Pufuleti alintatzi de ian-feb 2010 (cap.174)
Raspunsuri - Pagina 11
Yasmine spune:
De aia, ca eu salvasem pe cea dinainte si nu ma lasa de loc sa intru am inceput sa disper.
Sarumana mult, va imbratisam.
ana_g spune:
intrebare: cereale v-ati gandit sa le dati si din alea normale, adica nu speciale pt bebei, ci fulgi fierti si terciuiti?.....ca ma tot bate gandu......dar nu stiu cum sa procedez, nu stiu ce textura rezulta, sa nu fie prea tari.....
mama unui pui...Stefan
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y Mazare din conserva/borcan putem sa dam la bebei? Roxi de Diana - 31.12.2009 |
eu tot pe cea congelata o prefer in loc de conserva
de obicei la conserva se mai pun aizi pt conservare (acid citric etc)
lorex spune:
citat din mesajul lui danasor multumesc fetele de raspunsuri, i-am dat si i-a placut, de fapt rar ma refuza cu mancarea dar nici nu se entuziasmeaza la ceva anume, poate doar la pufuleti La borcan nu stiu ce sa zic, daca scrie ca e doar sare si apa si leguma.. nu mi se par asa de rele, acuma si cele congelate daca nu sunt organice , urasc lumea cand nu mai stii ce e adevarat si nu, sanatos sau nu, natural sau mai stiu eu ce.. fetelor nu va suparati pe mine, dar ma amuza faza cu "i-am dat si nu a patit nimik" pai si cartofi prajiti daca o sa-i dati nu pateste nimik pe moment, dar pe termen lung... pui mic |
corect!
lorex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui elefantica
Si eu ii pun mirodenii ...am un mix facut de mama care contine chiar mai multe chestii decat ce ai enumerat tu, adica mai contine si busuioc si menta. Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. |
mama ta nu ne da si noua reteta?
Eleysa spune:
citat din mesajul lui ana_g intrebare: cereale v-ati gandit sa le dati si din alea normale, adica nu speciale pt bebei, ci fulgi fierti si terciuiti?.....ca ma tot bate gandu......dar nu stiu cum sa procedez, nu stiu ce textura rezulta, sa nu fie prea tari..... mama unui pui...Stefan |
Eu i-am dat...adica a papat de la mine ...facuti cu iaurt si atat si i s-au parut deliciosi ...
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
lorex spune:
citat din mesajul lui Ruxita Sa povestim si noi ce-am mancat azi... salata de varza cu rosii data prin razatoare, apoi maruntita cu blenderul... a lins farfuria si a mai cerut... am facut salata de varza, am frecat-o cu putina sare sa-i iasa zama, am taiat rosiile, pus ulei si un pic de ceapa ... si totul la blender... Ii placea mai demult salata de varza, dar abia azi mi-a dat prin cap s-o maruntesc si mai mult (ramaneau bucati ceva mai mari cu care se putea ineca)... sunt tare multumita de gaselnita mea, acum as vrea sa gasesc varza-rosii bio... AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
LOL!! ceapa cruda?? varza cruda??
esti crazy...o sa fie sanatos tun! chiar sunt curioasa daca ceapa o sa-l ajute in virozele ce bantuie peste tot! eu abia astept sa-i pot da usturoi!
cred ca dupa 1 an, nu?
Eleysa spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui lorex
mama ta nu ne da si noua reteta? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
O sa o intreb si va zic exact
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
lorex spune:
citat din mesajul lui ana_g tot eu, adica cioara....il amuza teribil cuvantul "hapciu", si i-l tot zic sa-l fac sa rada si incearca si el sa zica si iese un fel de "atiu"....asa ma topesc...........si cred ca zice si "gata", dar fara g....a, si a facut 1 pas jumate singur, in patut, dintr-o parte intr-alta. gata, cioara la plimbare asa m-a facut asta mic aseara....pe la 8 jumate adormise in bratele lu bunica-sa. l-am luat cu grija, l-am urcat un etaj pana la noi, l-am pus pe pat sa-l schimb.....i-am dat jos pantaloni, ciorap, bluza trasa pe cap.....dormea in continuare.....ma miscam de parca dezamorsam o bomba.....si vad scutecu plin si imi iau curajul sa-l schimb.......si, pac!, se trezeste........hai repede, pus scutec nou, lugu-lugu, nani-nani, il imbrac, si pana sa ma asez in pozitia de tzitzi, se trezeste de-a binelea................la 11 jumate a adormit.......... mama unui pui...Stefan |
patit si eu..uneori mi-a mers, alteori nu
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Cuscra, ce frumos ati petrecut La cat mai multi si mai fericiti ani impreuna Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
La multi ani si de la mine!
sunt verde de invidie...