Prietene la bine si la greu - 84

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

felicitari Smaranditza sa ai o sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Ava, si mie imi place meseria mea,nu imi place cu ce mi-am ocupat timpul cu un an inainte de a ramane in CIC...iar de intors nu ma grabesc,am timp sa tot ma duc la serv si sa muncesc pana la 63 de ani ....sau la cat se va stabili ca e varsta de pensionare... statul toata ziua cu mucosii, asta mi-e teama ca mi se va lua...

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

FELICITARI SMARA.Sa ai o sarcina usoara si fara probleme, sa-i aduci lui Timi o surioara frumoasa si sanatoasa, sau fratior.Cum o vrea DD, sanatos sa fie!!!!!!!

Asa vesti minunate sa primim zilnic

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

SMARA Mi-au dat lacrimile, iti scriu mai tarziu ca acu nu vad bine ecaranul. Felicitari de 3 milioane de ori!!! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Andre, parca am vazut ca te-ai ocupat cu tricotatul, ai ceva link-uri cu modele? Cautam de cel putin o luna caciulita si fular ptr. Vlad, nimic nu m-a multumit asa ca vreau sa iau fire de doua culori , la fel ca gecutza si sa-i fac eu, dar nu prea stiu cu ce sa incep.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Smara FELICITARI din suflet!!!!
Ce veste minunata . Hai ca la voi a venit deja . Asa cum scria Ava, acu ceva vreme, dragostea nu se va imparti ci se va inmulti la 2. Iti doresc sarcina usoara, si bb sanatos .

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Sunt ravasita, o prietena draga a murit, mama singura care in luna a 3a de sarcina, diagnosticata cu cancer a ales sa pastreze sarcina cu riscul vietii. A fost alaturi de copilul ei sase ani, atat a vrut DD si s-a dus, o femeie frumosa si foarte desteapta. Dumnezeu sa o obihneasca, nu mai gandesc limpede.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Smara, pe cat de dezamagita am fost eu ca mi-au venit rusii pe atat de fericita sunt ca la voi vine bb2!!!!!!!!!!!!
Hai da un pup si la mangalica, sa fim colege de odisee..
Sarcina usoara, si las ca se aranjeaza toate cum nu se poate mai bine!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

many...

bietul copilas..

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Off Many...Ingrozitor ce spui..Dumnezeu sa o aiba in paza!Si pe ea si pe puiul ramas singur pe lume!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput