Nov-dec2010,Bv Siuta! Hai anes!Hai lorin!!(164)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
douradoudou spune:
si noi o pe bebelu
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lorin7774 spune:
la noi in spitale, in general, nici mancarea normala nu este comestibila...iti dai seama ce gust are aia care e de regim...
si uite asa mi s-a facut foame...
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
40 saptamani fix
syl spune:
Lorin, da, mananca numai perfuziile lor si cateva bucatele de piept de pui la gratar de acasa. De aia e imbufnata doctorita ca mancarea lor e mai buna ca e dietetica. Pai cum sa fie dietetic laptele lor de vaca si ala Nan fara lactoza nu e bun? Si ce are daca mananca cateva bucatele de gratar de pui? A facut kakita tare, dupa 2 zile in care nu facuse nimic. Nu mai vomita, umple pampersii de la perfuzii, deci? De ce sa nu incep incet incet ca la diversificare sa-i dam tot un meniu dietetic dar facut acasa?
Si eu stau ca o leguma in pat si ma consum si plang ca deja nu mai vrea "tiatamentul" in branula. Sambata si duminica nu se fac externari...deci nici o speranta ca o vad acasa in curand. Sunt disperata.
Syl, mami de Ati si acum in 36 sapt si 3 zile
Thomas Bogdan
AMR 12 zile
douradoudou spune:
nu mai stim nimic de symo..andreeacc..moshulik..adipapazi..siema..letzy..
![](rugaciune.gif)
douradoudou spune:
syl pt tine si ati
![](rugaciune.gif)
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui syl Lorin, da, mananca numai perfuziile lor si cateva bucatele de piept de pui la gratar de acasa. De aia e imbufnata doctorita ca mancarea lor e mai buna ca e dietetica. Pai cum sa fie dietetic laptele lor de vaca si ala Nan fara lactoza nu e bun? Si ce are daca mananca cateva bucatele de gratar de pui? A facut kakita tare, dupa 2 zile in care nu facuse nimic. Nu mai vomita, umple pampersii de la perfuzii, deci? De ce sa nu incep incet incet ca la diversificare sa-i dam tot un meniu dietetic dar facut acasa? Si eu stau ca o leguma in pat si ma consum si plang ca deja nu mai vrea "tiatamentul" in branula. Sambata si duminica nu se fac externari...deci nici o speranta ca o vad acasa in curand. Sunt disperata. Syl, mami de Ati si acum ![]() ![]() AMR 12 zile |
offff, ce situatie aiurea....poate in we o trec pe antibiotic suspensie si scapa de branula...ca oricum nu cred ca-i face altceva deosebit in we...
si totusi cred ca ar trebui sa insistati cu mancarea.....hai nu LP, poate are ala ceva si de-aia nu te lasa sa-i dai(nici noi nu mancam inca lapte de nici un fel; doar apa si ceai); dar mancare de regim nu vad de ce sa nu-i dai daca e ok..o supa usoara, un pilaf simplu, legume fierte....chestii de-astea..
iar tu nu mai plange...ca nasti inaintea mea si nu ai voie
![](icon_smile_cool.gif)
![](pupic.gif)
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
![](teiubesc.gif)
cu ajutorul lui Dumnezeu
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
40 saptamani fix
alinushca spune:
A nascut ralooka, 2950 gr, 51 cm, natalia ina. Felicitari!
Alina suna foarte bine ce ti-a spus doctorul tau. Ai facut o alegere buna. Eu am 2 prietene care nasc azi. Una prin cezariana electiva la rece 38 de saptamani... una i se induce nasterea pentru ca are 40 de saptamani implinite... graba strica de cele mai multe ori treaba... Sa nu nasti in jur de craciun, nuuu! Eu sunt nascuta pe 26 dec si crede-ma ca e f trist sa nu te bage nimeni in seama de ziua ta... sa nu te bagi nici tu in seama de ziua ta ca e o sarbatoare mult mai mare si mai frumoasa numita craciun in acelasi timp... sa primesti un singur cadou si de craciun si de ziua ta glumesc! o sa nasti f curand sunt sigura! stau pe aci sa te pandesc.
lore1983, ce mai faci ?
Mami de (28.10.2008) si de
(13.11.2010)
anymona spune:
Syl e ingrozitor prin ce treci! la ce spital e internata Ati?
Crisis, Teo de ce are branula? tot enterocolita sau altceva?
Ana, multa sanatate tatalui tau.
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
Aneud spune:
Nu am reusit sa citesc tot, sunt cu cateva pagini in urma dar Ana_vio ma bucur ca esti mai bine si mai calma pui!
Felicitari mamicilor celor noi, sunt tare invidioasa!
Cat despre noi, sunt iarasi intre spital -nu stiu ce am povestit ultima oara dar pe mama a luat-o salvarea din nou, nu sunt cei de aici in stare sa o repare, din contra!- si noul servici si abia dorm 3-4 ore pe noapte. Si pe deasupra in niste dureri de pelvis de simt ca mor.
Sper ca nu ma repet dar orice e posibil! Domnisoara este invers inca si nu s-a miscat nici un centimetru in ultima luna. Are 3100 de grame la 35+5 si echivalentul a 37 de saptamani deci nu o vor mai verifica, luni avem intalnirea cu chirurgul sa ne programeze cezariana -nu inainte sa incerce sa ma convinga sa ii las sa incerce sa mi-o intoarca-.
Astazi am si baby shower nu am idee la ce sa ma astept dar va povestesc cand ma intorc.
Sa se simta bine toata lumea! 36+ cu
FIV - Miss LHB
syl spune:
Anymona la Elias este, ne-a bagat si pe noi cineva ca la spitale precum Budimex, Gr. Alexandrescu e full. Si aici a trebuit sa asteptam 1 zi si 1 noapte intr-un salon f imputit ca sa se elibereze o rezerva cu bani gen garsoniera unde este f curat.
Lorin, eu nasc la Elias asa ca poate ma duc si nasc langa Ati si plec acasa cu amandoi copii. Glumesc. N-am voie sa nasc pana pe 14, atunci e programarea si trebuie sa fie asa ca la mine o sa fie mai grea operatie, medicul meu nu va opera singur depindem si de mana 2 deci imposibil sa dau programamrea peste cap.
Doura
Syl, mami de Ati si acum in 36 sapt si 3 zile
Thomas Bogdan
AMR 12 zile