Pufuleti alintatzi de ian-feb 2010 (cap.174)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

Citat:

Citat:

si printre altele vrem si noi pe prima pagina...
Ne-am nascut pe 14.12.2009 si ne cheama Luca Alexandru si mami e nascuta pe 12.07.1981

Gata. WB si pe prima pagina

PS Am si eu o curiozitate ai nascut la Pantelimon cu Liana Gheorghiu? Exista si o Liana la Pantelimon (pe langa Diana)?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Merci frumos. Cu DIana Gheorghiu, ma indoiesc ca exista si Liana, sincera sa fiu. Ai nascut si tu cu ea?

Da, tot cu ea. Este dr mea. M-a ajutat sa-l am pe Tudor

varsta lui Tudor

Mi-a placut enorm de ea. A fost super de treaba toata sarcina. Si eu care eram speriata de bombe...m-a linistit de fiecare data, plus ca dupa toate problemele dupa sarcina ii parea rau si si-a cerut si scuze, desi e vina spitalului nu a ei..., si tot intreba de mine. Ca sunt amica cu tipa care a fost mana a doua la operatie. Si o intreba tot timpul de mine ce mai fac si cum imi e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

A facut Diana un pas mic.Primul nostru pas

Am comandat zilele trecute Primele mele carti pt micuta de Mos nicolae..azi mi-au ajuns....n-am avut rabdare pana duminica si am desfacut pachetul

Sotul ma ajuta...ii da de mancare, o schimba (in we) ..seara desi e rupt se joaca putin cu ea.

Mami de Diana - 31.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Merci frumos. Cu DIana Gheorghiu, ma indoiesc ca exista si Liana, sincera sa fiu. Ai nascut si tu cu ea?

mami de Luca Alexandru

poze

[/quote]

Da, tot cu ea. Este dr mea. M-a ajutat sa-l am pe Tudor

varsta lui Tudor

[/quote]

Mi-a placut enorm de ea. A fost super de treaba toata sarcina. Si eu care eram speriata de bombe...m-a linistit de fiecare data, plus ca dupa toate problemele dupa sarcina ii parea rau si si-a cerut si scuze, desi e vina spitalului nu a ei..., si tot intreba de mine. Ca sunt amica cu tipa care a fost mana a doua la operatie. Si o intreba tot timpul de mine ce mai fac si cum imi e.

mami de Luca Alexandru

poze

[/quote]
Si mie imi place foarte tare de ea. Este o dragutza. M-a calmat tot timpul caci si eu am fost stresata. Dar ce-ai patit dupa nastere?

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza dragele mele...la coffe va rog...

nu stiu de ce dar..cand se trez jiji mai rar( aseara de 2-3 ori pana la 6) ma trez mai obo...

n-am apucat sa recuperez dar o fac repejor...dupa ce ma vopsesc...
sunt supi ca amazonul n-a trimis o jucarie pt un copil dulce si scump...era cam mare coletul...vedem...se gasesc solutii...

a...sa ma laud...dupa diete si fomeala...si di tati..ieri n-am mai putut....mi-am fc( jiji mare are hambitz...si nu pune gura) o praji cu mar si....am mancat juma de tava....JUMA DE TAVA...si deja gandul mi-e la cealalta jumatate......dar lasa ca ma vopsesc...si poate nu se vede:)))

sa aveti o zi superbaaaaaaaaaaaaaaaa

eu nu reusesc sa-l scot pe jiji afara...de cateva zile ne imbrtacam de 3-4 ori si ne dezbracam....din cauza ploii

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

NEata!

Merci de cafeluta!
Spor la vopsit si bravo, mami pentru ambitie!

Despre imbracat-dezbracat...si noi la fel. Si saracu' se uita cu jind la geam...

O zi placuta!

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Citat:

neata mamicilor,
Va dau si eu o cafea fara cofeina cu mult zahar si laptic.
L-am culcat pe mucios si acuma cred ca ma duc sa mai stau si eu in patut juma de ora.
Am si eu o intrebare...cat tin mucii astia? Ca sunt primii muci si nu prea stiu cum e cu ei...Ii dau tratament de miercuri si el saracu tot horcaie.
Nu e niciuna dintre voi sa aiba preocupari nobile gen tricotat crosetat?
Gazele voastre ce kg si ce inaltime mai au?
Al meu are 11 luni jumate si 82 cm si 11, 6 kg.

mami de Luca Alexandru

poze

Preocuparile nobile din lista , nu.

La 11 luni, avea vreo 9 kg si 76 cm.

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Citat:

neata mamicilor,
Va dau si eu o cafea fara cofeina cu mult zahar si laptic.
L-am culcat pe mucios si acuma cred ca ma duc sa mai stau si eu in patut juma de ora.
Am si eu o intrebare...cat tin mucii astia? Ca sunt primii muci si nu prea stiu cum e cu ei...Ii dau tratament de miercuri si el saracu tot horcaie.
Nu e niciuna dintre voi sa aiba preocupari nobile gen tricotat crosetat?
Gazele voastre ce kg si ce inaltime mai au?
Al meu are 11 luni jumate si 82 cm si 11, 6 kg.

mami de Luca Alexandru

poze

Mucii...depinde. La noi au tinut min 5 zile, maxim 2 sapt.

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Neatza!

cris.d, felicitari pentru frumoasa aniversare, la multi ani fericiti inainte! Asta m-a facut sa realizez ca am facut si noi acum cateva zile 11 ani de cand suntem impreuna, dar in ziua cu pricina eu am uitat, iar al meu nu si-a adus aminte. Asa ca am sarbatorit doar cu o cearta, dar n-as baga mana in foc ca a fost fix in ziua aia. Deh, de la o varsta incolo...

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Macar o cearta sa fie, nu?

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Cat se efectiv implica sotii vostri in cresterea copilului? ma refer schimbat scutecul, dat mancare, stat cu el...

Al meu cred ca e singurul de pe aici care nu i-a schimbat niciodata scutecul si nici nu i-a dat de mancare, si nici nu a stat singur cu ea in casa, se joaca un pic seara cand ajunge acasa daca o prinde treaza.
Bine acum nu va imaginati ca e un nesimtit, pur si simplu e super obosit cu munca.

pui mic

Al meu i-a schimbat scutecul Irinei o data, i-a dat de mancare o data, a stat singur juma de ora cu fetele o data... se pune?

Edit ca sa adaug ca citisem pe undeva ca barbatii abia la al doilea copil realizeaza ca trebuie sa se implice, in cazul meu sigur e adevarat: la nr 2 nu prea se baga pt ca ma descurc si nu-l solicit, dar se ocupa destul de serios de nr 1. Fara sa-i cer expres, pur si simplu si-a asumat niste treburi.

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Noi suntem la primul copil, deci nu stim cum care ar fi implicarea pentru cel mare. In timpul saptamanii vine tarziu si este adevarat ca o avem pe doamna care sta cu noi, deci nu avem nevoie de ajutor pt scutece. Activitatea principala este joaca si-l mai revigoreaza ca fiind tarziu este marait. In wk ma ajuta cu baie, chestii din acestea. A cerut chiar sapt trecuta sa incerce sa-i dea de mancare, dar ii cam tremura mana, asa ca s-a lasat repede. Cred ca i se pare ceva complicat. cand era mic, mic, se mai baga.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

si printre altele vrem si noi pe prima pagina...
Ne-am nascut pe 14.12.2009 si ne cheama Luca Alexandru si mami e nascuta pe 12.07.1981

mami de Luca Alexandru

poze

Gata. WB si pe prima pagina

PS Am si eu o curiozitate ai nascut la Pantelimon cu Liana Gheorghiu? Exista si o Liana la Pantelimon (pe langa Diana)?

varsta lui Tudor

Uite acum mi-am adus aminte cand ai nascut pe 14 ti-am zis ca stiu cum sunt baietii nascuti pe 14 decembrie caci al meu sotz este tot pe 14 decembrie. N-au stare. Si mi se parea hazliu ca nasti tot cu Gheorghiu.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

A facut Diana un pas mic.Primul nostru pas

Am comandat zilele trecute Primele mele carti pt micuta de Mos nicolae..azi mi-au ajuns....n-am avut rabdare pana duminica si am desfacut pachetul

Sotul ma ajuta...ii da de mancare, o schimba (in we) ..seara desi e rupt se joaca putin cu ea.

Mami de Diana - 31.12.2009

Bravo Diana

varsta lui Tudor

Mergi la inceput