Prietene la bine si la greu - 84
Raspunsuri - Pagina 7
ralu_seby spune:
Buna fetele,
Tocmai am citit-o pe Smara, sa cad jos..woww Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara, bebe sanatos!!!! Asta da cadou de sarbatori!
Many, vestea ta..sa tina Doamne Doamne puiul de om sanatos!
poponitzu' meu Matei-Andrei
noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
SmaraSarcina usoara si la termen. Ma bucur mult pentru voi.
Many imi pare rau pentru prietena ta.
M-am uitat la realitatea si iar m-am intristat.
Mami fericita de strumfita
Ancutza_Bro spune:
bai fetelor eu am intrat intr-o depresie crunta...ma doare sufletul rau tare...de neputinta...nimeni nu le poate face nimic la tam*itii astia de la putere...parca's Dumnezeu si nu-i atinge nimeni si nimic...bai si sunt niste mincinosi impu*iti, cica FMI le-a impus o varianta...acum vine altul din PDL si spune ca e fals...FMI a impus doar un anumit procent de deficit, nicidecum nu le-a impus sa aduca mamele din concediu la munca...pe de alta parte, do*itocul de Boc cica deja stabileste legea bonelor si a tichetelor de cresa, asta ce inseamna? ca legea o sa se voteze clar in defavoarea mamelor...ne joaca pe degete cum vor muschii lor si nu le pasa de nimic... ce conteaza ca unii mor de foame si de frig cu 600 de lei pe luna cand numai incalzirea (in orice forma) te ajunge intre 300 si 500 de ron ... nu mai am putere, imi vine sa mor cand ma gandesc ca nu am unde sa las copilul asta
eu nu vreau sa ma duc sa muncesc pe un salariu pe care il dau in totalitate pe o bona care sa faca ce vrea din copilul meu...e copilul MEU, eu vreau sa il educ si sa ii dau un start in viata dupa principiile mele, nu ale altcuiva...
va jur ca am un nod in gat...mi-am pus in gand sa emigrez si o sa fac tot ce imi sta in putinta sa realizez asta, cu cine sa te lupti? cum sa te lupti? aia nu dau doi bani pe tine, un om simplu din provincie care oricum nu are puterea sa ajunga la ei nici macar cu vorba
nu mai, gata, simt ca imi explodeaza capul, dati-mi doua palme sa imi revin nu la realitate , din realitatea asta crunta
iertati-ma
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
monis5 spune:
Smarandita FELICITARI!!! sa dea Domnul sa fie o sarcina usoara si sa fiti fericiti in 4!
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun
raluci_b spune:
SMARA - ce veste frumoasa, sa ai o sarcina usoara pana la capat, nici eu nu vad ecranul bine de emotie dar apai tu
Many - Doamne cum e viata .....ce sa mai zici in astfel de momente
Ancutzic - din pacate asta este tara noastra, i-am lasat sa faca ce vor cu noi, TREBUIE sa luptam, sa pleci unde si sa faci ce? fara o oferta de munca clara macar pt unul din soti, de preferat el pt ce pleci, va fi de 100x mai greu. Si eu ma gandesc de 10x pe zi si ma razgandesc tot de atatea ca ce bine ar fi sa plec dar na imi iubesc tara si vreau sa fac ceva bine aici, asa ca am sa ma lupt cat am sa pot.
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
raluci_b spune:
Lyly - protestul era programat pt miercuri, dar cel mai indicat ar fi sa fie IERI, deci probabil ca se va stabili o zi cat mai devreme daca "dragii de ei" vor Luni sa VOTEZE
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
Ramonika spune:
smara chiar m-a luat prin surprindere vestea ta. cu atatea vesti rele de la politicieni, imi era dor sa citesc o veste buna. felicitari si sarcina usoara
vezi ca nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste,cum zicea Ava mai demult.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
Ancutza_Bro spune:
Smaranditzo iti spun din suflet felicitari, bucurie mai mare ca asta nici ca se putea in prag de sarbatori
Many imi pare tare rau pt prietena ta si pt copilasul care a ramas fara mama...e tragic...te imbratisez
Raluci pe bune ca am sange de Spartacus in mine, dar ce pot sa fac eu de aici din Piatra Neamt? sa semnez o petitie...si mai ce? un avocat nu pot sa angajez din motive financiare, altceva ce pot sa fac? decat sa stau in fata televizorului si sa-mi bag unghia in gat ...te pup si merci pt cuvinte
Ancutza_Bro spune:
auziti, mi-a ramas in minte o chestie: cumva guvernul castiga dublu la faza cu mamicile de stau atat pe capul nostru? adica odata din faptul ca nu se mai platesc indemnizatii din bugetul de stat si odata ca vin bani din impozit imediat ce ne reangajam (impozit platit de firma + impozit platit de angajat)
ariadna33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro auziti, mi-a ramas in minte o chestie: cumva guvernul castiga dublu la faza cu mamicile de stau atat pe capul nostru? adica odata din faptul ca nu se mai platesc indemnizatii din bugetul de stat si odata ca vin bani din impozit imediat ce ne reangajam (impozit platit de firma + impozit platit de angajat) Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
daaaa, cum sa nu! o sa plateasca somaj la greu! tu crezi ca ei si-au facut vreo socoteala? au facut doar pe hartie asa, fara efectele colaterale! habar n-au de capul lor! sunt hoti dar sunt si prosti, asta e rau... stii e o vorba, un prost arunca o piatra in apa si 100 de destepti se chinuie s-o scoata.