Pufuleti alintatzi de ian-feb 2010 (cap.174)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Sa povestim si noi ce-am mancat azi... salata de varza cu rosii data prin razatoare, apoi maruntita cu blenderul... a lins farfuria si a mai cerut... am facut salata de varza, am frecat-o cu putina sare sa-i iasa zama, am taiat rosiile, pus ulei si un pic de ceapa ... si totul la blender... Ii placea mai demult salata de varza, dar abia azi mi-a dat prin cap s-o maruntesc si mai mult (ramaneau bucati ceva mai mari cu care se putea ineca)... sunt tare multumita de gaselnita mea, acum as vrea sa gasesc varza-rosii bio...

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

hm......nu e o idee rea, dar mi-e sa nu-i fac praf piciului burta, ca el oricum are gaze si de la banala supa de legume....n-a prea avut colici cat a fost mititel, in schimb dupa 7 luni am avut nopti agitate cu crampe si parturi eliminate cu greu si cu plansete

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:

Sa povestim si noi ce-am mancat azi... salata de varza cu rosii data prin razatoare, apoi maruntita cu blenderul... a lins farfuria si a mai cerut... am facut salata de varza, am frecat-o cu putina sare sa-i iasa zama, am taiat rosiile, pus ulei si un pic de ceapa ... si totul la blender... Ii placea mai demult salata de varza, dar abia azi mi-a dat prin cap s-o maruntesc si mai mult (ramaneau bucati ceva mai mari cu care se putea ineca)... sunt tare multumita de gaselnita mea, acum as vrea sa gasesc varza-rosii bio...

Nu e prea mic pt varza? Si ceapa ai dat-o cruda?
Pt mine sunt SF-uri, nu am curaj sa-i dau asa ceva .

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

tot eu, adica cioara....il amuza teribil cuvantul "hapciu", si i-l tot zic sa-l fac sa rada si incearca si el sa zica si iese un fel de "atiu"....asa ma topesc...........si cred ca zice si "gata", dar fara g....a, si a facut 1 pas jumate singur, in patut, dintr-o parte intr-alta. gata, cioara la plimbare

asa m-a facut asta mic aseara....pe la 8 jumate adormise in bratele lu bunica-sa. l-am luat cu grija, l-am urcat un etaj pana la noi, l-am pus pe pat sa-l schimb.....i-am dat jos pantaloni, ciorap, bluza trasa pe cap.....dormea in continuare.....ma miscam de parca dezamorsam o bomba.....si vad scutecu plin si imi iau curajul sa-l schimb.......si, pac!, se trezeste........hai repede, pus scutec nou, lugu-lugu, nani-nani, il imbrac, si pana sa ma asez in pozitia de tzitzi, se trezeste de-a binelea................la 11 jumate a adormit..........

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Gata am reusit sa pun copilul in patut si sa incarc pozele.

javascript:insertsmilie('')

Charles Baudelaire

eiii, ce shmecheri suntem noi , ne trage tati cu "TVA"-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:

nu as incerca asa ceva... dar sa va fie de bine.
bine ca te gandesti la rosii bio ca astea care sunt acum sunt pline de chimicale

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

helau, helau gashk mare

beyyy, a fost ca la oscaruri ieri p'aci. mi-am adus aminte de copilarie, cand de sarbatori si sf ion/padre al meu sunau oameni cu care vorbea doar atunci, dar ii stia de o viatza.

dam si noi o citirica, ceva de dres dupa bairam mare, ca ieri am facut si noi 12 ani de cand suntem impreuna. am sarbatorit cu fetele la o cafea la restaurant, dupa ce am spart 15' la gheatza de pe masina. a fost fain, seara am reusit teatral, ca de obicei, adik in (doar) 4 partzi: prolog, 2 acte si epilog, cu pauze de intre si sa nu se scoale (si) Ana. Hehe, da' ce epilog..., ne-am adus aminte de prima noastra noapte de..."discutzii"

deci, sa curga beuturica si amintirile frumi

la pufi

de ieri: oarece schimburi accidentale de microbi sunt si la noi, prin sau fara linguritza, dar eu ma stiti ca m-am cam nesimtzit la bebe 2 si....ieri i-am dat pui florentin cu spanac si mozzarela la restaurant, cu linguritza de la cafea. denaturata, I know...ar mai fi, dar ma fac mica, sa nu iau eu toate rosiile de nu s-au dat anu' asta

mda, ne cheama olitza

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

am editat ca era varza mesaju, din cauza de maraitori

Cuscra, ce frumos ati petrecut La cat mai multi si mai fericiti ani impreuna

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Gata am reusit sa pun copilul in patut si sa incarc pozele.

javascript:insertsmilie('')

Charles Baudelaire

eiii, ce shmecheri suntem noi , ne trage tati cu "TVA"-ul

pui mic

Merci

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

tot eu, adica cioara....il amuza teribil cuvantul "hapciu", si i-l tot zic sa-l fac sa rada si incearca si el sa zica si iese un fel de "atiu"....asa ma topesc...........si cred ca zice si "gata", dar fara g....a, si a facut 1 pas jumate singur, in patut, dintr-o parte intr-alta. gata, cioara la plimbare

asa m-a facut asta mic aseara....pe la 8 jumate adormise in bratele lu bunica-sa. l-am luat cu grija, l-am urcat un etaj pana la noi, l-am pus pe pat sa-l schimb.....i-am dat jos pantaloni, ciorap, bluza trasa pe cap.....dormea in continuare.....ma miscam de parca dezamorsam o bomba.....si vad scutecu plin si imi iau curajul sa-l schimb.......si, pac!, se trezeste........hai repede, pus scutec nou, lugu-lugu, nani-nani, il imbrac, si pana sa ma asez in pozitia de tzitzi, se trezeste de-a binelea................la 11 jumate a adormit..........

mama unui pui...Stefan

Ce frumos povestesti

Faza cu "bomba" o cunoastem ca am experimentat-o si noi deja

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

S-a schimbat parola la picasa?
Nu ma pot loga, va rog PM cu mail si pass.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

S-a schimbat parola la picasa?
Nu ma pot loga, va rog PM cu mail si pass.

>>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
C+AN+YS+ML

Ai PM

Charles Baudelaire

Mergi la inceput