Pufuleti alintatzi de ian-feb 2010 (cap.174)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

neata mamicilor,
Va dau si eu o cafea fara cofeina cu mult zahar si laptic.
L-am culcat pe mucios si acuma cred ca ma duc sa mai stau si eu in patut juma de ora.
Am si eu o intrebare...cat tin mucii astia? Ca sunt primii muci si nu prea stiu cum e cu ei...Ii dau tratament de miercuri si el saracu tot horcaie.
Nu e niciuna dintre voi sa aiba preocupari nobile gen tricotat crosetat?
Gazele voastre ce kg si ce inaltime mai au?
Al meu are 11 luni jumate si 82 cm si 11, 6 kg.

Mergi la inceput

si printre altele vrem si noi pe prima pagina...
Ne-am nascut pe 14.12.2009 si ne cheama Luca Alexandru si mami e nascuta pe 12.07.1981

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Neata

de cofi Decenuela
A mea s-a trezit azi la 7, dupa ce m-a obisnuit cu 10 , asa ca inca sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

Ne-am nascut pe 14.12.2009 si ne cheama Luca Alexandru si mami e nascuta pe 12.07.1981

mami de Luca Alexandru

poze

cu mucii....depinde de fiecare pufulete...dar pot tine ceva...trebuie curatat nasucul...etc etc

jiji la 11 luni avea 10 kile...inaltimea....nu stiu...il intind io azi....

iar cu prima pag...nu mai stiu daca ti s-a explicat ca au fost unele prb....si practic fetele care au fost sterse...n-au fost excluse , unele n-au mai dorit sa apara iar aletele n-au mai dat de veste...si nu s-a mai fc nik fara acordul fiecareia in parte. prb fetele tehnicute vor rezolva cererea ta

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Cris.d ce-mi place de voi ca va respectati cu sarbatoreala , jos palaria, a meu uita si de ziua mea, isi aminteste cand vede ca ma suna lumea, apoi de celelalte...

hm...stii, lucrurile marunte fac viatza frumoasa...poate ar trebui tu sa faci ceva in ac sens....in unele privinte barbatii pot fi educati...fara sa-si dea seama
unii pun prb banilor..nu inteleg ca nu valoarea conteaza ci...atentia

JUCARII PENTRU PITICI...

dupa ce-si aduce aminte vine si atentia ... , oricum el mai uita si de ziua lui de nastere
asa e lucrurile marunte fac viata mai frumoasa, dar noi parca alergam tot timpul dupa... nimik daca stai sa te gandesti bine.
cu educatia e cam tarziu... mai ales daca a lui muma l-a cam educat in anume directii , noroc ca are sufletul bun si ne iubeste la nebunie

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Cris.d ce-mi place de voi ca va respectati cu sarbatoreala , jos palaria, a meu uita si de ziua mea, isi aminteste cand vede ca ma suna lumea, apoi de celelalte...

pui mic

hm...stii, lucrurile marunte fac viatza frumoasa...poate ar trebui tu sa faci ceva in ac sens....in unele privinte barbatii pot fi educati...fara sa-si dea seama
unii pun prb banilor..nu inteleg ca nu valoarea conteaza ci...atentia

JUCARII PENTRU PITICI...

dupa ce-si aduce aminte vine si atentia ... , oricum el mai uita si de ziua lui de nastere
asa e lucrurile marunte fac viata mai frumoasa, dar noi parca alergam tot timpul dupa... nimik daca stai sa te gandesti bine.
cu educatia e cam tarziu... mai ales daca a lui muma l-a cam educat in anume directii , noroc ca are sufletul bun si ne iubeste la nebunie

pui mic

eu il anunt cu o zi -doua inainte si ma intreaba si se framanta ce cadou sa imi ia, si mai nou ca sa nu uite...isi pune reminder la telefon...

Mergi la inceput

Citat:

neata mamicilor,
Va dau si eu o cafea fara cofeina cu mult zahar si laptic.
L-am culcat pe mucios si acuma cred ca ma duc sa mai stau si eu in patut juma de ora.
Am si eu o intrebare...cat tin mucii astia? Ca sunt primii muci si nu prea stiu cum e cu ei...Ii dau tratament de miercuri si el saracu tot horcaie.
Nu e niciuna dintre voi sa aiba preocupari nobile gen tricotat crosetat?
Gazele voastre ce kg si ce inaltime mai au?
Al meu are 11 luni jumate si 82 cm si 11, 6 kg.

mami de Luca Alexandru

poze

depinde de bb, dar tin cateva zile..., sa-l aspiri bine .
a mea la aproape 11 luni cred ca are peste 10 kg, nu am mai cantarit-o ca s-au terminat bateriile la cantar, dar se simte bine cand o tin in brate.
sanatate multa

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

cu mucii....depinde de fiecare pufulete...dar pot tine ceva...trebuie curatat nasucul...etc etc

jiji la 11 luni avea 10 kile...inaltimea....nu stiu...il intind io azi....

iar cu prima pag...nu mai stiu daca ti s-a explicat ca au fost unele prb....si practic fetele care au fost sterse...n-au fost excluse , unele n-au mai dorit sa apara iar aletele n-au mai dat de veste...si nu s-a mai fc nik fara acordul fiecareia in parte. prb fetele tehnicute vor rezolva cererea ta

JUCARII PENTRU PITICI...

Ce inseamna ceva? Il aspir de 4 ori pe zi, si ii bag picaturi rinonef T si pivalone de 3 ori pe zi...
Ziceti-mi si voi cam cate zile v-au tinut pe voi? Pot spera sa il tina 3-4 zile?
Va intreb ca face urat rau de tot cand vede aspiratorul si picaturile...se agita si a prins o frica de plange si la lingurita de papa...imi e asa o mila de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Neatza!
Lillyka eu nu vreau sa te intristez dar pe al meu l-au tinut mucii aproape o luna, cu tot cu 1000 de siropele, aspirat etc, dar la noi cred ca au fost mai multe viroze consecutive ca tot mai aducea fii-mea cate un virus de la gradi. De obicei, cea mare avea muci cam 4-5 zile.
Sanatate puiului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

La 10 luni, marele sef avea 76 cm si 9.600g.

Mergi la inceput