Copilasi din 2002 *83* Happy New Year, 2011!!!
Raspunsuri - Pagina 20
Nicoleta spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_gallery.asp?action=displayimage&photo=8345&loc=/userphoto/Anina_n/Albastrea.jpg
Ia uitati.va pe cine am gasit eu! Imi zambea la un mom dat din dreapta, pe DC.
--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...
Dodo-pui spune:
Cristina....ups mai rau e ca doare rau imediat dupa impact...apoi va urma alta
La noi e ceata .....
La multi ani celor ce-si serbeaza onomastica!
las cafa
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
light spune:
Vorba Nicloletei, am ajuns si io sa ma plang, dar pe caldura asta unde sa ies, nu credeam ca ma mai plang vara asta ca prea frig era.La multi ani Ioane si Ioni!
my deviantArt GalleryUna Pe Zi de Victor
light spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta http://forum.desprecopii.com/forum/photo_gallery.asp?action=displayimage&photo=8345&loc=/userphoto/Anina_n/Albastrea.jpgIa uitati.va pe cine am gasit eu! Imi zambea la un mom dat din dreapta, pe DC.--------------------------------------------A venit Craciunul! A trecut Craciunul... |
my deviantArt GalleryUna Pe Zi de Victor
Gabi_K spune:
ce dulcica e! Si seamana leit cu Nina!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
Cristina_C spune:
Parca la fix a venit poza asta.
Kiki implineste astazi 9 anisori!
La multi ani, fetita frumoasa ! Sanatate, fericire si noroc! Cadouri multe si petrecere minunata!
Felicitari, Nina, pentru comoara ta!
Gabi_K spune:
La multi ani Kiki!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
Nicoleta spune:
La multi ani, Kiki! Sa iti dea Domnul tot ce-ti doresti! Zile senine si fericire, la multi ani sa traiesti!
--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Multumesc frumos pentru urari !!!
Sanatate si tot ce va doriti si voi, pentru copilasii vostri !
Azi am dus la scoala o tratatie pentru colegi. Petrecerea va avea loc pe 15 ianuarie, acasa. Dar primirea cadourilor a inceput de sambata.
Poza aceea, Nicoleta, imi este foarte draga, multumesc !
Sunt tare fericita si mandra sa fiu mamica unui copil minunat cum este Cristinuca mea ! Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a daruit-o, ca m-a ales pe mine sa-i fiu mamica !
Si pt. ca e timpul pt. un capitol nou, poftiti la cap. 84 !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !