Pufuleti alintatzi de ian-feb 2010 (cap.174)
Raspunsuri - Pagina 16
danasor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Al meu i-a schimbat scutecul Irinei o data, i-a dat de mancare o data, a stat singur juma de ora cu fetele o data... se pune? de Isabela si Irina (februarie 2010) |

se pune
, toate au un inceput
tomaca spune:
citat din mesajul lui Nik0le
Al meu i-a schimbat scutecul Irinei o data, i-a dat de mancare o data, a stat singur juma de ora cu fetele o data... se pune? de Isabela si Irina (februarie 2010) |
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lillyka si printre altele vrem si noi pe prima pagina... Ne-am nascut pe 14.12.2009 si ne cheama Luca Alexandru si mami e nascuta pe 12.07.1981 mami de Luca Alexandru poze |
Gata. WB si pe prima pagina
PS Am si eu o curiozitate ai nascut la Pantelimon cu Liana Gheorghiu? Exista si o Liana la Pantelimon (pe langa Diana)?
varsta lui Tudor

lillyka spune:
citat din mesajul lui tomaca
Gata. WB si pe prima pagina PS Am si eu o curiozitate ai nascut la Pantelimon cu Liana Gheorghiu? Exista si o Liana la Pantelimon (pe langa Diana)? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merci frumos. Cu DIana Gheorghiu, ma indoiesc ca exista si Liana, sincera sa fiu. Ai nascut si tu cu ea?
tomaca spune:
| citat din mesajul lui lillyka neata mamicilor, Va dau si eu o cafea fara cofeina cu mult zahar si laptic. L-am culcat pe mucios si acuma cred ca ma duc sa mai stau si eu in patut juma de ora. Am si eu o intrebare...cat tin mucii astia? Ca sunt primii muci si nu prea stiu cum e cu ei...Ii dau tratament de miercuri si el saracu tot horcaie. Nu e niciuna dintre voi sa aiba preocupari nobile gen tricotat crosetat? Gazele voastre ce kg si ce inaltime mai au? Al meu are 11 luni jumate si 82 cm si 11, 6 kg. mami de Luca Alexandru poze |
WOW. FF frumos ati crescut. Cred ca este cel mai inalt pufulete.
Tudor avea la aproape 10 luni 78 cm. La kg l-am cantarit la 9 luni avea 11,2 kg, iar la 10 luni jumatate 11,4 kg. Am tinut la silueta.
varsta lui Tudor

tomaca spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lillyka
Merci frumos. Cu DIana Gheorghiu, ma indoiesc ca exista si Liana, sincera sa fiu. Ai nascut si tu cu ea? mami de Luca Alexandru poze |
Da, tot cu ea. Este dr mea. M-a ajutat sa-l am pe Tudor
varsta lui Tudor

tomaca spune:
| citat din mesajul lui lillyka neata mamicilor, Va dau si eu o cafea fara cofeina cu mult zahar si laptic. L-am culcat pe mucios si acuma cred ca ma duc sa mai stau si eu in patut juma de ora. Am si eu o intrebare...cat tin mucii astia? Ca sunt primii muci si nu prea stiu cum e cu ei...Ii dau tratament de miercuri si el saracu tot horcaie. Nu e niciuna dintre voi sa aiba preocupari nobile gen tricotat crosetat? Gazele voastre ce kg si ce inaltime mai au? Al meu are 11 luni jumate si 82 cm si 11, 6 kg. mami de Luca Alexandru poze |
Multumiri de coffe. Si eu tot fara cofeina.
varsta lui Tudor

lucia2000 spune:
Salutari fetele.
Mie imi place si sa tricotez si sa crosetez insa nu-mi place sa le port

Adica le fac cu mare placere pt altii.
Teo la 9 luni avea 73 cm si 7.3kg
ayanna_xem spune:
| citat din mesajul lui tomaca Buna dimineata, vreau sa incep intai cu rarile pufuletilor de ieri si azi, si apoi mai vedem ce pot recupera. So, LML pentru ziua de 2 Alexandra Elena - de Cris.Mario David-Gabriel - de Alicredo Raul Alexandru - de Bubu_bu pentru ziua de 3 Lorena - de carmita_baby Dionisios-Ionas - de Vi4i Vlad Stefan - deMcrissa varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neataaaa!!!
Pot sa subscriu si eu la urari? Ca si eu am lipsit de la petrecere...
Ma servesc si cu o cafea (
DECE) si merg si io sa mai citesc una alta._
Mami de
strumfita zgubilitica

de
Isabela si
Irina (februarie 2010)
Lorena