Pufuleti alintatzi de ian-feb 2010 (cap.174)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Si noi ne ridicam de ieri in picioruse la patutz. mai greu cu placincelele si cu tarcurile astea, dar am reusit. Si ce fericit era cand l-am gasit! Ii place manevra caci o tot repeta.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Cat se efectiv implica sotii vostri in cresterea copilului? ma refer schimbat scutecul, dat mancare, stat cu el...

Al meu cred ca e singurul de pe aici care nu i-a schimbat niciodata scutecul si nici nu i-a dat de mancare, si nici nu a stat singur cu ea in casa, se joaca un pic seara cand ajunge acasa daca o prinde treaza.
Bine acum nu va imaginati ca e un nesimtit, pur si simplu e super obosit cu munca.

pui mic

Al meu ma ajut astfel: il preia in prosop de la baie, il tine sa ii pun pampers. Arar i-l pune si el (mai de gura mea), ii da sa pape la bibe, il ia cand plange, sta cu el cand nu pot eu (sau ies din casa, sau fac baie etc). Il imbraca/dezbraca. Se joaca, se gadila... Si ma ajuta la bucatarie, face mancarte in zile cand nu sunt odihnita, mi-e rau sau nu am chef de gatit. Se pun si astea?

Edit ca am uitat sa zic: e mare plimbaret! Iesim 80% impreuna cu carutul si ii place sa "se dea el cu carutul". Ca cica dimineata ma dau eu. Si mai iese cand tre sa dorm si eu, fiind prea obosita cu nopti lungi si zile agitate, uneori.

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza,

Multumim de cafea si ne servim si noi cu o portie ca merge dupa o noapte a la Jiji

La noi e tot frig si zapada si speram sa mai iesim o tura.

Recuperez

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Neatza,

Multumim de cafea si ne servim si noi cu o portie ca merge dupa o noapte a la Jiji

Recuperez

Charles Baudelaire

Ce frumos la voi acolo! Faine poze!
Primiti o vizita virtuala?

PS. Nu am mai primit nimic. Pare ca virusu' s-a dus.

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Cat se efectiv implica sotii vostri in cresterea copilului? ma refer schimbat scutecul, dat mancare, stat cu el...

Al meu cred ca e singurul de pe aici care nu i-a schimbat niciodata scutecul si nici nu i-a dat de mancare, si nici nu a stat singur cu ea in casa, se joaca un pic seara cand ajunge acasa daca o prinde treaza.
Bine acum nu va imaginati ca e un nesimtit, pur si simplu e super obosit cu munca.

pui mic

Al meu ma ajut astfel: il preia in prosop de la baie, il tine sa ii pun pampers. Arar i-l pune si el (mai de gura mea), ii da sa pape la bibe, il ia cand plange, sta cu el cand nu pot eu (sau ies din casa, sau fac baie etc). Il imbraca/dezbraca. Se joaca, se gadila... Si ma ajuta la bucatarie, face mancarte in zile cand nu sunt odihnita, mi-e rau sau nu am chef de gatit. Se pun si astea?

Miki a lu' Kiti

... al meu e nesimtit si nici macar nu vreau sa-l scuz! Daca eram doar noi doi probabil ma ajuta mai mult, dar pentru ca exista Ela (cea buna la toate), el e ticul figurantul care stie sa dea sfaturi ... dar face cumparaturi, face de mancare, si... cam atat! Sta cu copilul numai cand i-l pun eu in brate ca nu mai pot, ca am obosit si m-am saturat de smiorcaielile lui... cel mai mult a stat o ora! si i s-a parut mult... cand era mai mic si statea in scaunul de la bucatarie (diminetile), il schimbam si i-l dadeam lui taica-sau sa-l distreze si eu mai dormeam inca un pic (uneori si o jumatate de ora)... acum nu mai putem face figura ca nu mai sta cuminte in banca lui si ticu are de baut cafeluta, fumat tigara in balcon si... piciu deranjeaza. Mai nou daca nu esti pe faza poate sa se ridice in picioare in scaunul de la bucatarie, deci nu e safe nicicum tre sa-l supraveghezi non-stop!
Sunt efectiv suparata pe ticul nostru ca nu iese cu noi la plimbare... daca e Ela acasa ma scoate ea cu carutul afara, daca nu e Ela (rar), ne scoate sotzul, dar niciodata nu iese cu noi in parc sau la o plimbare "romantica" prin cartier... Vazut multi tatici cu copii in carucioare... am vazut multe cupluri cu carucioare... si io-s "vadana" la capitolul asta!

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

neata mamicilor,
Va dau si eu o cafea fara cofeina cu mult zahar si laptic.
L-am culcat pe mucios si acuma cred ca ma duc sa mai stau si eu in patut juma de ora.
Am si eu o intrebare...cat tin mucii astia? Ca sunt primii muci si nu prea stiu cum e cu ei...Ii dau tratament de miercuri si el saracu tot horcaie.
Nu e niciuna dintre voi sa aiba preocupari nobile gen tricotat crosetat?
Gazele voastre ce kg si ce inaltime mai au?
Al meu are 11 luni jumate si 82 cm si 11, 6 kg.

mami de Luca Alexandru

poze

Si mie imi place sa tricotez dar nu mai am timp de cand cu piciul.

Ai baiat mare

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Neatza!

cris.d, felicitari pentru frumoasa aniversare, la multi ani fericiti inainte! Asta m-a facut sa realizez ca am facut si noi acum cateva zile 11 ani de cand suntem impreuna, dar in ziua cu pricina eu am uitat, iar al meu nu si-a adus aminte. Asa ca am sarbatorit doar cu o cearta, dar n-as baga mana in foc ca a fost fix in ziua aia. Deh, de la o varsta incolo...

de Isabela si Irina (februarie 2010)

avem si noi o zi aniversara care de fiecare data o uitam! Sau tre sa ma uit din nou in certificatul de casatorie ce scrie 19 sau 20 iunie sau iulie! Ce-ar trebui sa se intample in aceasta zi "speciala"? Vorbeati de cadouri la nasterea copilului, eu n-am vazut niciun cadou ca m-am rupt in doua ca sa-i nasc progenitura, de ce as vedea vreun cadou in fiecare an de ziua casatoriei noastre? Sa incep prin a-i face eu un cadou? Sa incep prin a memora eu insami aceasta data?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Neatza,

Recuperez

Charles Baudelaire

neatza...

pfuai ce fain e acolo la voi ...si noi vrem...

Mami de Diana - 31.12.2009

Mergi la inceput

Despre ticu... uneori cand plec de acasa, am incredere mai mare in el decat in Ela (mi se pare normal sa ai mai multa incredere intr-un adult decat intr-un copil) si sta el 2 ore cat sa-l hraneasca de mic dejun... Ela nu l-a hranit inca niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

helau, fetele mele
danyelana,super fain sanius ,frumosilor!
acu' ma plang: ca la noi,la nime' am zapada,dar nu putem merge la sanius,ca nu am unde......toate trotuarele sunt curatate,soselele idem...suferim in tacere
imi vine sa ma bag prin gradinile vecinilor

ajutoru'?nu prea se vedea,pana am luat atitudine:i-am pus seara (dupa tt) kupilu'n brate si i-am zis sa-l adoarma elacum,sincera pana la capatsta ziua cu alex(cand e acasa),dar fara schimbat scutec si dat mancare(de vreo 2 ori doar),dar nu uita sa nu trambitzeze peste tot cat sta el cu copilul

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput