Pufuleti alintatzi de ian-feb 2010 (cap.174)
Raspunsuri - Pagina 10
ana_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita Sa povestim si noi ce-am mancat azi... salata de varza cu rosii data prin razatoare, apoi maruntita cu blenderul... a lins farfuria si a mai cerut... am facut salata de varza, am frecat-o cu putina sare sa-i iasa zama, am taiat rosiile, pus ulei si un pic de ceapa ... si totul la blender... Ii placea mai demult salata de varza, dar abia azi mi-a dat prin cap s-o maruntesc si mai mult (ramaneau bucati ceva mai mari cu care se putea ineca)... sunt tare multumita de gaselnita mea, acum as vrea sa gasesc varza-rosii bio... AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
hm......nu e o idee rea, dar mi-e sa nu-i fac praf piciului burta, ca el oricum are gaze si de la banala supa de legume....n-a prea avut colici cat a fost mititel, in schimb dupa 7 luni am avut nopti agitate cu crampe si parturi eliminate cu greu si cu plansete
mama unui pui...Stefan
danyelana spune:
citat din mesajul lui Ruxita Sa povestim si noi ce-am mancat azi... salata de varza cu rosii data prin razatoare, apoi maruntita cu blenderul... a lins farfuria si a mai cerut... am facut salata de varza, am frecat-o cu putina sare sa-i iasa zama, am taiat rosiile, pus ulei si un pic de ceapa ... si totul la blender... Ii placea mai demult salata de varza, dar abia azi mi-a dat prin cap s-o maruntesc si mai mult (ramaneau bucati ceva mai mari cu care se putea ineca)... sunt tare multumita de gaselnita mea, acum as vrea sa gasesc varza-rosii bio... AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Nu e prea mic pt varza? Si ceapa ai dat-o cruda?
Pt mine sunt SF-uri, nu am curaj sa-i dau asa ceva .
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
ana_g spune:
tot eu, adica cioara....il amuza teribil cuvantul "hapciu", si i-l tot zic sa-l fac sa rada si incearca si el sa zica si iese un fel de "atiu"....asa ma topesc...........si cred ca zice si "gata", dar fara g....a, si a facut 1 pas jumate singur, in patut, dintr-o parte intr-alta. gata, cioara la plimbare
asa m-a facut asta mic aseara....pe la 8 jumate adormise in bratele lu bunica-sa. l-am luat cu grija, l-am urcat un etaj pana la noi, l-am pus pe pat sa-l schimb.....i-am dat jos pantaloni, ciorap, bluza trasa pe cap.....dormea in continuare.....ma miscam de parca dezamorsam o bomba.....si vad scutecu plin si imi iau curajul sa-l schimb.......si, pac!, se trezeste........hai repede, pus scutec nou, lugu-lugu, nani-nani, il imbrac, si pana sa ma asez in pozitia de tzitzi, se trezeste de-a binelea................la 11 jumate a adormit..........
mama unui pui...Stefan
danasor spune:
citat din mesajul lui danyelana Gata am reusit sa pun copilul in patut si sa incarc pozele. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 javascript:insertsmilie('') "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
eiii, ce shmecheri suntem noi , ne trage tati cu "TVA"-ul
danasor spune:
nu as incerca asa ceva... dar sa va fie de bine.
bine ca te gandesti la rosii bio ca astea care sunt acum sunt pline de chimicale
danyelana spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel helau, helau gashk mare beyyy, a fost ca la oscaruri ieri p'aci. mi-am adus aminte de copilarie, cand de sarbatori si sf ion/padre al meu sunau oameni cu care vorbea doar atunci, dar ii stia de o viatza. dam si noi o citirica, ceva de dres dupa bairam mare, ca ieri am facut si noi 12 ani de cand suntem impreuna. am sarbatorit cu fetele la o cafea la restaurant, dupa ce am spart 15' la gheatza de pe masina. a fost fain, seara am reusit teatral, ca de obicei, adik in (doar) 4 partzi: prolog, 2 acte si epilog, cu pauze de intre si sa nu se scoale (si) Ana. Hehe, da' ce epilog..., ne-am adus aminte de prima noastra noapte de..."discutzii" deci, sa curga beuturica si amintirile frumi la pufi de ieri: oarece schimburi accidentale de microbi sunt si la noi, prin sau fara linguritza, dar eu ma stiti ca m-am cam nesimtzit la bebe 2 si....ieri i-am dat pui florentin cu spanac si mozzarela la restaurant, cu linguritza de la cafea. denaturata, I know...ar mai fi, dar ma fac mica, sa nu iau eu toate rosiile de nu s-au dat anu' asta mda, ne cheama olitza Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana am editat ca era varza mesaju, din cauza de maraitori |
Cuscra, ce frumos ati petrecut La cat mai multi si mai fericiti ani impreuna
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
eiii, ce shmecheri suntem noi , ne trage tati cu "TVA"-ul pui mic |
Merci
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui ana_g tot eu, adica cioara....il amuza teribil cuvantul "hapciu", si i-l tot zic sa-l fac sa rada si incearca si el sa zica si iese un fel de "atiu"....asa ma topesc...........si cred ca zice si "gata", dar fara g....a, si a facut 1 pas jumate singur, in patut, dintr-o parte intr-alta. gata, cioara la plimbare asa m-a facut asta mic aseara....pe la 8 jumate adormise in bratele lu bunica-sa. l-am luat cu grija, l-am urcat un etaj pana la noi, l-am pus pe pat sa-l schimb.....i-am dat jos pantaloni, ciorap, bluza trasa pe cap.....dormea in continuare.....ma miscam de parca dezamorsam o bomba.....si vad scutecu plin si imi iau curajul sa-l schimb.......si, pac!, se trezeste........hai repede, pus scutec nou, lugu-lugu, nani-nani, il imbrac, si pana sa ma asez in pozitia de tzitzi, se trezeste de-a binelea................la 11 jumate a adormit.......... mama unui pui...Stefan |
Ce frumos povestesti
Faza cu "bomba" o cunoastem ca am experimentat-o si noi deja
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui Yasmine S-a schimbat parola la picasa? Nu ma pot loga, va rog PM cu mail si pass. >>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin C+AN+YS+ML |
Ai PM
Charles Baudelaire