Pufuleti alintatzi de ian-feb 2010 (cap.174)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Am vazut poze care mai de care mai frumoase.

LMA fericiti impreuna cris.d!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Sa povestim si noi ce-am mancat azi... salata de varza cu rosii data prin razatoare, apoi maruntita cu blenderul... a lins farfuria si a mai cerut... am facut salata de varza, am frecat-o cu putina sare sa-i iasa zama, am taiat rosiile, pus ulei si un pic de ceapa ... si totul la blender... Ii placea mai demult salata de varza, dar abia azi mi-a dat prin cap s-o maruntesc si mai mult (ramaneau bucati ceva mai mari cu care se putea ineca)... sunt tare multumita de gaselnita mea, acum as vrea sa gasesc varza-rosii bio...

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

hm......nu e o idee rea, dar mi-e sa nu-i fac praf piciului burta, ca el oricum are gaze si de la banala supa de legume....n-a prea avut colici cat a fost mititel, in schimb dupa 7 luni am avut nopti agitate cu crampe si parturi eliminate cu greu si cu plansete

mama unui pui...Stefan

... mai, m-ati pus pe ganduri... dar NU, eu i-am dat asa ceva de mai multe ori si niciodata n-am avut probleme cu parturi, gaze sau alte bazaconii... si fructele care i le dam de la 5 luni nu sunt tot crude? Nu, n-am avut niciun fel de probleme... in schimb parca e din ce in ce mai fortos si mai incapatanat! Azi avea sa-si ia prima lui "bataita" ca mi-a scos niste peri albi... nu vrea nici in brate, nici in premergator, nici in scaun, nici in carut... vrea liber! Si daca fac ceva impotriva vointei lui se arcuieste si urla si azi parca le-a facut varf, a facut numai din astea "interzise"! Aaa, si-i mai plac butoanele de la aragaz! Stiu ca o sa va luati de cap, dar regula e ca niciodata sa nu-i permit accesul in bucatarie cand e ceva pe foc si 2) butoanele sunt anti-copii, adica tre indemanare ca sa le rasucesti... NU dati cu oo dar v-am zis ca am un nazdravan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui rox_y
aaa chiar nu m-am gandit la cele de-a gata congelate. n-am cumparat niciodata ...dar parca nu-mi inspira incredere..nush dece...

Roxi de Diana - 31.12.2009

Da, am trait si eu cu sentimentul asta, ca au nu stiu ce...dar n-au nimic, sunt f bune, noi luam des, tot felul de mix-uri, le trag prin unt si pun mirodenii si sunt f bune. Lui Dani ii fac separat, nu cu atat de mult unt, nu cu sare, dar tot le pun mirodenii.
Eu ii pun mirodenii - oregano, patrunjel, marar. E bine? Voi puneti mirodenii?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Dap! e bine, pun si eu din astea. Nu e voie cu prafuri (piper, chili, boia, etc) dar astea frunze uscate sunt ok, eu pun si pun si ulei de masline in fiecare mancare (carne, legume, paste, orez)

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Sa povestim si noi ce-am mancat azi... salata de varza cu rosii data prin razatoare, apoi maruntita cu blenderul... a lins farfuria si a mai cerut... am facut salata de varza, am frecat-o cu putina sare sa-i iasa zama, am taiat rosiile, pus ulei si un pic de ceapa ... si totul la blender... Ii placea mai demult salata de varza, dar abia azi mi-a dat prin cap s-o maruntesc si mai mult (ramaneau bucati ceva mai mari cu care se putea ineca)... sunt tare multumita de gaselnita mea, acum as vrea sa gasesc varza-rosii bio...

Nu e prea mic pt varza? Si ceapa ai dat-o cruda?
Pt mine sunt SF-uri, nu am curaj sa-i dau asa ceva .

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

eu nu am dat legume crude...varza mi se pare bomba de partzuri, rosia mi se pare acida ptr stomac cruda, iar despre ceapa nu mai zic....sunt adulti care nu suporta bine ceapa deloc, daramite astia mici....subscriu la SF-uri

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

mai nou bble meu merge singur adik imi da drumul la mana si se duce din dormitor pana in sufragerie dar eu merg dupa el cu mainile pregatite sa il prind, pt ca este aasemeni unui betivan cand cade cade placinta asa. cert e ca nui este frica sa mearga singur dar ncii nu a cazut pana acum si de aceea. incet incet incet merge si in patru labe dar un stil asa gen mihaita a lui lorex, face podul nu stiu cum sa va explic e haios...., cu mancare stam mai prost adik are 2 mese mari si late la interval

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

suuper! abia astept sa il vad si pe Yannis. Cred ca urmeaza si la noi...azi mi-a mers pe toti peretii, merge cu antepremergatorul pana la ce il intereseaza si apoi pleaca in explorare tinandu-se cu palmele de mobile/pereti, inclusiv pe perdea a plecat pana s-a infasurat tot in ea si a cazut . Oricum asa cum zicea si danyelana si al meu foloseste scaunul de bucatarie (un taburet mic, usor de la ikea) pe post de antepremergator, se ridica pe el si apoi il impinge pana unde are el treaba...

de Yannis

Mergi la inceput

Si restantele la urari

CRIS D LMA fericiti impreuna ca va sade taaaaaare bine!!!! si-mi place cum petreceti, nu va lasati

Miremia LMA surorii tale...si noi am patit-o ieri cu traficul....

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

cris.d multi, multi ani fericiti! sa va iubiti mereu!

am admirat bebelusii...sau mai bine zis domnisorii si domnisoarele . mari, frumosi, minunati!
m-am bucurat sa recitesc fetele care nu mai intrasera de mult...

ce atmosfera frumoasa la noi in odisee!

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza dragele mele...la coffe va rog...

nu stiu de ce dar..cand se trez jiji mai rar( aseara de 2-3 ori pana la 6) ma trez mai obo...

n-am apucat sa recuperez dar o fac repejor...dupa ce ma vopsesc...
sunt supi ca amazonul n-a trimis o jucarie pt un copil dulce si scump...era cam mare coletul...vedem...se gasesc solutii...

a...sa ma laud...dupa diete si fomeala...si di tati..ieri n-am mai putut....mi-am fc( jiji mare are hambitz...si nu pune gura) o praji cu mar si....am mancat juma de tava....JUMA DE TAVA...si deja gandul mi-e la cealalta jumatate......dar lasa ca ma vopsesc...si poate nu se vede:)))

sa aveti o zi superbaaaaaaaaaaaaaaaa

eu nu reusesc sa-l scot pe jiji afara...de cateva zile ne imbrtacam de 3-4 ori si ne dezbracam....din cauza ploii

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza dragele mele...la coffe va rog...

nu stiu de ce dar..cand se trez jiji mai rar( aseara de 2-3 ori pana la 6) ma trez mai obo...

n-am apucat sa recuperez dar o fac repejor...dupa ce ma vopsesc...
sunt supi ca amazonul n-a trimis o jucarie pt un copil dulce si scump...era cam mare coletul...vedem...se gasesc solutii...

a...sa ma laud...dupa diete si fomeala...si di tati..ieri n-am mai putut....mi-am fc( jiji mare are hambitz...si nu pune gura) o praji cu mar si....am mancat juma de tava....JUMA DE TAVA...si deja gandul mi-e la cealalta jumatate......dar lasa ca ma vopsesc...si poate nu se vede:)))

sa aveti o zi superbaaaaaaaaaaaaaaaa

eu nu reusesc sa-l scot pe jiji afara...de cateva zile ne imbrtacam de 3-4 ori si ne dezbracam....din cauza ploii

JUCARII PENTRU PITICI...

neatzaaaa

multum de cafea...al meu maraie in somn si m-a trezit=))) asa ca am venit repede ca am crezut ca te intrec la datul cafelei

yami, te vopsesti..al meu a crescut asa de mult ca acum e natural tot, n-a mai fost asa de ani buni

cu placinta nu comntez ca sa nu iti mai aduc aminte

apropo, pe noi ne-a prins ieri ploaia pe afara, i-am tras copertina si pa si la gara a adormit golanu

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Cris.d ce-mi place de voi ca va respectati cu sarbatoreala , jos palaria, a meu uita si de ziua mea, isi aminteste cand vede ca ma suna lumea, apoi de celelalte...

pui mic

hm...stii, lucrurile marunte fac viatza frumoasa...poate ar trebui tu sa faci ceva in ac sens....in unele privinte barbatii pot fi educati...fara sa-si dea seama
unii pun prb banilor..nu inteleg ca nu valoarea conteaza ci...atentia

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput