Pufuleti alintatzi de ian-feb 2010 (cap.174)
Raspunsuri - Pagina 17
lillyka spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui tomaca
Da, tot cu ea. Este dr mea. M-a ajutat sa-l am pe Tudor varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Mi-a placut enorm de ea. A fost super de treaba toata sarcina. Si eu care eram speriata de bombe...m-a linistit de fiecare data, plus ca dupa toate problemele dupa sarcina ii parea rau si si-a cerut si scuze, desi e vina spitalului nu a ei..., si tot intreba de mine. Ca sunt amica cu tipa care a fost mana a doua la operatie. Si o intreba tot timpul de mine ce mai fac si cum imi e.
rox_y spune:
A facut Diana un pas mic.Primul nostru pas
Am comandat zilele trecute Primele mele carti pt micuta de Mos nicolae..azi mi-au ajuns....n-am avut rabdare pana duminica si am desfacut pachetul
Sotul ma ajuta...ii da de mancare, o schimba (in we) ..seara desi e rupt se joaca putin cu ea.
Mami de Diana - 31.12.2009
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lillyka |
Merci frumos. Cu DIana Gheorghiu, ma indoiesc ca exista si Liana, sincera sa fiu. Ai nascut si tu cu ea?
mami de Luca Alexandru
poze
[/quote]
Da, tot cu ea. Este dr mea. M-a ajutat sa-l am pe Tudor
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
[/quote]
Mi-a placut enorm de ea. A fost super de treaba toata sarcina. Si eu care eram speriata de bombe...m-a linistit de fiecare data, plus ca dupa toate problemele dupa sarcina ii parea rau si si-a cerut si scuze, desi e vina spitalului nu a ei..., si tot intreba de mine. Ca sunt amica cu tipa care a fost mana a doua la operatie. Si o intreba tot timpul de mine ce mai fac si cum imi e.
mami de Luca Alexandru
poze
[/quote]
Si mie imi place foarte tare de ea. Este o dragutza. M-a calmat tot timpul caci si eu am fost stresata. Dar ce-ai patit dupa nastere?
varsta lui Tudor
micki_mica spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza dragele mele...la coffe va rog... nu stiu de ce dar..cand se trez jiji mai rar( aseara de 2-3 ori pana la 6) ma trez mai obo... n-am apucat sa recuperez dar o fac repejor...dupa ce ma vopsesc... sunt supi ca amazonul n-a trimis o jucarie pt un copil dulce si scump...era cam mare coletul...vedem...se gasesc solutii... a...sa ma laud...dupa diete si fomeala...si di tati..ieri n-am mai putut....mi-am fc( jiji mare are hambitz...si nu pune gura) o praji cu mar si....am mancat juma de tava....JUMA DE TAVA...si deja gandul mi-e la cealalta jumatate......dar lasa ca ma vopsesc...si poate nu se vede:))) sa aveti o zi superbaaaaaaaaaaaaaaaa eu nu reusesc sa-l scot pe jiji afara...de cateva zile ne imbrtacam de 3-4 ori si ne dezbracam....din cauza ploii Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
NEata!
Merci de cafeluta!
Spor la vopsit si bravo, mami pentru ambitie!
Despre imbracat-dezbracat...si noi la fel. Si saracu' se uita cu jind la geam...
O zi placuta!
Miki a lu' Kiti
micki_mica spune:
citat din mesajul lui lillyka neata mamicilor, Va dau si eu o cafea fara cofeina cu mult zahar si laptic. L-am culcat pe mucios si acuma cred ca ma duc sa mai stau si eu in patut juma de ora. Am si eu o intrebare...cat tin mucii astia? Ca sunt primii muci si nu prea stiu cum e cu ei...Ii dau tratament de miercuri si el saracu tot horcaie. Nu e niciuna dintre voi sa aiba preocupari nobile gen tricotat crosetat? Gazele voastre ce kg si ce inaltime mai au? Al meu are 11 luni jumate si 82 cm si 11, 6 kg. mami de Luca Alexandru poze |
Preocuparile nobile din lista , nu.
La 11 luni, avea vreo 9 kg si 76 cm.
Miki a lu' Kiti
micki_mica spune:
citat din mesajul lui lillyka neata mamicilor, Va dau si eu o cafea fara cofeina cu mult zahar si laptic. L-am culcat pe mucios si acuma cred ca ma duc sa mai stau si eu in patut juma de ora. Am si eu o intrebare...cat tin mucii astia? Ca sunt primii muci si nu prea stiu cum e cu ei...Ii dau tratament de miercuri si el saracu tot horcaie. Nu e niciuna dintre voi sa aiba preocupari nobile gen tricotat crosetat? Gazele voastre ce kg si ce inaltime mai au? Al meu are 11 luni jumate si 82 cm si 11, 6 kg. mami de Luca Alexandru poze |
Mucii...depinde. La noi au tinut min 5 zile, maxim 2 sapt.
Miki a lu' Kiti
micki_mica spune:
citat din mesajul lui Nik0le Neatza! cris.d, felicitari pentru frumoasa aniversare, la multi ani fericiti inainte! Asta m-a facut sa realizez ca am facut si noi acum cateva zile 11 ani de cand suntem impreuna, dar in ziua cu pricina eu am uitat, iar al meu nu si-a adus aminte. Asa ca am sarbatorit doar cu o cearta, dar n-as baga mana in foc ca a fost fix in ziua aia. Deh, de la o varsta incolo... de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Macar o cearta sa fie, nu?
Miki a lu' Kiti
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Al meu i-a schimbat scutecul Irinei o data, i-a dat de mancare o data, a stat singur juma de ora cu fetele o data... se pune? Edit ca sa adaug ca citisem pe undeva ca barbatii abia la al doilea copil realizeaza ca trebuie sa se implice, in cazul meu sigur e adevarat: la nr 2 nu prea se baga pt ca ma descurc si nu-l solicit, dar se ocupa destul de serios de nr 1. Fara sa-i cer expres, pur si simplu si-a asumat niste treburi. de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Noi suntem la primul copil, deci nu stim cum care ar fi implicarea pentru cel mare. In timpul saptamanii vine tarziu si este adevarat ca o avem pe doamna care sta cu noi, deci nu avem nevoie de ajutor pt scutece. Activitatea principala este joaca si-l mai revigoreaza ca fiind tarziu este marait. In wk ma ajuta cu baie, chestii din acestea. A cerut chiar sapt trecuta sa incerce sa-i dea de mancare, dar ii cam tremura mana, asa ca s-a lasat repede. Cred ca i se pare ceva complicat. cand era mic, mic, se mai baga.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Gata. WB si pe prima pagina PS Am si eu o curiozitate ai nascut la Pantelimon cu Liana Gheorghiu? Exista si o Liana la Pantelimon (pe langa Diana)? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Uite acum mi-am adus aminte cand ai nascut pe 14 ti-am zis ca stiu cum sunt baietii nascuti pe 14 decembrie caci al meu sotz este tot pe 14 decembrie. N-au stare. Si mi se parea hazliu ca nasti tot cu Gheorghiu.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui rox_y A facut Diana un pas mic.Primul nostru pas Am comandat zilele trecute Primele mele carti pt micuta de Mos nicolae..azi mi-au ajuns....n-am avut rabdare pana duminica si am desfacut pachetul Sotul ma ajuta...ii da de mancare, o schimba (in we) ..seara desi e rupt se joaca putin cu ea. Mami de Diana - 31.12.2009 |
Bravo Diana
varsta lui Tudor