Prietene la bine si la greu - 84
Raspunsuri - Pagina 10
smaranditza spune:
Bag seama au si iesit hormonii la inaintare, ca asa am tras o tura de plans la mesajele voastre superbeeee!!!
Multumesc mult de urari si ganduri bune.
Sunt mult mai in forma acum dupa ce am citit atatea incurajari. Dupa euforia vederii celor doua liniute, m-a apucat paranoia si amintirile: daca nu reusesc sa duc sarcina la capat, daca se intampla din nou ca atunci, daca, daca.....?
Incerc sa ma linistesc si sa merg inainte cu increderea ca Dumnezeu e in control si stie El mai bine ce face.
Many, Dankutza si Licurici, luati cate-un pupic de-aici ca s-aveti si voi burtici.
Asa as vrea sa va trag cu mine la o noua odisee!!!
Sa dea Domnul sa se intample cat mai curand minunea si in viata voastra!
UM a fost pe 1 Noiembrie. Deci, DPN-ul ar fi pe 8 August, data casatoriei noastre. Oricum, daca e totul ok, as vrea sa nasc in alta zi, ca sa nu se suprapuna sarbatorile.
Ma duc la somn, ca abia imi mai simt picioarele de oboseala.
Noapte buna si linistita! (sper sa si pot dormi, ca inca nu mi-au trecut emotiile )
laurairina13 spune:
Uoff..eu inca visez sa emigrez la mandarinele lu Andre
Una peste alta mai visez sa apuc sa fac ceva cu mestesugareala mea, da ceva mai bizniz..dream on.. baby dream on..
Oricum stau cu capu pleca ca mielu la taiere pana luni cand trantesc astia legea sau ce o fiSomaj scrie pe fruntea mea
BB 2 vrem si noi, indiferent de ce va fi..Doamne ajuta, ca vaz ca la mai sud de noi se prinde repede
Laura
si sa ma bag repede sa felicit sarbatoritii zilei de maine/azi
Ana Maria
Eduard Cristian
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
laurairina13 spune:
Am si eu o intrebare..unde's Lavi si RamoXXX??fetili, ce mai faceti?sper ca sunteti bine....
Firefly's shop
grigore_tina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Ana Maria Eduard Cristian mami de Vlad (29.10.2009) |
Te citez si semnez si eu.Sper sa nu te superi.La multi ani Lauradi pentru ieri.
Many imi pare rau pentru prietena ta.
Smara ma bucur enorm de mult pentru tine.Sa fie intr-un ceas bun.
Si eu am vazut stirile azi.De ieri am o stare atat de buna de spirit,sunt foarte calma si privesc totul cu un optimism prostesc pot spune.Azi sotului i s-a stricat masina,pana la salariu bani s-o facem ioc dar nu-i problema.E un fier si se repara.La serviciu sper sa ma primeasca.Pe postul meu nu e angajat nimeni.La un moment dat dupa ce am plecat au facut restructurari,dar acum au angajat iar.Sper sa ma pot intoarce.Era un job ok.Imi place.Chiar daca e stresant.
Noi azi am facut pomul si am ornat casa.Daca reusesc pun maine poze.
Ne-am dragalit toti toata ziua.
Dozz ce zici tu cu somn la 00-01.00 eu prestez de pe acum.Sper sa reusesc sa o tin asa si cand voi fi la serviciu.Eu as avea program de la 07.00-15.30(asta mi se pare cel mai ok pentru ca Geo doarme pana la 09.30 mananca,iar la 12.00 se culca iar.De obicei face nani pana la 15.00.La 16.00-16.30 maxim as fi acasa.Nu ar simti el lipsa mea prea mult).
Din fericire el va sta cu tati 3 zile si o zi cu bunica din partea tatalui,adica cu soacra.Probabil ca mama sotului va mai veni si in zilele cand e sotul cu Geo.Sper sa se descurce.
Micutul vrea lapte la trezire.Aici va fi mai greu.La amiaza adorme dupa 5 min de plimbat in brate,fara san.Mai serveste tzitzi pe la 19-20.00.Deci m-as incadra.Ramane tzizti de dimi o problema.Vom vedea.
Dana si eu am zilele cand ma doare capul,ametesc si nu pot face nimic.Eumi-am facut analizele.Dupa mine sunt anemica.Doctora zice ca nu.Asa o fi.Cert e ca abia mananc o data pe zi.Cred ca lipsa mancarii + alaptatul+alergatul dupa copil si treburile din casa=oboseala cronica.Asta scrie si pe capul meu.
Ma duc la nani.Somn usor.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
Stam si il pandim pe ce il iubim.
Vrem ghetute pline ochi pentru bebe mergaret ,pentru mami,pentru tati.
laurairina13 spune:
Niatza!
Cofi??? In vene?
Firefly's shop
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Niatza! Cofi??? In vene? Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) Firefly's shop |
Yes, pleaseeeee!
LA MULTI ANI ANA MARIA!
LA MULTI ANI EDUARD CRISTIAN!
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
ionelamaria spune:
Mneata
Si de la mine supliment de cafea
Mihnea a dormit Nu noaptea trecuta. Saracul, rupt de oboseala, s-a foit in pat si s-a smiorcait toata noaptea cu ochii inchisi, dar nu a reusit sa se odihneasca. Dimineata, pe la 5.30 l-am schimbat si i-am pus jum de sup de nurofen ca deja plangea. In 10 minute a adormit.... Inca doarme. Am preferat supozitor decat sirop ca , dupa episoadele de voma de ieri, mi-a fost teama sa-i dau sa bea sirop. Sper sa nu mai fie pprobleme... dar daca ceva continua mergem la pediatru... ca episodul de aseara l-am pus pe seama unei indigestii, peste noapte poate au fost ceva crampe sau vreun dinte ca tot rodea manuta... dar daca o tine asa nu mai e nicio indigestie nimic.... si mergem sa vedem ce e.
[Laura_a, dupa cum am spus, sunt convinsa ca in nicio tara nu sunt caini cu covrigi in coada., dar... chiar daca tot ce castig eu ar merge la bona, cred ca banii sotului ar ajunge pentru un trai decent ( nu sa-mi permit orice). Oricum, dincolo de astea, cred ca Mihnea ar avea o sansa la o altfel de viata in afara acestei tari... Poate visez... Dar cum spunea si Andre...
In fine, imi iubesc tara, dar cred ca ea nu ma mai iubeste pe mine.
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
laurairina13 spune:
Lyly, nu intalesai matale, io ceream o cofi servita cu branula in vena!! Ca pe baza mea nu mai beti voi cafea azi, ca nu stiu sa fac
Asa ca it's on you sa servesti lumea cu cofi!
Firefly's shop
laurairina13 spune:
Many, iote pe aici un model fular si caciulita tricotat, da nu stiu sa iti explic schema ca nu stiu sa tricotez. Tot acolo sunt o groaza de alte modele pt copilasi poate te inspiri macar..
Firefly's shop