Prietene la bine si la greu - 84

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza
II

Ce bine este sa auzi si vesti bune, surprize placute !!! In fata unei minuni de copil nu mai conteaza absolut numic, se risipesc toti norii ! Felicitari !!!

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Hm, a aparut la si 24, asta e
Si acum mai zic si eu EDUARD
Am un brat de si multi si foarte multe felicitari pentru Smaranditza, care mi-a inseninat ziua ieri! Draga mea, sa ai o sarcina usoara si frumoasa si am asa un filing ca va fi fetita...

Ma bucur ca IUli by Monis a revenit la sentimente mai bune fata desomnic si ii doresc acelasi lucru si lui David-cel-cu-ochi-albastri-de-la-Germanica, ca sa o lase pe mamica lui sa se odihneasca bine.

Mai erau tare multe de spus, dar bietul meu neuron e asaltat ca o reduta de nenumaratele nspe mii de chestii de facut. Si eu, si Ana si sotul va multumim din suflet pentru urari si ca sunteti alaturi de noi in aceste zile minunate.
Pup toate fetele care s-au gandit la noi si va trimit virtual toate bunatatile ingrasacioase, udate din belsug cu alcoale felurite.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

A ras fimea odata cu Bubu

Gabitza multu pt schema de pe mail

La multi ani Ana si Eduard!

Noi ne-am culcat la 22 si ne-am trezit azi la 11 fix, cu o trezire de 1 minut pt ceiut.....moamaaaa ce bine mi-a prins ca am dormit si eu cat ea

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

bai fetelor eu am intrat intr-o depresie crunta...ma doare sufletul rau tare...de neputinta...nimeni nu le poate face nimic la tam*itii astia de la putere...parca's Dumnezeu si nu-i atinge nimeni si nimic...bai si sunt niste mincinosi impu*iti, cica FMI le-a impus o varianta...acum vine altul din PDL si spune ca e fals...FMI a impus doar un anumit procent de deficit, nicidecum nu le-a impus sa aduca mamele din concediu la munca...pe de alta parte, do*itocul de Boc cica deja stabileste legea bonelor si a tichetelor de cresa, asta ce inseamna? ca legea o sa se voteze clar in defavoarea mamelor...ne joaca pe degete cum vor muschii lor si nu le pasa de nimic... ce conteaza ca unii mor de foame si de frig cu 600 de lei pe luna cand numai incalzirea (in orice forma) te ajunge intre 300 si 500 de ron ... nu mai am putere, imi vine sa mor cand ma gandesc ca nu am unde sa las copilul asta
eu nu vreau sa ma duc sa muncesc pe un salariu pe care il dau in totalitate pe o bona care sa faca ce vrea din copilul meu...e copilul MEU, eu vreau sa il educ si sa ii dau un start in viata dupa principiile mele, nu ale altcuiva...
va jur ca am un nod in gat...mi-am pus in gand sa emigrez si o sa fac tot ce imi sta in putinta sa realizez asta, cu cine sa te lupti? cum sa te lupti? aia nu dau doi bani pe tine, un om simplu din provincie care oricum nu are puterea sa ajunga la ei nici macar cu vorba

nu mai, gata, simt ca imi explodeaza capul, dati-mi doua palme sa imi revin nu la realitate , din realitatea asta crunta

iertati-ma

Ancutza asa simt si eu si imi este frica sa ma mai uit la TV si pe DC la acest subiect care pur si simplu ma paralizeaza. Stiu ca vom face fata situatiei cumva dar acum mi se pare foarte urat ce se intampla.

Many, astea sunt adevaratele vesti tragice.

_
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

abia am postat mesajul de la lavi si a inceput eva sa povesteasca ceva prin patut....cred ca ii ureaza lui Rares acomodare usoara...acum scriu cu ea in brate ....

nu suporta sosetele in picioare mai mult de 10 min...si gresia in bucatarie e cam rece, ca ea pe acolo vrea sa se catere..nu stiu ce sa-i mai fac..

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Va las www.youtube.com/watch?v=Ni87jX2yHQ8" target="_blank">cevasa vizionati dar scuzati calitatea ca inca nu stiu sa setez camera.

Vai de mine, ce bine educati sunteti !!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

acum am vazut-o si eu pe strumfita cat e de ordonata...si de mergareata ...pupici

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

wow.......Lavi a plecat din tara!!!!...alta mamica curajoasa!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Smara e o veste extraordinara!!!! Sarcina usoara si un bebe sanatos.
La multi ani sarbatoritilor de astazi Eduard si Ana Maria. Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun.
Vad ca suntem cam multe care pandim butoiul. Si eu ii cam dau tarcoale dar sper sa nu alunec...

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

merci mult Lyly

deci Lavinia e in Irlanda acum! asta da schimbare! sa dea Domnul sa le fie bine si Rares sa se adapteze la cresa!

intrand pe un document cu vaccinuri am dat peste blogul unei tipe de pe forum (cred ca si-a inchis contul ca nu am mai vazut-o cel putin de un an), super mamica! o admir mult!

Gabita, tu reusesti sa-i culci pe amandoi in aceeasi camera? o, Doamne, cum? ca eu numai separat si trebuie liniste deplina... dupa ce adorm amandoi il duc pe Dragos in aceeasi camera cu Emi pana dimineata cand se trezeste si dupa lapte trebuie iarasi sa-i separ... ma gandesc sa incerc si eu diseara sa-i culc pe amandoi, dar am mai incercat si s-a lasat cu urlete...

Mergi la inceput