Prietene la bine si la greu - 84
Raspunsuri - Pagina 11
raluci_b spune:
Neatza,
Da si fata cafia, capucino si ceai toate aburinde.
Dozz - of of ce program ai si tu
Dana - nici Renus nu vrea suzeta, m-am resemnat, o sa-i dam noi pe brazda, tu cum te mai simti ? Ai face bine sa dormi la pranz culcusita langa ochii frumosi ai lui David.
Ralu - ca de cand ma tin sa te intreb, cum fu dragutza sa alaptezi un pui asa de mic, mi-am adus aminte acum cand a zis Dana ca a tinut puiul mic in brate
SMARA - si pe mine cui ma lasi?
Monis - cum a fost noaptea voastra?
Ionela - a facut si al meu de vreo 2x asa cu vomatul si am pus tot pe seama pranzului ori mancat multi ori nu i-a placut ceva, cum e Mihnea acum ?
Oare branca ursului Andre poate fi luata si in alaptare?
Laura - multam de admiratie, inca cred ca pot schimba ceva, de aceea nu las niciodata pe nimeni sa-mi incalce drepturile, OPC-ul cred ca e satul de numele meu, sunt in proces cu WCR-ul ca-s niste jecmanitori, asadar nu ma opresc din incercarile de a face ceva sa mearga bine, om vedea cat ma mai tine
v-am zis sa lasati butoiul in pace, gata l-am umplut cu VIN sa avem ce bea de sarbatori, asa ca ush ush mai bine ziceti in ce culori faceti bradul anul acesta?
LA MULTI ANI sarbatoritilor ANA MARIA EDUARD CRISTIAN
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
raluci_b spune:
Fetele deci PROTEST MIERCURI 11.00 in fata la GUVERN, nu se poate obtine aprobare pt mai devreme, oricum luni este abia sedinta in coalitie miercuri vor finalul, asa ca TREBUIE sa mergem sa ne strigam oful, ACOLO nu aici unde suntem doar citati la TV si nu ne aude cine trebuie.
Haideti va rog ganditi-va serios sa mergem cat mai multi PARINTI
_
lylyana.ion spune:
Licu' deci chiar imi tb dupa cum vezi ca ti-am interpretat mesajul
am facut multa multa sa ajunga pt cele care se trezesc mai tarziu
Raluci, daca e vremea cat de cat ok, sper sa vin cu Alex, ca n-am cui sa-l las
multu' de cofiii
Andre, vreau si una buna de la tine ca sa imi ajunga
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
ralu_seby spune:
Niatza,
Cu riscul de a intrista unele mamici cu pui nedormiciosi, tr sa spun ca pt prima oara Matei s-a trezit astazi la ora 10:10...Am lenevit in pat si eu, gandindu-ma ca nu mai apuc eu asa ocazie. A dormit aproape 12h...cu doar 2 treziri, la 6 si 7 dimineata. Ma simt ca noua.
Raluci, alaptand ghemotocul ala de copil, a fost pt prima oara cand am simtit ca mai vreau un copilas, Ca si Dana, ma uitam la el si nu-mi venea sa cred ca in urma cu niciun an si Matei era un suflet mititel. Spre deosebire de al meu odor, asta mic doarme non-stop, miauna incet ca un motanel...M-a topit, ce sa mai..pana la urma la KIDEX i-am luat lui mai multe chestii, ca deh..stiam ce ii trebuie
Btw, suge tzitzi acum, a reusit
LA MULTI ANI Ana-Maria si Eduard-Cristian!!!! Sa fiti norocosi, sanatosi si sa debordati de dragoste si bunatate!
P.S. Raluci, eu cred ca vin miercuri la protest..cel mai probabil cu Matei, nu cred ca am cu cine sa-l las.
poponitzu' meu Matei-Andrei
noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!
douradoudou spune:
hello girlz .. u all..am ami pus poze cu sasa in contul comun de picasa..la 1 luna avea 4.800 kg si 56 cm..e f bine si e o sugubeata..ma face sa rad mereu..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Am si eu o intrebare..unde's Lavi si RamoXXX??fetili, ce mai faceti?sper ca sunteti bine.... |
Aceeasi intrebare o am si eu.
monis5 spune:
ANA MARIA
EDUARD CRISTIAN
LAURADI
Raluci eu vin la protest
Licurici nu merge linkul... As vrea si eu sa vad, poate ma descurc eu cu impletitul, ca niste caciulite si fulare as face repede...
Ionela ce bine ca s-a linistit Mihnea. Poate e totusi indigestie... daca e doar asta, ar trebui azi sa-si revina (numai vorba ta, sa nu se suprapuna ceva dinti...).
Tina ai si tu grija cu oboseala aia, ca e cam devreme, tu esti tinerica tare
Smara lasa paranoia ca nu e loc pt asa ceva la cat esti de ocupata
Dozz tare tu cu adormitul la cartea despre somn
Strumfy e super tare Andra cum strange ea jucariile
Andre imi place felul fanclubului tau . Ce temperaturi mai sunt la voi acum?
Laura_andreea sa treaca repede starea cu m si febra. Dar vad ca in rest sunt toate bune si imi place mult starea ta de spirit .
Many tragica poveste .
Drum bun si astept cu nerabdare sa ne scrii ca sunteti amandoi mai bine, Vladut cu papa si tu cu toate .
Ancutza mamica depresata. Sper sa ajungeti repede la Iasi si sa-ti mai revina buna dispozitie
Gabitza multumim pt diversificarea Medlife de contul comun si felicitari pt bilant
Lylyana voi ce faceti?
Chiar asa, ne vedem in we sa bem o bere fara copilasi? Ceva idei cand si unde?
asa, si acum cateva cuvinte despre noi, pt cele care m-au intrebat despre somn. Am schimbat TOT. Avem doar 3 zile si 3 nopti, deci nu pot spune ca va tine ce se inatmpla, dar va povestesc.
In primul rand ora de culcare, in loc de 10 s-a facut 8 - 8.30. Am realizat brusc ca il culcam mult prea tarziu si de aia adormea greu, pt ca era deja extenuat, cu toate ca dormea 2 somnuri pe zi in total de vreo 2.5-3 ore.
Am scos un somn, dimineata joaca / plimbare de astea, la 1.30 masa de pranz si apoi somn de la 2-3. Doarme 1.5 ore. Baie pe la 8 si apoi alaptat si somn. In dormitor nu mai deschid laptopul deloc, ca facea si ala lumina si zgomot (are un ventilator cam excitat) si il tot disturba pe copil, nu mai aprind veioza deloc, dupa imbracare in pijama, liniste si intuneric. Adoarme in 10 minute. Il pun in patut si se trezeste cam dupa 1 ora. Il readorm imediat, dar adesea in canapea, unde il las sa doarma linistit. Nu vrea in patut, nu-i bai, ca oricum se da de gratiile alea... i s-o fi urat si lui (oricum, dupa Anul Nou o sa-i schimb patutul de bebelus cu unul de copilas). In cele 3 nopti de pana acum, inafara de trezirea de control dupa 1 ora, a mai avut o singura trezire pentru supt (la 1.30), apoi somn pana la 8 dimineata. Deci un progres este f f clar.
Pe scurt somnul de noapte:
21-21.45 nani in patut
22-1 nani in canapea, trezit, supt, nani inapoi fara ridicat in brate sau altceva
1.10-8 somn
Am schimbat si mesele, dimineata la 8 san, la 10 mic dejun - branza de vaci, cascaval, galbenus fiert, iaurt, cereale integrale; la 1.30 pranz si cel tarziu la 6 diverse (fructe inca nu doreste). Dupa 6 nu mai primeste decat san la 8.30.
Cu cartea inca nu am inaintat, asa ca mai astept si de acolo ceva idei.
Gata, am plecat la treaba / joaca
sa aveti zi frumoasa
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun
raluci_b spune:
_
lylyana.ion spune:
Raluci, cred ca Bubu rade de tine, nu de ren
Monis, eu sunt dispusa si sambata si duminica de iesit, numai sa nu fie seara (adica la 8 sa ajung acasa) idei n-am...
noi suntem bine, Alex are aceleasi vesnice treziri la 1-2 ore, tasu e bine dar nu a nascut, bunicu iese azi din spital
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e