Nov-dec2010,Bv Siuta! Hai anes!Hai lorin!!(164)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Corina, cumva de www.youtube.com/watch?v=wTUH1blLees" target="_blank">clipul asta e vorba?

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Hello ,
la cat timp dupa nastere naturala putem face baie in cada???M-am saturat de dusuriiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Alinushca,noi avem muci la greu si stranuta. Nu am mers la dr si nici nu intentionez, ca nu vreau medicamente. ne cam chinuim ca nu poate dormi...il tot aspir cu batista bebelusului si ii fac aerosoli cu ser fiziologic. Multa sanatate!

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Alinushca si noi la fel facem ca si Corina. Si da, noua ne-a fost recomandat Omron-ul.Noi am fost rau cu mucisorii, m-am plans destul pe forum. Avea momente cand nu mai respira si se invinetea la fata. A fost cumplit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Voi ma speriati rau cu bebeii bolnaviori.

Teodora e racita rau, rau, rau, dar daca o ia si bebe .... eu o iau pe campii.

Bona nu mai am, Sebi are momente cand urla cat il tin plamanii, Teo plange ca nu poate respira ca lumea, deci e grav si asa. Mi-a spus doctora ca bebe e protejat ca e alaptat, si sper sa tina chestia asta.

Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

HAI ANES!!!CURAJ

HAI LORIN!!! CURAJ

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

A NASCUT ASTAZI SI SIUTA PE BEBE TOMA DE 3500G SI 51 CM PRIN CEZARIANA LA SPITALUL ELIAS CU DR STREJAN!!!!!

BRAVO ANDREEA!!!!!BINE AI VENIT BEBE TOMA!!!!!

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

scuze ca am largit pagina....se pare ca nu ma pricep

cand o sa-mi dea mai multe detalii va transmit

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

buna barlog!!!
ce dor mi-a fost de voi!
in primul rand va multumesc pt galeria/incurajarea facuta si pt urari, au contat enorm!

am reusit sa citesc din urma si ma regasesc in postarile mamicilor cu bebei care plang la dezbracat/imbracat, bebel care are program de noapte de la 3-4 dimineatza stau pe langa el: mai trage 2 minute, doarme 5. ziceau fetele ca e greu alaptatul dar nu iti dai seama cat de greu pana treci prin ea.
inca nu am ajuns la partea frumoasa a alaptatului, dar ma gandesc la sugubina cat de relaxatra si optimista este cu 2 bebei si imi fac curaj, dorm cam 4 ore adunate in 24 de ore.
deocamdata amn reusit sa nu-i dau inca suzeta, spoer sa nu-i dau dar ma chiauneste, ma foloseste drept suzeta umana.offff

am trecut si prin depresia post-natala, inca mai ma balacesc in mrejele ei (o inteleg acum pe crisis cand spunea de de depresie)
tati a stat cu noi acasa doat 3 zile, in rest singura cu bebele si ma simt asa neputincioasa si fricoasa , un botz mic e total dependent de mine si dc gresesc cu ceva. mi se rupe sufletul cand plange, asa incxat e doar la mine in brate si agatat de tzitzi. binenteles ca s-au gasit "destepti" care sa-mi deea sfaturi de cum e mai bine . si eu ma nevrozez imediat la sfaturi necerute.

acum sunt cu socrii pe cap, simt ca o iau razna. urasc sa mi=l ia in brate, am avut certuri si cu sotul pe tema asta: ca dosar eu sau tati au voie sa-l ia in brate. dar ei au impresia ca am facut papusa pt ei
au venit ieri , cu mana in fund (fara mancare gatita , cu gaini congelatre de parca eu nu pot sa cumpar congelaturi si au mancat o ciorba facuta cu mare chin in vreo 6 ore in reprizeke de alaptat si seara eu nu am avut ce manca, am papat o rosie cu branza ) si trebuie sa-i suport pana marti!

sunt multe de care sa ma plang dar ma opresc aici

pup toate fetele

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Multumesc fetelor pt. urari!

Fetelor, eu stau ca o zana, fara dureri\contractii si astept sa nasc. Probabil am dilatatie mai mare, chiar sunt curioasa ce zice dr.!
Asistenta zice ca poate ajung la dilatatie maxima fara dureri si nasc rapid dupa ce ma urca pe masa.
Doamne, ce diferite sunt nasterile astea ale mele!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

FELICITARI SIUTA! BUN VENIT URSULET!

37+

Mergi la inceput