Pufuleti alintatzi de ian-feb 2010 (cap.174)
Raspunsuri - Pagina 15
Nik0le spune:
Neatza!
cris.d, felicitari pentru frumoasa aniversare, la multi ani fericiti inainte! Asta m-a facut sa realizez ca am facut si noi acum cateva zile 11 ani de cand suntem impreuna, dar in ziua cu pricina eu am uitat, iar al meu nu si-a adus aminte. Asa ca am sarbatorit doar cu o cearta, dar n-as baga mana in foc ca a fost fix in ziua aia. Deh, de la o varsta incolo...
danasor spune:
Cat se efectiv implica sotii vostri in cresterea copilului? ma refer schimbat scutecul, dat mancare, stat cu el...
Al meu cred ca e singurul de pe aici care nu i-a schimbat niciodata scutecul si nici nu i-a dat de mancare, si nici nu a stat singur cu ea in casa, se joaca un pic seara cand ajunge acasa daca o prinde treaza.
Bine acum nu va imaginati ca e un nesimtit, pur si simplu e super obosit cu munca.
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Cat se efectiv implica sotii vostri in cresterea copilului? ma refer schimbat scutecul, dat mancare, stat cu el... Al meu cred ca e singurul de pe aici care nu i-a schimbat niciodata scutecul si nici nu i-a dat de mancare, si nici nu a stat singur cu ea in casa, se joaca un pic seara cand ajunge acasa daca o prinde treaza. Bine acum nu va imaginati ca e un nesimtit, pur si simplu e super obosit cu munca. pui mic |
You are not alone...
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
danasor spune:
noi plecam in oras sa ne facem aprovizionarea, mai ales ca in we asteptam niste musafiri in avans de nicolae.
va pupam , o zi buna sa aveti
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Cat se efectiv implica sotii vostri in cresterea copilului? ma refer schimbat scutecul, dat mancare, stat cu el... Al meu cred ca e singurul de pe aici care nu i-a schimbat niciodata scutecul si nici nu i-a dat de mancare, si nici nu a stat singur cu ea in casa, se joaca un pic seara cand ajunge acasa daca o prinde treaza. Bine acum nu va imaginati ca e un nesimtit, pur si simplu e super obosit cu munca. pui mic |
Al meu i-a schimbat scutecul Irinei o data, i-a dat de mancare o data, a stat singur juma de ora cu fetele o data... se pune?
Edit ca sa adaug ca citisem pe undeva ca barbatii abia la al doilea copil realizeaza ca trebuie sa se implice, in cazul meu sigur e adevarat: la nr 2 nu prea se baga pt ca ma descurc si nu-l solicit, dar se ocupa destul de serios de nr 1. Fara sa-i cer expres, pur si simplu si-a asumat niste treburi.
Eleysa spune:
Neatza!
de coffee Decenuela
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
You are not alone... varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
cred ca asa e specia umana, sa se simta bine cand vede si la altul o situatie nashpa ca al lui ...
pupici
Lillo spune:
danasor la noi doar tati se ocupa de copii cand e acasa, eu doar ii mai dau piticului de mancare ptr ca nu mereu vrea sa pape cu tati si ajut la baita piticului. Problema e ca tati nu prea e acasa...
lillyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
You are not alone... varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
al meu se joaca cu el seara...dar sunt topiti unul dupa altul sa se joace, tati e prietenul lui cel mai bun, iar mami e aia rea care ii baga diverse chestii pe gat si il obliga sa pape si din astea.
Daca sunt singuri se descurca, dar daca e mami acasa atunci ea il schimba ea il hraneste, tati participa la ridicat, dezbracat, imbracat...nu ma plang, e ok. La fel e rupt cand ajunge acasa. Dar se invioreaza cand vine vorba de joaca...
tomaca spune:
Buna dimineata,
vreau sa incep intai cu rarile pufuletilor de ieri si azi, si apoi mai vedem ce pot recupera.
So,
LML
pentru ziua de 2
Alexandra Elena - de Cris.Mario
David-Gabriel - de Alicredo
Raul Alexandru - de Bubu_bu
pentru ziua de 3
Lorena - de carmita_baby
Dionisios-Ionas - de Vi4i
Vlad Stefan - deMcrissa
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan