Nov-dec2010,Bv Siuta! Hai anes!Hai lorin!!(164)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
Neata!!!
Syl cum se simte Ati?
Ralucaspm faza cu sa nu strigi copilu p nume pana nu vine preotu, e babism. stai linistita. nicaieri in cartile bisericesti nu scrie asa ceva.
Doura, Ana pt voi si pe ursuletii vostri
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu
Natalia Maria
AMR 27 zile pana la marea intalnire
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
Buna dimineata si de la noi !
Eu ca de obicei m-am trezit la 6, dar n-am dat buzna, ca de obicei, m-am apucat de ceva gatit ca ne era pofta de fasole scazuta si asta trebuie fiarta mult si un pic bibilita (asa ne place noua).
Azi e weekend ! La noi e urat rau afara, ies numai de nevoie si chiar si atunci nu-mi place. E umed tot si parca sta sa ninga, dar fara fulgi, doar cu umezeala. Ma cam deprima vremea, as vrea si eu sa nasc, dar bebelina nu vrea inca, asa ca mai stam putin. Si totusi n-as sta pana la 42 de saptamani, ca ma urc pe pereti. Deja nu mai pot dormi ca lumea (de prin luna a 8-a), nu pot nici culcata sa stau oriunde, ma dor toate cele ...
Hai ca m-am intins la vorba si trebuie sa plec sa-mi iau rezultatele de la anticorpii de rh, sper sa vina repede tramvaiul si sa stau si jos, ca merg vreo 40 de minute cel putin. 37+
![](images/user_woman.png)
syl spune:
[b]Bebelu[/b, bulinuta mea nu vrea sa pape. Nu-i place mancarea din spital. In rest pare sa nu mai aibe probleme cu enterocolita, scaunele sunt bune, totusi vad ca o mai tin. Nu ne lasasa-i dam lapte praf fara lactoza in schimb ei ii dau gris cu lapte sau lapte cu morcov, nu mai inteleg nimic nimic. Evident nu mananca laptele lor, grisul lor, orezul lor supa lorde morcov. Doctorita e un pic intoarsa din cauza asta dar parca sunt eu de vina....
Eu zic ca exagereaza. Fata a inceput sa vomite lichid gastric. In perfuzii are si antibiotic, iti dai seama ca stomacul ei e dat peste cap. Macar laptele meu praf care l-ar bea sigur, ar functiona ca si un pansament gastric.
Syl, mami de Ati si acum in 36 sapt si 3 zile
Thomas Bogdan
AMR 12 zile
ralucaspm spune:
Bebelu, asta ziceam si eu, ca noi l-am fi strigat de la inceput, dar nu am fost hotarati. Intrebarea e daca preotul o sa ne intrebe astazi de nume . Oricum suntem 99.9% siguri.
Raluca cu Ioanna ,
Georgios si
36+
bebelu86 spune:
offf chiar imi pare rau. si doctorita ce se asteapta sa pape mancarea lor?? toata lumea stie k e cea mai groaznica mancare, cea din spital. bleachhhh... e normal sa nu pape ce ii dau ei acolo. cat mai au de gand sa o tina?
Raluca chiar nu stiu ce sa-ti zic. presupun k intreaba. habar nu am. oricum nu conteaza numele acu pana nu e botezat . asa k dc va hotarati la alt nume pana la botez, nu va cere nimeni socoteala de ce v-ati razgandit. stai linistita
Natalia Maria
anya2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucaspm Bebelu, asta ziceam si eu, ca noi l-am fi strigat de la inceput, dar nu am fost hotarati. Intrebarea e daca preotul o sa ne intrebe astazi de nume . Oricum suntem 99.9% siguri. Raluca cu ![]() ![]() ![]() ![]() |
Raluca, spune-mi si numele ca sa il pot trece in listuta.
anya2010 spune:
Preotul te intreaba care e numele copilului si il pomeneste la rugaciunea pe care o face.
Bebelu nu prea ai cum sa schimbi numele pana la botez pt ca in primele zile de la nastere ii faci certificatul de nastere, asa ca trebuie sa fii foarte hotarat in privinta numelui
bebelu86 spune:
Anya poti sa ii pui un nume in plus sau altu la botez. dar cand va merge la biserica, se va tine cont de nmele de la botez, nu de cel din act.
de ex cei care trec de la o religie la alta, cand sunt botezati, li se pune alt nume. nu raman cu acelasi. iar in fata lui DUmnezeu se pomeneste cu numele de la botez. asa si la copil.
dc de ex vrei Tudor Stefan sa zic..iar nasa vine k vrea sa ii pui si Andrei. poti sa ii pui la botez. pe certif de botez sunt trecute toate cele 3 nume. chiar dc il acte e doar cu 2.
sper ca m-am facut inteleasa.
Natalia Maria
lorin7774 spune:
Syl, adica Ati mananca de 3 zile doar perfuzii si dr. tot nu vrea sa te lase sa-i duci tu mancare ? Cateodata sunt prea exagerati! Sanatate multa, sa va vina pofta de mancare repede!
Anya, la noi asa e, trebe sa zici numele in maternitate sa-ti faca hartiile alea pentru certificat; dar daca imi aduc bine aminte, Raluca zicea ca la ei e altfel cu "inmatricularea"
m-am apucat de crosetat iara am o poza de la unul din modelele Fluturashei si prestez de zor
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
40 saptamani fix
douradoudou spune:
ati zis de mancare de spital si mi-am adus aminte ca unde am nascut eu mancarea din spita a fost superba..f f ff buna
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)