Prietene la bine si la greu - 84

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

la multi ani Ana Maria

la multi ani Eduard

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis uite din nou modele hainute copilasi
Interesanta noua ordine facuta la voi cat priveste rutina si somnicul. Uite la asta am si eu o intrebare, citisi in carte aia cu fara veioza si zgomot de fond? adica eu am incercat sa o obisnuiesc cu zgomot sa doarma, si seara o adorm dar la ea ramane televizorul deschis cu sonorul asa mai incet pana ma duc si eu la culcare dupa ora 12, plus ca peste noapte stam cu lampa de veghe. Zici ca ar merge si fara lumina si fara zgomot sa doarma mai ok? Adica nah..nu as vrea sa tresara la cel mai mic zgomot in somn, pe asta m-am bazat cand am obisnuit-o sa adoarma in zgomot........poate gresesc. De asta te intreb.

ps. vaz ca imi zice ca e reclama mascata la link, ce reclama frate??ca nu e nici un site cu lucruri de vanzare
Iti dau pe pm linkul..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

La Multi Ani, Ana Maria!
La Multi Ani, Eduard Cristian!

fetelor, am intrat si eu pe mailul comun si nu am vazut mailul de la Gabita. Unde sa ma uit, ca in inbox nu vad... imi dati si mie un indiciu, ceva? thanks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mihnea face somnul de pranz, de dinaintea mesei de pranz... ca asa e la noi. Nu a mai vomat, dar a cazut urat si are o lovitura la cap de toata frumusetea. eram cu mana pe el dar s-a rasturnat cumva si a venit cu capusorul de marginea unei mobile . Nu am reusit sa-l tin Nu a plans mult dar cred ca se invineteste .

Raluci, deci am sperante sa fie o indigestie. Acum cred ca e bine Mihnea... eu inca tresar la orice tuse, foiala... trece si la mine... numai el sa fie ok

Monis, cred ca si un dinte il chinuie. Sper sa ne linistim.
Ma bucur ca Iuli doarme Sa-l tina!!!!!!!!!

Despre somn, exceptie noaptea trecuta care nu se pune, la noi lucrurile stau binisor. Mihnea se baga la somn de noapte cam pe la 21-21:30. Se mai trezeste pe la ora 2 de o papa si apoi pe la 6 si iar somn pana la 7-8-9( azi 10:30 ca era frant). Ziua cam are un somn si atat de cele mai multe ori. Daca mergem cu masina.... sau ne agitam prea tare mai baga un somn mai pe seara ( 30 min- 1 ora)

Cu mancarea noi stam ciudatel. Inca mananca fructe dimineata, legume cu carnita la pranz si iaurt cu cereale/ mamaliguta cu branzica/ lapte cu cuscus seara.
Azi a mancat dimineata o banana (o tine singur si musca din ea)Nu am incercat sa adaug si alte fructe ( mai combin cu para, kiwi, mar, portocala, avocado, gutuie coapta etc).
La pranz am hotarat ca merg pe mamaliguta cu branzica. e mai usoara si o mananca linistit ca-i place.
Pentru diseara astept idei de chestii usurele si neacide

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Eu vreau , eu vreau intalnire in we

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

Mai vreti / puteti sa ne vedem in oras in we? Sper sa nu fiu deplasata cu intrebarea mea, banuiesc ca numai de intalniri in oras nu va arde cu tot stresul cu legislatia...

Noapte buna si linistita!

fetele nenominalizate, din tara sau din strainatate, ma gandesc la voi toate si va citesc cu interes postarile.
pupici fulgusorilor si sa le treaca mucisorii, tusea si mofturile la papa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Ariadna, cand ai mailul deschis, ai sus in stanga, deasupra siglei Gmail, niste tab-uri printre care si Documents, acolo le gasesti

Ionela, pup cucuiul in devenire, poate trece mai repede

meniul e ieri:
dimi: o banana+2 biscuitei
la pranz orez cu carne de cocos
seara iaurt si ciorba de cocos acrita cu bors, de la soacra
tztz la sculare, si la culcarile din timpul zilei si de seara, noaptea la cerere

azi:
dimi: branzica cu painica si cateva bucatele de masline
la pranz va avea ciorba de cocos acra,
seara cred ca ii voi face gris cu lapte
tztz idem ca in fiecare zi

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Eu oricum mi-am propus sa vin.Puiul meu va dormi in perioada aceasta dar il culc in masina.va rog sa-mi spuneti unde va strangeti ca poate va cunosc si eu cu ocazia aceasta

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Fetele deci PROTEST MIERCURI 11.00 in fata la GUVERN, nu se poate obtine aprobare pt mai devreme, oricum luni este abia sedinta in coalitie miercuri vor finalul, asa ca TREBUIE sa mergem sa ne strigam oful, ACOLO nu aici unde suntem doar citati la TV si nu ne aude cine trebuie.

Haideti va rog ganditi-va serios sa mergem cat mai multi PARINTI

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

ziua buna,

Ava,vad ca a spus Lyly unde gasesti schema

Faza cu intuneric bezna la ora de culcare o aplicam si noi,cu succes, de 2 saptamani.Ii pun in patuturi si imi vad de treaba.Inainte aveam o lampa de veghe mica si ii cam lua Evei 20 min sa adoarma,timp in care se tot ridica in picioare in patut si arunca peste cu suzeta, jucarii, pernuta,patura...apoi incepea sa strige sa se gaseasca un negru sa i le dea inapoi. De cand e bezna la ei in camera si pe hol,mai are vreo 2 ridicari in picioare dar nu mai arunca pt ca nu vede in jur; asa ca se conformeaza si se culca...mai da totusi cateva ture prin patut cu fundul in sus (o aud din bucatarie). Cand ma duc la ei sa-i acopar,o gasesc in cele mai ciudate pozitii adormita. Dragos adoarme normal, il pun in patut,isi ia catelul si tetina,suge un pic la ea, apoi fundul in sus si somn de voie.
Voi incerca sa-i culc si eu mai devreme de 22,poate elimin trezirea de noaptea lui Dragos. Ei acum au zile in care presteaza 2 somnuri pe zi(12-2 si 17-18) si zile doar cu unul; Dragos are tendinta mai clara de a trece la un somn ziua.

Nici noi,aka Dragos, nu ne-am reinpacat cu fructele blenduite,deci mergem in continuare,si asa ramanem,pe mic dejun dimineata (BV,ou, iaurt cu cereale,magiun,etc).Fructe imi accepta,de 2 zile, pe la 12, bucatele si din mana...bine si asa,si sub forma de suc(doar Dragos)
Azi au papat asa o banana si o mandarina mica (impreuna).

Meniul de azi
10 2 felii cascaval,un iaurtcucereale,1 biscuite
12 banana mandarina
15 piure de dovlecel cu ficatel pui
Incerc sa fac un pateu din ficat de pui,sa vad ce iese,poate mai diversific micul dejun ...poate le dau la 19 daca e gata si e ok,daca nu,probabil va fi gris sau budinca de orez cu pere

De maine plec cu mucosii la Craiova,luam motul WE viitor,poate stam inclusiv Craciunul...asa ca am ceva bagaje de facut.Acum ma gandesc sa iau decat pt o saptamana haine,si,ce descopar ca mai am nevoie, aduce tati saptamana viitoare cand vine; cu jucariile e mai greu,sa vad ce selectie fac.

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna ziua, fete dragi!
Fac tot posibilul sa trimit mesajul si sa apara la fix 13.25, cand se face un anisor de cand s-a nascut micuta mea comoara. Doamne, parca a fost ieri!
Apa mi s-a rupt pe la 3 noaptea, iar pe la 06.30 am ajuns la spital cu contractii la 10 min si dilatatie 0. Abia in jur de 10 dimineata am ajuns la dilatatie 4, iar contractiile infioratoare erau deja la 3 min si dura fiecare 1 min. Dupa epidurala pe care am resimtit-o ca pe o adevarata binecuvantare, asteptam cuminte sa nasc, dar dr era nemultumita de evolutie pentru ca pana la ora 12, tot dilatatie 4 aveam. Cu ocazia asta visul de a naste natural s-a spulberat, pentru ca recomandarea de cezariana s-a transformat in ordin .
Si asa s- anascut frumoasa mea cu ochi albastri. Avea ochii deschisi inca de la nastere si mereu ma privea cand o luam sa o aaptez. Asa cum a observat RamoX, zambea un pic inca din prima zi.
II multumesc lui DD ca am avut ocazia sa traiesc din plin, clipa de clipa acest an langa comoara mea iubita!

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

NOUTATI,NOUTATI DE LA LAVINIA

este parte dintr-un mesaj trimis mie de Lavi pe facebook

Subiect: Salut
Buna! Iti scriu repede si te rog sa le anunti si pe fetele de pe forum, ca sunt in Irlanda cu sotul meu, am plecat pana la urma toti...ceea ce e mai ok...nu stiu de ce nu ma pot loga pe forum ca altfel intram si va spuneam eu. Pe Rares il ducem de saptamana viitoare la cresa, ca mi-am gasit si eu de lucru. Sunt cu inima indoita din aceasta cauza, insa trebuie sa facem cuva rost de bani sa ne putem plati datoriile. O sa mai incerc mai pe seara sa scriu pe forum.Va pup pe toate si pe bebelusi si va imbratisez cu drag. Te fac mesagerul meu!

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput