Nov-dec2010,Bv Siuta! Hai anes!Hai lorin!!(164)
Raspunsuri - Pagina 3
Siuta spune:
Fetele cu cezariana- cu cat timp inainte de mersul la spital nu ati mancat/baut ceva ? Ca am uitat sa intreb
Eu tot sper ca maine sa se intample marea intalnire
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Siuta Fetele cu cezariana- cu cat timp inainte de mersul la spital nu ati mancat/baut ceva ? Ca am uitat sa intreb Eu tot sper ca maine sa se intample marea intalnire Andreea, mamica de Anastasia si bb2 |
din ce am inteles dupa 6 seara doar ceva usor, si dupa 12 nimic. asta dc faci de dim ceza.
ti-am trimit pm
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria
AMR 28 zile pana la marea intalnire
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi salut Noi am scapat de buric l-am gasit in pampers azi dimineata de aseara insa vrea sa manance la o ora maxim scanceste tot timpul si mai ales nu doarme atipeste cate 20-30 min si dupa asta e fresh si eu tre sa o iau de la capat . I-am dat infacol ca am crezut ca sunt colicii dar parca nu ajuta, la voi ce a dat rezultat impotriva colicilor? Fericita mamica de scorpiuta Alexia Doamne ai grija si de noi la noi a dat rezultate bonisanul si colic baby de la erba vita (dar am renuntat la acesta pt ca costa cam 47 ron si nu ne tine decat 10 zile) mie pediatru mi-a spus ca sunt bune ceaiurile pt colici dar de preferat este sa nu le folosim deoarec contin zahar si nu este chiar asa de bun eu ii dau bonisan cam de 3 ori pe ci cate 15 picaturi(ca este peste o luna ca varsta) si nu mai am probleme cu colici |
mami de Ianis Andrei
alinushca spune:
Elfica, sunt pe la jumatate cu scrisul povestii. Nu stiu cand o sa o termin. Dar nu e nimic special la ea, e doar o nastere naturala, si nici una prea romantzata for that matter.
Inacat, primul bebe facea kk si de 12 ori pe zi uneoi fara sa aiba nici cea mai vaga problema. al doilea face cam 7-8 poate... deci fiecare bb e diferit, fiecare laptic de mamica e diferit. cata vreme ia bine in greutate nu e nici o grija.
Miruna, imi pare rau sa aud ca te chinui cu alaptarea
Alina, am intrat de fapt sa vad ce mai faci, daca ai nascut! Muhahahaha! Acum e randul meu sa intreb ca o neghioaba "ai nascut? da' cand nasti? da' nu mai nasti odata?" cum ma intrebau si pe mine toti in ultima saptamana de sarcina. Stiu ca ai tot felul de griji, iti tin pumnii, o sa fie bine!
Noi avem un bb1 f f bolnav de vreo 2 saptamani deja. Raceala numarul 2 in mai putin de 1 luna adusa de la gradinitza de tatal meu - care duce si aduce un bebe cu handicap de la gradi..... . Febra, tuse dementa, muci imposibili. Slava Domnului cel mic nu a luat-o ca era jale mare. Cel mic este de o cumintenie incredibila. Imi este absolut clar ca faptul ca a stat cu mine permanent inca din primele lui clipe de viata si faptul ca a fost alaptat exclusiv din prima clipa au contat foarte mult in a-l face un bebe multumit, linistit, minunat! De papat papa foarte bine, am avut fix zero probleme cu sanii, iar cel mare se mai bucura si el uneori de relatia pe care o aveam si inainte prin alaptare.
Maine naste ralooka este o prietena de-a mea care nu a fost activa in grupul nostru dar ne-a citit. Naste prin cezariana o fetita care se va numi Natalia (nu, nu s-a vorbit cu restul de natalii de pe-aici), ea fiind la a doua cezariana. Propun sa ii facem un pic de galerie
Hai Ralooka! Hai Natalia!
Mami de (28.10.2008) si de (13.11.2010)
danaint spune:
Am venit de la consultul neonato... am crescut 520 de grame intr-o saptamana Suntem deci smecheri!
Vroiam sa va intreb... eu stau f aproape de Sanador Victoriei, care are si clinica de pediatrie. A fost cineva acolo? Vreo recomandare de doctor?
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui Siuta Fetele cu cezariana- cu cat timp inainte de mersul la spital nu ati mancat/baut ceva ? Ca am uitat sa intreb Eu tot sper ca maine sa se intample marea intalnire Andreea, mamica de Anastasia si bb2 |
eu ultima masa am avuto la 6 seara si m-am operat a doua zi la ora 11 ....marele avantaj a fost ca nu mi-au mai facut clisma ....mie asa mi-a spus doctorul ca ultima masa sa fie la ora 6 seara si nu o cantitate mare de mancare.....pentru mine a fost usor pt ca oricum aveam doua sap de cand mancam numai cate 1 sau doua iaurturi pe zi(asta era toata mancarea mea) priobabil din cauza stresului ca eram in spital de atat timp
mami de Ianis Andrei
sugubina spune:
Buna si de la noi
anya2010 stai linistita nu dor al tau face show la dezbracat sau dupa baie, si Puficele la fel.Avem aceiasi data de nastere la bebei!
Sunset- pt iritatia de la fundulet-Bepathene nu a mers? Eu am folosit si trece imediat la noi. Am mai folosit si Sudocrem (mostra primita cadou la spital) si ala functioneaza.
Puficele cad rapuse dupa supt - bibe sau titi.Pt colici dam preventiv sab simplex-pana acu nu au avut probleme. Ele manca si lapte de san si completare. Uneori am senzatia ca mai mult LP.:(
Vai ati vazut ce vreme a fost ieri? De doo zile nu am mai iesit cu Puficele..si tare aj vrea ca asa mai miros si eu aeru, ca in rest sunt consemnata.
Ce putine gravidute au mai ramas..Multe am fost putine au ramas. Da vin si bebeii vostrii-bravi ursuleti de decembrie.
Syl multa sanatate fetitei!
Inacat felicitari pentru nasterea in apa! Uite ti s-a implinit dorinta si ai reusit! Ce pui frumos si grasut ai!
Cu cacutele vreo 4 asa intr-o zi nu sunt de speriat. Se zice ca daca ia in greutate nu conteaza ca e doar unu sau sunt 5.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
ukume24 spune:
Hai Ralooka!!!
Eu ma cam plicti.... nu am chef de nik. Am strans un pic prin casa, acu ma gandeam sa dau cu aspiratorul ca nu am mai dat de sambata si deja se vede. Astept sa vina sotul de la servici sa mergem intr-o plimbarica... asta daca nu incepe sa ploua again.