Nov-dec2010,Bv Siuta! Hai anes!Hai lorin!!(164)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Waw, Syl, ce ai patit si tu !

Mie nu mi-a supurat. Tu nu ai facut cezariana si la prima nastere ? Daca da, atunci nu ai avut aceeasi reactie la fire ? Sau erau alt tip de fire ?

Nu imi e f usor sa-mi pun centura si nu prea as putea sa o scot de cate ori ma asez. Sa nu o port nu pot deloc. Chiar si noaptea ma doare burta cand ma intorc , daca nu o port. Intr-o dimineata m-am ridicat din pat si m-am dus la baie, fara centura si m-a apucat o durere de credeam ca imi iese ceva prin burta. Deabea m-au tras mama si sotul, nu puteam sa fac nici un pas. Asa ca de atunci intai imi pun centura si apoi ma ridic.

Nu m-am uitat la piele daca e rosie, dar nu ma ustura pielea. Umflatura se simte mai inauntru.

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Raluca, si eu am o galma. In capatul operatiei, in stanga. Ma gandeam ca poate e normal ca nu ma doare, nu e rosie, nimic. Dar acum m-ati speriat eu de abia miercurea viitoare am programare, spune-mi si miece iti spune dr tau de galma asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari proapetelor mamici.
Eu nu mai am timp de nimic, bebe e mucios
Help! Miruna, mai imi dai o data link-ul ala cu pozitia d epus in wrap? Ca am o nelamurire, si vreau sa fiu sigura ca nu gresesc, ca bebe e mare fan. De abia am reusit azi sa-l adorm, pe a 12.30, punandu-l in wrap. Sunt zombi.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Dragelor, am dilatatie 4, dureri inca nu am, sunt in asteptare. Dr. mi-a spus ca daca ma zgandare ea acolo nasc in doua ore, dar nu am vrut sa provoace nasterea, ci vreau sa se declanseze de la sine.

Syl, Lorin, Eva, voi cum sunteti?

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Cristale,
. Multumim. Si eu sper sa fie usor mai ales ca la prima nastere a durat... 40 de ore. Dar acum fiind a doua nastere sper sa fie mult mai bine.

Crisuletzul,
sa ne tii la curent. Speram sa fie totul bine. Eu dupa frumusetea de travaliu de la Bogdan, dupa ce nu mi-a venit medicul etc. cand mi l-au pus in brate prima data si la san, la 3 ore de la nastere am zis ca daca nu mai fac un copil in viata asta nu sunt om intreg, chiar daca va trebui sa trec din nou prin acelasi travaliu. dar asta era acum apropae 11 ani, era mica (aveam 20 de ani) si speriata. Acum e alta poveste si pentru mine si pentru tine ca sunt alte conditii. si medicii nostri vin sigur .

Liana

Mami de Bogdan 22.02.2000 si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Anes, Lorin, nastere usoara si bbi sanatosi!!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Alina poate faci ca mine sa stai jumate de ora cand esti efectiv in travaliu sa iti cauti ceva de imbracat pentru travaliu, ceva comod. Apoi sa te gandesti ajunsa la spital daca oi avea ce trebuie in bagajul pe care nu-l mai vizitasei de saptamani intregi... aduna-te!
Bebe Nectarie tuseste si are muci. Inca nu am ajuns sa vb cu pediatrul si sunt putin cam freaked out pentru ca nu am mai avut experienta de a avea un nou nascut racit. Dupa ce e toata casa racita a 3-a oara pe toamna asta ma mir ca a rezistat si atata vreme fara sa o ia si el. Serafim a fost rau de tot cu tusea si cu mucii si a avut si febra 4-5 zile asa ca imi cam tremura pipota.
Mai are cineva nou-nascut racit ?

Anes si Lorin curaj! Nasteri usoare si bebei sanatosi!

Apropos de luatul in greutate, bb a luat 750 de grame in 3 saptamani!

Mami de (28.10.2008) si de (13.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alinushca,noi avem muci la greu si stranuta. Nu am mers la dr si nici nu intentionez, ca nu vreau medicamente. ne cam chinuim ca nu poate dormi...il tot aspir cu batista bebelusului si ii fac aerosoli cu ser fiziologic. Multa sanatate!

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Merci Corina! Cred ca am sa cumpar si eu un LAICA si o sa folosesc cu ser fiziologic. Numa sa stea... ca la cel mare am incercat o data aerosoli, si asa rau a plans, si asa rau a tusit dupa aerosoli ca am renuntat la idee. Oare merge la orice fel de tuse ?

Mami de (28.10.2008) si de (13.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Alina, multa sanatate! Da, trebuie sa ma adun!
Legat de aerosoli, nu lua aparat Laica, am eu. E drept ca e silentios, dar dureaza mult rau o sedinta si nici nu e recomandat de pneumologi pt ca nu ajunge pana unde trebuie aburul ala. Tot Omron e cel mai bun. Eu vreau sa iau si un Omron candva.
Multa sanatate!
Eu personal as vorbi cu pediatrul sa-mi mai spuna ce pot pune pe langa ser la aerosoli la un bebelus. Intr-adevar functioneaza f bine.

Creatii de zilele trecute.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s40

Mergi la inceput