Prietene la bine si la greu - 84
Raspunsuri - Pagina 8
strumfy_12 spune:
Va las www.youtube.com/watch?v=Ni87jX2yHQ8" target="_blank">cevasa vizionati dar scuzati calitatea ca inca nu stiu sa setez camera.
Mami fericita de strumfita
laurairina13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ariadna33
daaaa, cum sa nu! o sa plateasca somaj la greu! tu crezi ca ei si-au facut vreo socoteala? au facut doar pe hartie asa, fara efectele colaterale! habar n-au de capul lor! sunt hoti dar sunt si prosti, asta e rau... stii e o vorba, un prost arunca o piatra in apa si 100 de destepti se chinuie s-o scoata. |
AHA!!
eu sunt prima la cozile de la somaj!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
laurairina13 spune:
Strumphy, ce tare e Andra! bravo, e harnicuta tare!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
ionelamaria spune:
seara buna
In seara asta Mihnea a avut 2 reprize de voma urate, asa, din senin. Nu are niciuu alt simptom. E vesel si se joaca.... da eu sunt cu ochii pe el... Nu i-o fi placut supica de legume de la pranz, ca alta explicatie nu am .
A mai avut un episod
Oare am dreptate? ce poate fi?
Miany, nu incapi bre.... ca eu m-am ingrasat 1 kg...'nteles? Ma bucur daca tgi-am fost de ajutor. In ce priveste dresajul... mai merge mai sta...
Despre indemnizatie , acu ma gandeam ca mare afacere face statul roman. Pai eu merg la munca si platesc bona, iar ei imi dau mie stimulent ( sau nu). Persoana care ma inlocuieste pleaca in somaj... Mare afacere: imi ia mie indemnizatia si ma trimite de langa copil si ii da bani celeilate tipe sa stea acasa in somaj. MINUNAT!
Uff! pe cuvant ca daca salariul ar acoperi bona ( ca in tarile normale) si tot ca in tarile normale ar exista crese (cu 5 copii in grupa nu 30) nu m-as plange de ideea. dar si asa... asta nu e normal sa te anunte azi pentru maine..
Dana, eu tind sa cred ca are si el o perioada proasta ( a avut si Mihnea, am zis ca innebunesc... acum doarme bine ... cu 1 trerzire). Parca corpul nostru era deja dresat cu cerere-oferta. Eu n-as baga nicio completare
sa treaca raul
Smara FELICITARI
Many, imi pare rau
Ancutzik hai sa emigram... Pana plec , atat cat pot, ma voi lupta cu stistemul... dar, pe zi ce trece simt ca nu pentru mine, dar pentru Mihnea TREBUIE sa plec. Sper sa si reusesc
Fug la o baie fierbinte
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Ramonika spune:
unde vrei sa pleci soro? ia-ma si pe mine, pliz, nu ma lasa...
of, acum lasand gluma la o parte, daca nu era maica-mea singura si bolnava, maine as fi plecat...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
ralu_seby spune:
Many, poate fi o simpla coincidenta, insa pe prietena ta o chema Lavinia?
poponitzu' meu Matei-Andrei
noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!
Dozz spune:
Many, ma bucur ca reusesti sa nu te stresezi, sigur va fi bine in ianuarie in felul asta. Si Vladut mananca, totusi, chiar daca mai putin. Laptic si ce mai ciuguleste el, e bine. Te imbratisez cu mare drag, ca imi imaginez cat de greu ti-e. Dar va trece!
Raluci, ce frumos ne incurajezi tu in prag de Sarbatori!
Imi place cum a decis Andre, sa devina notiune necunoscuta butoiul. Sper sa-l ocolim cu toatele, pour toujours, si cine mai e prin el, sa iasa repede-repejor!
dankutza spune:
Smara FELICITARI!!! Doamne ajuta sa poti duce sarcina la termen cu bine si sa-i faci o surioara sau un fratior la fel de dulce ca si Timi. Auzi, dupa calcule, cam in cate saptamani esti?
Ce imi doresc si eu sa ma loveasca si pe mine asa 2 liniute peste ochi. Tu ai reusit dupa 5 ani, eu dupa 6 ani. Poate oi reusii si eu anul viitor, ca asa am un instinct de impuiere ceva de speriat.
Dozz spune:
La multi ani, Lauradi!
Si la multi ani, Angi!
Sa fiti sanatoase si sa aveti o viata lunga si frumoasa alaturi de familia draga, fulgusorii iubiti si prietenii de suflet.
Mama, Angi, dar cum v-ati aliniat la zile de nastere, taoata familia!