Prietene la bine si la greu - 84

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Daca ma mai primiti cu mesaje trunchiate si in doi peri, mai lansez cateva idei:

Mi-a placut distractia de la Mall, mamicile M+R+R sunt fff frumoase fiecare, iar puiutii lor, unul si unul. Mie mi se pare ca acum trec copilasii nostri printr-o perioada adorabila, sunt inca mici si bucalati (chiar si cei mai firicei ) si au sute de mutrite amuzante.

fain rezumatul de la "The No Cry Sleep Solution", bag seama ca pana la pag 71 se adoarme citind cartea, probabil asta e ideea.

Chiar asa, Lili, cum mai merge "nani-nani, sh-sh"? Ceva imbunatatiri? La mine, asta seara, adormitul a durat 1h42min ...
Daaar, constat ca asta e un alt mic avantaj al mersului la munca: nu sunt prea deranjata de adormitul asta prelung, o tin cu mare bucurie in brate. Bine, va dati seama ca orice treaba, oricat de mica, se face dupa 22-23 seara, deci ajung si eu in pat cam pe la 12-1 de regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Vreau sa va spun ca in Kiabi au sac de dormit cu 50 lei. Are 90 cm si este pt varsta 6-24 luni. Este foarte frumos si este de buna calitate. Au 3 modele: roz, albastru si gri. Am gasit sac si cu 40 lei, dar nu mi s-a parut asa frumos (era verde).
Tot de acolo, i-am luat si o babetica cu maneci, ca m-a smintit cat curat la pete.

Am uitat sa spun ca ieri am auzit de cineva ca e gravi, azi am auzit de Smara si sper sa mai aud si de altele.... inclusiv de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Many, Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Smara, ma bucur pt tine, sarcina usoara!

Many, e o veste cumplita. Cine va avea grija de copilas?

Mergi la inceput

Mai vreti / puteti sa ne vedem in oras in we? Sper sa nu fiu deplasata cu intrebarea mea, banuiesc ca numai de intalniri in oras nu va arde cu tot stresul cu legislatia...

Noapte buna si linistita!

fetele nenominalizate, din tara sau din strainatate, ma gandesc la voi toate si va citesc cu interes postarile.
pupici fulgusorilor si sa le treaca mucisorii, tusea si mofturile la papa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Va las www.youtube.com/watch?v=Ni87jX2yHQ8" target="_blank">cevasa vizionati dar scuzati calitatea ca inca nu stiu sa setez camera.

Mami fericita de strumfita

Andra e delicioasa, ce ordonata e si ce de perisor are!!!

poponitzu' meu Matei-Andrei

noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Many Groaznic! Cat curaj pe prietena ta, cata suferinta pe copil! Eu de o vreme incoace nu mai pot sa aud suferinte in care sunt implicati copii, efectiv mi se face pielea de gaina. Am avut 2 cazuri asta vara, un copilas de 2 ani inecat cu un covrigel, altul tot de 2 ani si ceva cu o bomboana luata din geanta maica-sii, am plans zile in sir fara sa ii cunosc. La scena cu covrigelul a asistat tati, s-a intamplat intr-un magazin. Ufff!Despre tricotat ... nu am modele, niciodata nu am invatat sa citesc tiparele. Fac dupa cap si unde gresesc corectez cu crosetatul sau ii crosetez ceva peste si faze de astea. Insa pe youtube sunt pattern-uri misto in engleza. (In seara asta mi-a cerut buni sfatul la tricotat, era sa pic ca ea nu cere sfaturi). Asa, ca sa va mai zic de gravide, am dus-o pe mama la pedichiura la o tipa la care merg de 5 ani pentru toate cele femeiesti, are 44 de ani si in astia 5 ani ne-am tot plans ca nu reusim sa avem copii. Ea are un baiat de 18 ani, dar vroia neaparat bb2 si nimic. I-am adus in octombrie branca ursului, pe principiul bea ca rau nu face si guess what??? E insarcinata. Astia in curand imi fac fun club, sunt 5 fete insarcinate cu branca ursului plus colega de la Cluj, deci 6.Despre emigrare ... pana pe la 30 de ani am zis ca Raluci. La 18 ani am fost implorata sa raman in Germania si nu am facut-o, pentru ca-mi iubeam tara si speram sa pot contribui la bunastarea ei. Dupa m-am prins ca degeaba ma agit ca vreau copil, nu am ce sa-i dau. Nu vorbesc despre chestii materiale pentru ca nu stateam prost deloc in Romania, vorbesc despre civilizatie, educatie, bun simt, etc. Sper din inima sa nu fiu inteleasa gresit, nu blamez nici intr-un caz Romania. Am considerat ca afara ii pot da mai mult doar. Acu ca am filosofat va pup de noapte buna Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Fetelor dragi ce de vesti!

Smara, m-a apucat plansul de dragul vostru si sa stii ca eu tin la riduri. Te imbratisez cu drag si va felicit din inima pentru cadoul asta frumos. Stii ca se spune ca o sarcina te relaxeaza foarte tare, acu sa vezi cum o sa manance Timi si totul o sa fie bine, bine!Bravo, ati facut o treaba buna si din pasiune, nu oricum

Many, Doamne ajuta copilasul orfan, ce tristete. Sa o odihneasca Bunul Dumnezeu.

Dankutza, am citit, e ok, iti raspund cu proxima ocazie. Sunt bucuresteanca 100%

Dana, ce mai astepti sa-ti faci un control, sa te pui pe mancat si sa iei ceva vitamine. Este clar ca s-au creat carente plus oboseala acumulata. Vezi ca astept raportul

Raluci, stii ca te admir tare pt perseverenta si patriotismul tau, nu? Cand vad cata daruire imprastii, las automat capul in jos Sper din tot sufletul pt voi toate sa iasa bine macar asta!

Ionela, nu vreau sa te descurajez insa sa stii ca nici in afara tarii nu-i asa usor si bine cum pare. Nu toate salariile sunt foarte mari si bone nu-si permit multi oameni, nemti in speta. o bona angajata pe bune(ceea ce pp ca platesti mai putin pt ca statul acopera o mica parte) costa undeva in jurul a 1.500 euro cu program de sase ore. Cand este bolnava te descurci si are dreptul la vacanta ca oricine altcineva. O vanzatoare are undeva in jur de 1500 euro pe luna iar educatoarele de la gradinitzele publice poate chiar mai putin. In Canada este alta situatie, oricum nu mai avantajoasa.
Ce se intampla in tara in momentul asta este anormal, sper sa fie doar propaganda si sa se ia o decizie cat mai decenta. Faza aia cu aplicarea retroactiva este impotriva dreptului romanesc, daca se va intampla asta inseamna ca suntem un stat incontrolabil din toate pctele de vedere.

Licu, mai am un segment de informatie de trimis, maine ma execut

Oulele (a se citi oua la plural) romanesti stiam ca se fac in apa cu sare si otet - cel putin asa le-am facut eu mereu. Ma gandesc totusi ca ar merge f bine amestecate cu ceva.

Dozz, ai un program tare lung si cred ca-i tare greu

Despre noi amestecate, de vreo doua zile este cam maraici, stare febrila moderata amestecata cu stare subfebrila plus muci insa cred ca febra este de la vaccin. De mancat mananca f bine, doarme super si bea apa foarte multa, ceea ce este bine in conditiile astea. In rest iubire mare!

Sigur nu am mentionat jumate dintre voi, mai revin eu!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Multumesc ptr. cuvintele voastre. Baietelul acum in decembrie face 6 ani, cred ca este marisor sa realizeze ce se intampla. De cand mamica lui a inceput sa se simta rau statea la bunica materna sau in familia matusii lui(sora mamei). Nu stiu acum, daca nu cumva va veni tatal sa ceara tutela, nu stiu nimic.
Ralu_sebi, da asa este, asa o chema, dar ma feresc sa dau nume, ptr. ca nu le place sa se scrie despre viata lor privata, sunt foarte discreti.
Noi plecam maine la primele ore ale diminetii si nu stiu cand ma voi apropia de laptop(il duc cu mine), asa ca va urez acum w-e placut

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara!

Eu am o prietena romanca aici in oras...a nascut ieri. In seara asta am fost la ea la spital sa il vedem pe bebe. Doamne ce micut mi s-a parut. Nu imi vine a crede ca si al meu tot asa a fost iar eu am reusit sa il fac baiat mare L-am luat si eu pe bebe putin in brate iar Daviducul meu mai avea putin si il lua la bataie

sot de Angi si Lauradi!

Raluci,Cristina_boc, ii mai dau seara cereale, dar nu mai tarziu de ora sase. Si eu stiam ca laptele nu isi schimba consistenta dar cand vad ca nu accepta nici suzeta nici apica ci doar tzitzi...nu mai stiu ce sa cred.

Ariadna, si eu m-am gandit ca ar fi necesar sa imi fac niste analize...

Andre, sunt sigura ca un somn de cateva ore legate mi-ar face bine...dar nu prea e posibil sa am parte de el. Eu ziua nu dorm niciodata iar noaptea nu ma lasa David.

Monis, cum umbli tu la faza cu somnul? poate imi dai si mie un pont.

Smaranditza, felicitari, ma bucur tare ptr voi. sa ai o sarcina usoara!

Many, Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa aiba grija de sarmanul copilas.

Shtrumphy, ce harnicuta este Andra.

Ionela, sper din suflet sa treaca perioada asta...tare greu mai este.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput