Nov-dec2010,Bv Siuta! Hai anes!Hai lorin!!(164)
Raspunsuri - Pagina 8
simona-maris spune:
Si mie mi-a zis dr neonatolog din maternitate , care era tanara si draguta, sa ii fac decalotarea in fiecare seara, inca din prima saptamana.El s-a nascut oricum destul de "decalotat", ii fac in fiecare seara la baita un pic, nu dau cu nimic , si progresele sunt vizibile. Cred ca vom termina treaba mai repede de 2 ani. Si nu plange deloc, nu are de ce ,nu cred ca il doare ceva....
Corina87 spune:
Buna seara. Vreau sa va raspund in privinta la scos pe bebe nou nascut afara deci:eu am nascut pe 28 septembrie in Irlanda(clima foarte umeda si rece)am venit acasa pe 30 septembrie,si lam scos pe bebe in a doua zi de cind am venit acasa afara,si pe parcurs lam scos si pe ploie si pe vint cu rain cover pe carut,si la shopping la 2 saptamini am fost,si baiatul are acum 3 ani si nu a racit decit o data.Secretii nasale pe timp de iarna are,dar nu i le tratez cu nimic,si trece de la sine intro zi.Cum spunea cineva ca imi spune lumea ca il tin itrun bol.Eu nu sunt deacord,tu il protejez ca mamica dar ii faci lui mai rau,tu nu ii dai voie imunitetului sa se dezvolte,daca tu ca mama nu ii bagi pe c.. si pe gura antibiotice la orce banala racela,anticorpii isi fac putere si se lupta cu boala.Dar daca tu ii dai antibiotece ele ucid anticorpii.Si copilul se imbolnavete cu mult mai des,ca el nu are anticorpi dezvoltati.
Eu stiu ca noi ca mame ii vrem mai bine lui bebe,dar trebuie de sapte ori sa masori si o data sa tai.
lorin7774 spune:
buna dimineata !
nu s-a trezit nimeni inca ?..probabil vremea...
va servesc cu o cafeluta, poate ajuta
am schimbat si semnatura
Vasari, trebe sa ma inspir din linistea ta....ca si 42 suna bine, nu ?
pupici la fete
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
40 saptamani fix
ralucaspm spune:
Anya, multumesc.
Incepusem sa ma simt invizibila.
Datele pt listuta: 23 nov., 11:34, cezariana, 52cm, 3690g, apgar 9 in primul minut (din cauza cezarianei, apoi 10), dr. Natasa Papagheorghiou, maternitatea Mitera.
Astazi vine preotul sa ne citeasca. Parca spunea cineva ca astazi ii spunem numele preotului si apoi putem sa-l strigam pe nume. Stie cineva ceva ? Noi oricum l-am fi strigat pe nume de la inceput , dar nu am fost prea hotarati. Astazi dupa cand vine preotul o sa spunem sigur.
Pe mine , dupa atatea zile , tot ma dor sfarcurile f tare si nu rezist sa-l pun pe bebe la san. Il mai pun cu sfarcuri de silicon, dar mai mult scot laptele cu pompa si il dau cu biberonul. Tare mi-ar placea sa scap de biberon, dar sunt multumita si asa ca bea numai de la mine, desi nu am f mult.
Alta problema e ca de ieri seara mi s-a umflat ca o galma pe capatul operatiei de cazariana si ma doare cand apas. O sa sun mai tarziu la dr. Sper sa nu fie ceva grav. Imi e teama sa nu se fi desfacut operatia pe dinauntru. Paranoia...
Ma duc sa-l schimb pe bebe ca se pare ca a iesit pipi pe langa pampers.
Raluca cu Ioanna , Georgios si 36+
crisuletzul spune:
Neata fetelor! Sper ca sunteti bine.....
Kitty 39+
echografic 40 sapt
MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de
Eva Maria!!!
AMR 1 sau 2 sau 3 sau 4 sau 5 ZILE....
lore76 spune:
neata fetelor
ce liniste e aici, nu prea mai e activitate, se vede ca majoritatea au nascut
felicitari celor care au nascut si puiutilor care au luat in greutate cat si celor care au implinit o lunita
cine urmeaza sa nasca, care se anunta?
Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna
syl spune:
Buna dimineata fetelor. Si eu sunt pe aici.
Syl, mami de Ati si acum in 36 sapt si 3 zile Thomas Bogdan
AMR 12 zile
syl spune:
Crissis imi pare rau de Teo, si noi tot cu branula in mana. Doamnee ce-o mai fi ca prea s-au adunat toate.
Lorin sa ai pofta draga mea la cafeluta.
Syl, mami de Ati si acum in 36 sapt si 3 zile Thomas Bogdan
AMR 12 zile
douradoudou spune:
buna diminetzul 4 u all
noi iesim in fiecare zi cel putin o ora pe afara..nu mi se pare normal sa o tin inchisa in casa ..mai ales ca stiu ca atunci cand e treaza si vede cat mai multe chestii se fac conexiuni intre neuroni ..am fost si in mall -uri..din fericire pe aici nu vine nimeni sa iti atinga bb-ele..si eu sunt de acord ca nu trebie sa tinem izolati copii chiar daca sunt mici ..eu vreau sa va spun ca i-am calcat hainele decat 1 data..mai fetelor ce repede creste un copil..pai asa mai are putin si intra la facultate si eu ce fac?vreau sa o tin mereu langa mine ..in brate..
simona pt colici incaerca sa-i dai un probiotic..ajuta digestia si e natural nu are chimicale ..nu are zahar(zaharul nu e bun delocccccccccc pana la 1 an )
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)