fel,i-am dat nurofen si a scazut dar la nici 4 ore din nou febra,peste 39

..i-am dat alternativ la 4 ore nurofen si panadol..plus tuse...ce ma bucura ca mananca si se hidrateaza..acum de dimineata a fost mai bine,cel putin asa mi-a zis Cata...
deci,de mos Nicolae i-am luat jucaria pe care el si-a ales-o ...pe 1 dec am fost prin Metro,l-am dus la standul cu jucarii,l-am pus sa-si aleaga apoi eu cu A am plecat la plimbare prin magazin si tati s-a ocupat de jucarie
..de Craciun,inca nu stim ce sa-i luam...cred ca o trusa medicala..deci ,Naty,nu esti singura in urma cu cumparaturile
de Revelion cred ca o sa mergem la sor'mea la Bucuresti,asta in functie de cum am liber..daca nu stam acasa,eu,Cata si Andrei..singuri! mancat si somn!
tocmai am vorbit cu Andru ..e mai bine...
edit:
butucelti-am vazut Andreiul pe mail
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Am vorbit cu Simo. Dupa voce parea bine, insa mai este pana acolo. Incet-incet se asaza toate... Siluan este inca sedat. Ficatul cel nou a inceput sa preia din functiile pe care trebuie sa le preia... Mi-a facut bine sa vorbesc la telefon cu ea. Mi-a mai spus de baietii cei mari, ca il asteapta pe Mos Nicolae... David are concerte... Ma intreba ce mai faceti. ![]() ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |

cami33 spune:
Ce mult ma bucur ca Simo si Micu sunt mai bine!!!
Doamne ajuta sa se refaca repede-repede 
vali woooowww, bravo, Matei!!!

ramo, sanatate multa Andreiului!!
luny, mda, si eu stiu despre ce e vorba
, doar ca la mine se intampla prin 2000 
Si la Bacau ploua si e mohorat
...n-am chef de nik