Nov-dec2010,Bv Siuta! Hai anes!Hai lorin!!(164)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Azi e o zi horror...

De dimineata am constatat ca mi-a scazut dramatic productia de laptic. Adica, in loc de 200 ml am produs cu greu 60 ml. Zau daca inteleg de ce...Ma saturasem se pompa, noduli si toate neplacerile dar nici asa

Ca sa ma racoresc m-am dus sa il iau pe Emanuel de la scoala si sa voresc cu doamna... si surpriza... desi am ajuns cu 5 min. inainte de ora de iesire el era singurul copil din clasa ramas in curtea scolii, fara invatatoare, bodyguard, femeie de serviciu etc.!!! Ma intreb oare, cand ai avut deja doua cazuri, in 16 ani de activitate in care copii au fost atacati/rapiti cum poti sa faci asa ceva???Urmeaza runda de dupamiaza cand o sa fac un scandal monstru... Adica ea povestete cum o fetita pleca de la scoala si a fost atacata dar a scapat pe cand alta nu a scapat...etc... si tot ea il lasa nesupravegheat??!!...zise mama leu...

Syl, la ce spital e Ati? Noi am fost la Matei Bals cu enterocolita si din cauza unei doctorite ca cea descrisa de tine, care o tinea una si buna pe a ei, am externat copilul pe propria raspundere, duminica si gata. Nu vreau sa te agit sau sa te supar mai tare, dar regimul dat este absurd de strict iar incapatanarea de a-i da mancarea de spital e prosteasca. Nu mai vorbim ca e un pui mic si a avut si probleme de greutate.

Beatrice in Mama si copilul spune ca decalotarea este inutila si daca nu este facuta de o mana experimenta nu da rezultate. La mine asa a fost insa, vad ca sunt si fete care au reusit. Noi am ajuns la chirurg.... Pediatra de atunci tragea tare de pielicica si ii dadea si sange saracul... am renuntat la ea din cauza asta. Eu nu am facut la fel, procedam cu mila, dar degeaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Syl, imi pare rau de treci prin aceasta situatie.
Si la mine au fost 2 medici la operatie. Asa este la cezarienele care ar putea ridica complicatii sau la toate? Sau depinde de politica spitalului?

Doura, te invidiez ca la voi e cald si poti iesi cu bebelina des la plimbare. Dupa ce am stat atatea luni mai mult in casa, acum n-avem voie in mall, n-avem voie cand ploua, cand bate vantul, cand e ceata, pai fenomenele astea sunt cam la ordinea zlei acum.

Da, multe fete nu au mai aparut, nici Fluturasha..

Voi ati vb la restaurant pt botez? Ufff, cand ma gandesc ca-l vom face pe frig!Ca vreau la sf lui febr, apoi pana in mai se face prea mare. Iar din febr pana in luna mai nu prea mai e bine (adica poti face botezul la biserica, dar petrecere, mancare de nepost e cam pacatul tau). Si eu nu slabesc si nici nu-l pot lasa pe bebe sa plec, chiar de-ar veni mama. Inca nu ma pot desprinde de el. Simt ca nimeni nu are grija de el mai bine ca mine. Cd a trebuit sa merg la dr sa-mi scot firele, simteam ca ma sufoc fara el.
Vorbeati ca ati fost la spital sa-i faca vaccin. Vai, la al meu i-a luat sange din deget sa-i faca hemoleucograma ca desteptii aia din spital n-au trecut in fisa de externare rezultatul analizei de sange. Plangea de ziceai ca lesina si eu eram in partea opusa a camerei si nu mai puteam! Apoi, asistentele au strigat dupa mine, sa-l iau in brate, ca la mine se linistete, intr-adevar asa a fost. Si continuam sa o intreb mereu pe asistenta:"Mai dureaza?Cat mai dureaza?" Peste o luna mergem sa facem vaccinul si-l voi lua in brate din prima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Miruna e groaznic ce spui. Trebuie sa stati de vb serios la scoala, Doamne fereste. Ati e la Elias.

Beaatrice, numai la mine o sa fie nevoie de o echipa mai mare pentru ca sunt suspecta de placenta acreta si daca e asa atunci o sa suport si histeroctomia, adica scoaterea uterului cu tot cu placenta.

Vreau sa va spun ca n-am fost cuminte deloc, am stat ieri pe langa mancare, ma agit zilnic, ma scol din pat ma pun cand ma doare mai tare burta iar ma ridic din canapea, pisu e galbui inchis de cateva zile ca daca am fost cu stomacul nu mi-a mai ars de nimic si ma si ustura cand fac pipi. Tocmai vin de la baie si dupa pisu cand m-am sters am vazut si sange cam incolor asa, seamana cu sangerarea de la cistoscopia de acum 10 zile. Si usturimea e asemanatoare, as zice ca ma ustura vezica. Sangele nu a curs, deci pe tampon cand m-am uitat nu este sange, a venit acuma cu pisu.
M-a luat frica si m-am aruncat inapoi in pat.

Syl, mami de Ati si acum in 36 sapt si 3 zile Thomas Bogdan

AMR 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Contractiile s-au mai linistit, dar am eliminat o bucata mare de dop gelatinos. Nu mai parasesc spitalul pana la nastere.

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Azi e o zi horror...

De dimineata am constatat ca mi-a scazut dramatic productia de laptic. Adica, in loc de 200 ml am produs cu greu 60 ml. Zau daca inteleg de ce...Ma saturasem se pompa, noduli si toate neplacerile dar nici asa

Ca sa ma racoresc m-am dus sa il iau pe Emanuel de la scoala si sa voresc cu doamna... si surpriza... desi am ajuns cu 5 min. inainte de ora de iesire el era singurul copil din clasa ramas in curtea scolii, fara invatatoare, bodyguard, femeie de serviciu etc.!!! Ma intreb oare, cand ai avut deja doua cazuri, in 16 ani de activitate in care copii au fost atacati/rapiti cum poti sa faci asa ceva???Urmeaza runda de dupamiaza cand o sa fac un scandal monstru... Adica ea povestete cum o fetita pleca de la scoala si a fost atacata dar a scapat pe cand alta nu a scapat...etc... si tot ea il lasa nesupravegheat??!!...zise mama leu...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 37+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Azi e o zi horror...

Syl, la ce spital e Ati? Noi am fost la Matei Bals cu enterocolita si din cauza unei doctorite ca cea descrisa de tine, care o tinea una si buna pe a ei, am externat copilul pe propria raspundere, duminica si gata. Nu vreau sa te agit sau sa te supar mai tare, dar regimul dat este absurd de strict iar incapatanarea de a-i da mancarea de spital e prosteasca. Nu mai vorbim ca e un pui mic si a avut si probleme de greutate.

Beatrice in Mama si copilul spune ca decalotarea este inutila si daca nu este facuta de o mana experimenta nu da rezultate. La mine asa a fost insa, vad ca sunt si fete care au reusit. Noi am ajuns la chirurg.... Pediatra de atunci tragea tare de pielicica si ii dadea si sange saracul... am renuntat la ea din cauza asta. Eu nu am facut la fel, procedam cu mila, dar degeaba...

MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010)

imi pare rau....dar daca te consoleaza cu ceva...nu esti singura. si eu scoteam 80 ml iar acum abia scot 40 ml si crede-ma ca fac tot ce este posibil sa fac lapte. este clar ca nu sunt buna de lapte . iar ce s-a intamplat cu emanuel... cred ca bateam pe cineva. si eu astazi m-am certat cu educatoarea lui iustin

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

lore1983, ce mai faci ?

Mami de (28.10.2008) si de (13.11.2010)

Alinushca, suntem bine deocamdata. Desi, cred ca pierd din dop. Nu imi este inca f clar ce consistenta are. E cumva galbui si usor vascos?

Ma bucur sa aud vesti bune de la voi, multa sanatate baietelului tau

37+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Felicitari RALOOKA , bun venit ursuleata Natalia!

37+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Syl, fii cuminte! Imi pare tare rau de povestea asta cu Ati, dar o sa se faca bine repede si o sa vina acasa.Stai potolita !
Noi am fost azi la spital, col inchis- mai facem o vizita duminica cand, probabil se va intampla evenimentul .
Anes, mult curaj !
Si , nu in ultimul rand, bine ai venit bebe de Ralooka !!!

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Nu mai inteleg nimic. Am baut un pahar mare de apa si am mai stat, m-am dus iar la pisu si nu curge nimic. Deci e clar, trebuie sa beau apa, vezica mea inca nu e vindecata de la cistoscopie. Sper sa am dreptate.

Syl, mami de Ati si acum in 37 Thomas Bogdan

AMR 11 zile

Mergi la inceput