Copilasi din 2002 *83* Happy New Year, 2011!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata, v-am promis, scriu, dar cu intarziere de 12 ore, ca aseara am ajuns tarziu si ne-am bagat la cus-cus!
Sa va iau pe rand!!
Lucia, cum am zis si aseara, va doresc sa treaca cat mai repede perioada asta de testari si sa iesiti cu bine! Ma bucur ca ati descoperit pana la urma care sunt copacii alergeni!
Ziceai ca voi mai amanati cu wii-ul, noi i l-am luat, e un set complet cu toate accesoriile, cu 2-3 pachete de jocuri, asa ca abia asteptam sa ne bucuram de bucuria lui! Tati l-a testat intr-o dimineata dupa ce-l dusesem la scoala pe Andrei si era sa nu mai ajunga cu masina in service ! Cred ca se vor juca impreuna!

Cristina_C, ma bucur ca s-a rezolvat cu incalzirea si nu mai tremurati prin 1/2 din casa!!!
Si noi suntem impartiti cu temele (cica, ca de obicei le face cu buni), dar ma refer cand nu reuseste sa faca tot cu buni sau nu intelege ceva, eu tot cu romana si stiintele sunt, tati e cu matematica!
La noi cateodata sunt anuntate testele la mate sau dictarile, cateodata nu! Nici noi n-am ajuns la inmultiri, cred ca din semestrul II.

Sinzi, am zis ca a renuntat la prima lista si a cerut in a doua, cea rectificativa, doar wii, si cadouri pentru noi (in prima ceruse doar petru el)!! Deci, i-am luat doar wii, carti (Povesti arabe), vor fi dulciuri si un spumant de baie de mere (el e disperat sa aibe spuma la baie)! Voi ce-ati luat pana la urma????

Nicoleta, am vazut pozele de la serbare pe FB, tare dulci ti-au fost copilasii!!! Felicitari! M-a amuzat Matei cu crapatul bomboanelor intre dintisori!!!

Gabi_K, interesant cum procedeaza invatatoarea voastra cu impartitul rolurilor! La noi am vazut aseara ca le da tuturor in mod egal...Fetele fiind doar 5 au stat pe pernute in mijlocul baietilor care stateau pe scaune in jurul lor! I-a pus cu lumanari in mana, au stins lumina, a fost tare frumos!
Felicitari lui Lili pentru rezultatele ei!!!

Cristina22, si eu iubesc Craciunul, cred ca toata lumea il iubeste de fapt! Sa ne arati si noua poze cu casa impodobita!!!

Noi am avut o perioada de declin, nu stiu daca am zis aici, o luase cu -FB, apoi cu B-FB, apoi cu B, si a ajuns la -B, cand am luat masuri drastice, cu culcat la ora 21 (inainte se culca la 22), cu scris tema intai pe maculator, apoi in caiet, cu interzis calculatorul pana in vacanta, si doar daca isi revine, etc., totul cu vorba buna si cu discutii! A inteles, si vad ca rezultatele se vad, de doua saptamani si-a reluat notele de FB...noroc ca notele acelea au fost doar de avertisment, nu au fost trecute in carnet, carnetul e cu FB, pana acum! Doamna invatatoare e mai exigenta anul asta, tine foarte mult cont de aspectul temelor (fata de clasa I)!
Aseara am avut serbarea, foarte frumoasa, am filmat, am facut si cateva poze, facute in timp ce filmam, cu dreapta filmam, cu stanga incerca sa pozez, deci nu foarte reusite, ma bazez pe cateva mamici sa primesc si eu ceva poze ca lumea de aseara!
De vineri Andrei e in vacanta (de fapt incepe de pe 22, dar marti nu se mai face, iar luni e ceva lejer, asa ca am vorbit cu doamna si nu-l mai ducem), bucuria lui!
Ne pregatim si noi de sarbatori, cadourile sunt luate pentru copil totul, pentru noi mai vedem, meniul facut etc...voi cam ce pregatiti? Eu fac sarmale, piftie, friptura, cozonaci si prajiturele, poate si un tiramisu pentru Andrei ca ma zapaceste de nu stiu cand sa fac (dar daca am tinut post n-am facut), daca nu acum, sigur fac de revelion!

toata gasca!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Katty, ce organizati sunteti! Eu inca nu stiu ce voi face de Craciun (ma refer la mancare). Noi speram sa ne cumparam repede bradut, sa-l impodobim saptamana viitoare... De mancare mai vedem. Poate intr-o zi merg eu cu A sa luam ce ne trebuie, de dimineata.

In rest... Am citit compunerea pe care le-a dat-o doamna de facut la scoala, despre ce isi doresc de la Mos Craciun si am aflat ca Stefan vrea o pereche de !!schiuri (desi are de anul trecut, o fi crezut ca i-au ramas mici??), o carte (aseara mi-a spus ca si-ar dori o Biblie pentru copii in romana - insa cum are una in germana, a zis ca atunci ar vrea una despre animale, in germana) si un joc Lego (asta e deja cumparat). Matei va primi si el deci inc a o carte, cu masini probabil :).

Astazi am mers cu o amica mongoleza, de la curs, intr-o zona comerciala faina, mi-a aratat un magazin cu incaltaminte faina si ieftina (si aveau si reducere 30%, deci si mai ieftine decat de obicei...). Insa fiind outlet trebuie sa fii si putin norocos sa gasesti numarul tau. La copii aveau incaltaminte de primavara, mai ales adidasi, la preturi super-faina (geox mai ales). Asa as trage o tura pe-acolo...

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

multumim:)
Ieri au primit rezultatele la mate, testul era de fapt un re-test ca la primul au facut-o lata cu totii. A mea nu a stralucit nici aici, 6x8=28 si asta in 3 locuri diferite. Data trecuta era 42 deci era mai aproape Acum am decarcat niste teste de pe didactic, in vacanta nu scapa...

De Craciun o conving pe mama sa faca un beigli, in rest ca in alte zile... nimic deosebit. Daca e vacanta, sa fie pentru toti, nu?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Gabi, se mai intampla. Ce, noi nu repetam niciodata greselile facute? Mai repetati in vacanta, cum bine zici, si se rezolva.

Stef a invatat deja inmultirea cu 1, 2, 5 si 10 (nu in ordinea asta). Si ieri am vazut ca au facut in impartirea cu 1, 2, 5 si 10... invatata in relatie cu inmultirea corespunzatoare. Se pare ca a inteles cum sta treaba... sa vedem cum va fi cand vor veni altele mai grele. Si amuzant era ca exersa singur prin casa, isi spunea o inmultire si tot el raspundea foarte repede :)). Ca in clasa, cred :). Cu cititul... merge cam greu in ultima vreme, avem 3 carti de la biblioteca si a reusit sa citeasca putin dintr.una, saptamana viitoare trebuie sa le ducem pe toate inapoi, aici regula spune ca in vacanta nu este voie sa ai carti imprumutate. Ciudat... si eu tocmai ma gandeam sa imprumutam 2-3 sa aiba ce citi... asa ca probabil va citi din ale noastre, desi sunt mai greoaie.

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

beigli...mmm, ce bun!!
Lasa, Gabi, aveti timp in vacanta!

Katty-au si copiii perioadele lor mai bune si mai putin bune.Ca si noi, de altfel.
Wii?? Ce idee buna!!
De gatit, ma gandesc la ceva fripturica, prajitura Alba ca Zapada si saratelele Katty.Poate ca mai pregatesc si altceva, dar deocamdata nu am idee.Asta si pentru ca trebuie sa mergem la masa la parinti.

Al meu pui e la prietena lui.Am fost la un curs de arte plastice, unde a terminat repede ce avea de facut-un suport pt lumanare, ca un pahar.S-a grabit sa poata merge la joaca.
Maine avem serbarea.Va veni si Mosu'.
Noi mai avem scoala pana marti inclusiv.

O seara frumoasa!!

21+1=22

Mergi la inceput

A luat examenul. Profesorul, cand i-a inmanat diploma, i-a spus ca este printre cei mai buni din grupa lui si l-a felicitat (si cand ma gandesc... el a inceput sa mearga abia in vara, 2 luni din 6 - ultimele 2 din semestru, apoi chiul 2 luni... insa este clar, ii place si a invatat repede :). Suntem incantati cu totii :).

Sa aveti o seara buna si o zi frumoasa maine.

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Bravo, Stefan!!!

Katty, Robert are IPod

Cristina, distractie maxima la serbare!

Gabi, a treia oara o sa faca bine, stii vorba cu ce-a de-a 3-a incercare!

Apropo de mancare...mie-mi lipseste zacusca anul asta. Imi facea mama in fiecare an... Am gasit aici un magazin romanesc care vinde zacusca la borcan, oare sa am incredere sa iau??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nicoleta felicitari! Am vazut si filmuletul pe FB :)
Cristina, incearca un borcan de zacusca, vezi cum e. Daca nu e ok, il poti folosi la tocanite.

Al treilea test e tot cu greseli, noah asta e. A luat un B.
Azi ma apuc sa printez testele. Si asa am de printat o gramada pt a 7-a ca si Robert a dat-o in bara la teza

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Felicitari Nicoleta
Lasa Gabi_k o sa fie bine data urmatoare..

eu am intrat sa va arata
ca multumita,mamicilor inimoase de Constanta a aparut un articol in ziarul"Ziua de Constanta" intitulat www.ziuaconstanta.ro/rubrici/umanitar/mame-solidare-sustin-tratamentul-medical-de-recuperare-pentru-bogdan-si-mihaita-30094.html" target="_blank">"Mame solidare sustin tratamentul medical de recuperare pentru Bogdan si Mihaita"...articol ce anunta evenimentul de pe 20.12 dedicat puiutilor nostri speciali (David,Bogdan si Mihaita),eveniment la care va sosi si Mos Craciun...restul nu-l stiu dar o sa va povestesc dupa

o zi frumoasa si numai bine!
La Navodari viscoleste....

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Alooooooooo mai terminati cu zacusca aia ca am deja 4 kile n plus,da????Katty, asadar ati luat Wii. Sa il stapaniti sanatosi, cu totii evident, ca prevad ca va fi distractie in familie.Ziceam de zacusca?.... si cu piftia si sarmalele, ok?Gabi, nu te necaji si tu cu tezele copiilor. O sa mai lucrati in vacanta si mai imbunatatiti. Si la noi e nevoie pe ici pe colo mai ales pe la matematica.Dodo ma bucur ca ati aparut in revista locala, te asteptam sa ne povestesti cum a fost intalnirea cu Mosul.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput