Nov-dec2010,Bv Siuta! Hai anes!Hai lorin!!(164)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

am mai intrebat eu dar nu ati vazut....de unde iau Infacol? Se gaseste in orice farmacie?

Syl, mami de Ati si acum in 37 Thomas Bogdan

AMR 10 zile

In Sensiblu se gaseste sigur. Eu de acolo imi cumpar.

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Hello!

Nu am avut timp sa intru aseara... sunt singura cu doi urlatori, Teo bolnava.... e cosmar.

Bag lista cu fetele care au comandat colaceii si au depus banii:

inacat - 2 buc
anya2010 - 3 buc
heidy - 1 buc
syl - 2 buc
missmj - 1 buc
simonique - 1 buc
Siuta - 2 buc
anymona - 1 buc
simona-maris - 1 buc

Mai am lore76 si ana_o cu cate 2 bucati dar nu am numele deponentului. Sau inca nu au intrat banii.Astept urgent PM. Una din voi banuiesc ca a trimis banii de pe numele de I.E.?

De asemenea mai am o depunere in cont pe care nu o recunosc si nu are detalii. Plata este in valoare de 82 lei si a fost facuta la ING Bucuresti Uverturii. O recunoaste careva? Are legatura cu colaceii? Nu am primit confirmare pt suma asta. Este posibil sa fie altceva, dar trebuie sa ma conving, nu? Sa nu planga cineva dupa colacei.

Culorile vor fi amestecate deci vom vedea ce culori ajung la Ana_vio si sper sa fie toata lumea multumita. In fond conteaza sa inoate bebe nu ce culoare are colacul si ei vor trimite ce au pe stoc.

"Mai este cineva care nu s-a auzit strigat?"

Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

cris eu sunt cu plata in val de 82 ron
ti-am trimis si pm

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:

am mai intrebat eu dar nu ati vazut....de unde iau Infacol? Se gaseste in orice farmacie?

AMR 10 zile

nu se gaseste chiar peste tot, eu am luat de la sensiblu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna seara mamici proaspete!!
In primul rand vreau sa va felicit si sa va urez multa sanatate puiutilor!!
in caz ca sunteti interesate de o scoica auto pt cei mici, eu o vand pe a mea ca printesa nu mai sta de mult in ea.
este de la bertoni si am folosit-o inca de la nastere!!
era locul preferat in masina unde dormea Karina!
poze cu scoica puteti vedea la albumul meu de la user
puteti sa ma contactati si la id-ul : piticutza_piticutza
pretul este de criza!
Sarbatori fericite!

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!

A plecat mama soacra, dar tare-mi place singura, ca am reusit sa ma mobilizez! Sunt o mamica activa si independenta!

Bebelu, Anymona, Miruna,!

Symo, stiam eu ca esti pe-acolo... noi, mamicile, mai mult citim acum, decat sa scriem. Nu am avut timp sa te resun, cum prind un moment liber, incep sa calc si sa spal. Astept sa-i cumpar/comand caruciorul lui David, sa ne putem plimba impreuna prin Sun... eventual ceva cu scortisoara pentru mame...

Miruna, mai poti?

Raluca, cred ca ar fi bine sa iei legatura cu ginecologul tau, nu e normal ce ti-a aparut pe cezariana. Poate fi infectie sau un fir. Sper sa scapi rpd!

Lorin, te asteptam cu vesti... sa ne anunti cand sa pregatim galeria!
Anya, si eu sunt fan cafea. Abia astept sa-mi aduca mama decofeinizata, ca mi s-a terminat si tare poftesc macar la cate-o gura. In spital, o asistenta mi-a spus ca pot bea o cescuta de cafea cu lapte oricand, ca ea a baut cafea in ambele sarcini si cat timp a alaptat si fetele n-au fost niciodata agitate si nici probleme cu somnul n-au avut. Nu stiu ce sa zic...

Nu reusesc sa scriu tot, ca sunt solicitata de un pui mic si nervos... caruia ii este somn, dar este si agitat, in acelasi timp, si ma "cheama" sa-i mai bag o portie de supt(10 sec), ca sa adoarma iar si tot asa. Din 5 in 5 minute. Sper sa reuseasca sa adoarma, ca asta seara avem party.(un Nicolae timpuriu)

Crisis, ai PM. Multumim mult!

Fug sa ma imbrac, va doresc un weekend minunat!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lore76
ti-am trimis si pm

Cool. Deci am lamurit-o.

Noua listutza:

inacat - 2 buc
anya2010 - 3 buc
heidy - 1 buc
syl - 2 buc
missmj - 1 buc
simonique - 1 buc
Siuta - 2 buc
anymona - 1 buc
simona-maris - 1 buc
lore76 - 2 buc
ana_o - 2 buc

Sper sa ajunga cat mai repede!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Fetelor, multumesc pt raspuns.
Dar daca e de la fir poate doar sa fie in interior si atunci oare ce se poate face, sa-mi deschida iar operatia ?!

Pe dinafara nu am avut fir ca cica era pielea mea prea stricata si nu a mai putut sa ma coasa si mi-a pus niste fierisoare ca de capsator. De fapt chiar auzeam cand ma capsa. Pe alea mi le-a scos pe toate ca s-ar fi vazut daca mai ramanea vreuna

Apoi, eu port o centura tot timpu(doar noaptea o mai dau jos), ca cica nu mai am muschi deloc pe burta si risc sa fac hernie. De asta trebuie sa o port 3 luni , iar apoi sa incep sa fac gimnastica pt intarirea (formarea) din nou a muschilor. Ma gandesc ca atunci cand stau pe scaun parca se indoaie centura exact peste taietura de la operatie. Nu cumva o fi asta cauza apareitiei umflaturii ?!

Stiu ca nu prea aveti cum sa stiti raspunsul, dar pana luni mai imi scriu si eu aici "nelinistile" . Scuze ca va incarc cu ele.

Ma duc la muls.

O noapte placuta !

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Raluca, firele din interior se resorb. Mie mi-a iesit o bucatica mica de fir prin operatie, era si la mine umflat putin ca o galma dar mica si mi-au intepat-o cu un ac sterilizat pt a putea supura operatia. Si pe acolo dupa cateva zile mi-a iesit un fir mic. Apoi s-a vindecat.

Am purtat si eu centura, dar nu imediat dupa nastere, in primul rand ca operatia mi-a supurat prin diverse locuri cam 3 saptamani, intrasem in depresie. Totul de la fire, organismul meu a facut reactie urata la ele.Dar am ingrijit operatia zilnic asa cum m-au invatat la spital si nu am patit nimic. Parerea mea e sa-ti pui centura cand esti in picioare, mergi....Nu te aseza cu ea jos, va face dunga exact pe cicatrice, eu n-o suportam cand ma asezam decat mult mai tarziu dupa ce m-am mai vindecat.

Acolo unde e galma e rosu? Ai senzatia ca ustura pielea acolo?

AMR 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:

AMR 10 zile

eu am gasit in sensiblu, helpnet si dona. Oricum, dc nu gasesti, poti lua sab simplex care se gaseste peste tot si este exact acelasi lucru. Are aceeasi substanta activa

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Citat:
citat din mesajul lui lore76
ti-am trimis si pm

Cool. Deci am lamurit-o.

Noua listutza:

inacat - 2 buc
anya2010 - 3 buc
heidy - 1 buc
syl - 2 buc
missmj - 1 buc
simonique - 1 buc
Siuta - 2 buc
anymona - 1 buc
simona-maris - 1 buc
lore76 - 2 buc
ana_o - 2 buc

Sper sa ajunga cat mai repede!

multumim mult Crisis

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput