Pufuleti alintatzi de ian-feb 2010 (cap.174)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Neatza!

cris.d, felicitari pentru frumoasa aniversare, la multi ani fericiti inainte! Asta m-a facut sa realizez ca am facut si noi acum cateva zile 11 ani de cand suntem impreuna, dar in ziua cu pricina eu am uitat, iar al meu nu si-a adus aminte. Asa ca am sarbatorit doar cu o cearta, dar n-as baga mana in foc ca a fost fix in ziua aia. Deh, de la o varsta incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Cat se efectiv implica sotii vostri in cresterea copilului? ma refer schimbat scutecul, dat mancare, stat cu el...

Al meu cred ca e singurul de pe aici care nu i-a schimbat niciodata scutecul si nici nu i-a dat de mancare, si nici nu a stat singur cu ea in casa, se joaca un pic seara cand ajunge acasa daca o prinde treaza.
Bine acum nu va imaginati ca e un nesimtit, pur si simplu e super obosit cu munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Cat se efectiv implica sotii vostri in cresterea copilului? ma refer schimbat scutecul, dat mancare, stat cu el...

Al meu cred ca e singurul de pe aici care nu i-a schimbat niciodata scutecul si nici nu i-a dat de mancare, si nici nu a stat singur cu ea in casa, se joaca un pic seara cand ajunge acasa daca o prinde treaza.
Bine acum nu va imaginati ca e un nesimtit, pur si simplu e super obosit cu munca.

pui mic

You are not alone...

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

noi plecam in oras sa ne facem aprovizionarea, mai ales ca in we asteptam niste musafiri in avans de nicolae.

va pupam , o zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:

pui mic

Al meu i-a schimbat scutecul Irinei o data, i-a dat de mancare o data, a stat singur juma de ora cu fetele o data... se pune?

Edit ca sa adaug ca citisem pe undeva ca barbatii abia la al doilea copil realizeaza ca trebuie sa se implice, in cazul meu sigur e adevarat: la nr 2 nu prea se baga pt ca ma descurc si nu-l solicit, dar se ocupa destul de serios de nr 1. Fara sa-i cer expres, pur si simplu si-a asumat niste treburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neatza!

de coffee Decenuela

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

You are not alone...

varsta lui Tudor

cred ca asa e specia umana, sa se simta bine cand vede si la altul o situatie nashpa ca al lui ...

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

danasor la noi doar tati se ocupa de copii cand e acasa, eu doar ii mai dau piticului de mancare ptr ca nu mereu vrea sa pape cu tati si ajut la baita piticului. Problema e ca tati nu prea e acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

pui mic

You are not alone...

varsta lui Tudor

al meu se joaca cu el seara...dar sunt topiti unul dupa altul sa se joace, tati e prietenul lui cel mai bun, iar mami e aia rea care ii baga diverse chestii pe gat si il obliga sa pape si din astea.
Daca sunt singuri se descurca, dar daca e mami acasa atunci ea il schimba ea il hraneste, tati participa la ridicat, dezbracat, imbracat...nu ma plang, e ok. La fel e rupt cand ajunge acasa. Dar se invioreaza cand vine vorba de joaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

vreau sa incep intai cu rarile pufuletilor de ieri si azi, si apoi mai vedem ce pot recupera.

So,

LML

pentru ziua de 2

Alexandra Elena - de Cris.Mario
David-Gabriel - de Alicredo
Raul Alexandru - de Bubu_bu

pentru ziua de 3
Lorena - de carmita_baby
Dionisios-Ionas - de Vi4i
Vlad Stefan - deMcrissa

varsta lui Tudor