Pufuleti alintatzi de ian-feb 2010 (cap.174)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

intrebare: cereale v-ati gandit sa le dati si din alea normale, adica nu speciale pt bebei, ci fulgi fierti si terciuiti?.....ca ma tot bate gandu......dar nu stiu cum sa procedez, nu stiu ce textura rezulta, sa nu fie prea tari.....

mama unui pui...Stefan

Eu i-am dat...adica a papat de la mine ...facuti cu iaurt si atat si i s-au parut deliciosi ...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

eu i-am dat fulgi de porumb, dar nu in.muiati ci asa, i-am pus in fata...a molfait la ei de mama mama

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Sa povestim si noi ce-am mancat azi... salata de varza cu rosii data prin razatoare, apoi maruntita cu blenderul... a lins farfuria si a mai cerut... am facut salata de varza, am frecat-o cu putina sare sa-i iasa zama, am taiat rosiile, pus ulei si un pic de ceapa ... si totul la blender... Ii placea mai demult salata de varza, dar abia azi mi-a dat prin cap s-o maruntesc si mai mult (ramaneau bucati ceva mai mari cu care se putea ineca)... sunt tare multumita de gaselnita mea, acum as vrea sa gasesc varza-rosii bio...

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

nu-i cam grea varza aia pt stomacelul lui? la fel si ceapa cruda... parca varza, fasolea boabe si celelalte grele dupa 3 ani

Roxi de Diana - 31.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cam slabuta activitatea pe aici

Sunteti la zapada?

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:

Sa povestim si noi ce-am mancat azi... salata de varza cu rosii data prin razatoare, apoi maruntita cu blenderul... a lins farfuria si a mai cerut... am facut salata de varza, am frecat-o cu putina sare sa-i iasa zama, am taiat rosiile, pus ulei si un pic de ceapa ... si totul la blender... Ii placea mai demult salata de varza, dar abia azi mi-a dat prin cap s-o maruntesc si mai mult (ramaneau bucati ceva mai mari cu care se putea ineca)... sunt tare multumita de gaselnita mea, acum as vrea sa gasesc varza-rosii bio...

LOL!! ceapa cruda?? varza cruda??
esti crazy...o sa fie sanatos tun! chiar sunt curioasa daca ceapa o sa-l ajute in virozele ce bantuie peste tot! eu abia astept sa-i pot da usturoi!
cred ca dupa 1 an, nu?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Daca il fierbi cu mancarea (cica se pastreaza o parte din proprietati si daca e fiert)eu stiu ca e ok si acum, putin bineinteles.
Crud dupa 1 an.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:

LOL!! ceapa cruda?? varza cruda??
esti crazy...o sa fie sanatos tun! chiar sunt curioasa daca ceapa o sa-l ajute in virozele ce bantuie peste tot! eu abia astept sa-i pot da usturoi!
cred ca dupa 1 an, nu?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Daca il fierbi cu mancarea (cica se pastreaza o parte din proprietati si daca e fiert)eu stiu ca e ok si acum, putin bineinteles.
Crud dupa 1 an.

eu i-am dat usturoi, fiert la spanac ca noi asa il mancam

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Inainte de a ma retrage, sa urez si eu LA MULTE LUNITE!

Alexandra
David
Raul

Miki a lu' Kiti

subscriu!!!!!!

I don't know much...but I know I love you...

Expecting ... a special one...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna seara si de la noi.
fetelor dara veti un spor la scris...
poze: arthur e un fericit pe sanie ii place nu danyelana?
uca o scumpa si jumatate
bbx e un blondin tare scump
ce zi de sarbatoare ieri am vazut ca au intrat multe fete care nu mai intrasera de muuult timp iar asta e lucru bun.

lorex multa sanatate si bafta la operatie lui mihaita, din cate stiu eu ii face anestezie totala nu? eu lam operat de polipi pe cel mare la buc tocmai din acest motiv ca ia facut anestezie totala.

ruxita nu sunt multe cruditati? eu nu am curaj.

mai nou bble meu merge singur adik imi da drumul la mana si se duce din dormitor pana in sufragerie dar eu merg dupa el cu mainile pregatite sa il prind, pt ca este aasemeni unui betivan cand cade cade placinta asa. cert e ca nui este frica sa mearga singur dar ncii nu a cazut pana acum si de aceea. incet incet incet merge si in patru labe dar un stil asa gen mihaita a lui lorex, face podul nu stiu cum sa va explic e haios...., cu mancare stam mai prost adik are 2 mese mari si late la interval de 4 ore 5 daca mai si doarme, mai devreme nu vrea neam, am zi sa nu mai dau lapte dimineata sai dau masa de fructe sa aiba 3 mese.
danasor iam dat si eu sfecla rosie si nu ia placut....

cris d cat mai multi ani fericiti impreuna si plini de impliniri.

uitam danyelana primesti un pachet si de la mine? vad ca se bate lumea sati trimita pachete am si eu....., ca sa fac loc pt kg care se depun de craciun.

lml pufilor alintati de azi
gata am uitat ce mai voiam sa zic. o noapte buna va doresc

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

la multi ani surorii tale miremia!

la multi ani tata de ayanna!

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput