Nov-dec2010,Bv Siuta! Hai anes!Hai lorin!!(164)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Salutare, girls.
Eu, asa cum va scriam si ieri, incep sa intru in emotiile de dinaintea marii intalniri. De astazi, mai sunt exact 2 saptamani. Nici mie, nici sotului parca nu ne venea sa credem astazi cand discutam faptul ca in 2 saptamani o sa avem in brate Ursuleatza noastra.
In rest nu am nici un semn, parca nici contractii din acestea pregatitoare nu prea am. O fi bine? Si lactatia are ceva semne inainte - eu nu am si mi-e teama ca nu o sa am lapte.
Va pup pe toatefara exceptie

36+ Roberta Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Fetelot deja ma iau toate ganduri ciudate.....
La nasterea naturala , se face clisma? Imi este jena de toate situatiile penibile! Mie imi este greu sa merg la o toaleta de hotel!!! Cand ma gandesc cat se va umbla acolo jos la mine , ma ia cu tremurici......
Nu stiu cum o sa ma descurc cu impinsul, uoffffff.......nu imi place s imi arat durerea sau sa ma manifest....
Scuze pt greseli dar scriu de pe iphone!!!! Un telefon care imi displace!!!!!
Sunt ciudata rau astazi!

Kitty 39+
echografic 40 sapt
MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de
Eva Maria!!!

AMR 1 sau 2 sau 3 sau 4 sau 5 ZILE....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Fetelot deja ma iau toate ganduri ciudate.....
La nasterea naturala , se face clisma? Imi este jena de toate situatiile penibile! Mie imi este greu sa merg la o toaleta de hotel!!! Cand ma gandesc cat se va umbla acolo jos la mine , ma ia cu tremurici......
Nu stiu cum o sa ma descurc cu impinsul, uoffffff.......nu imi place s imi arat durerea sau sa ma manifest....
Scuze pt greseli dar scriu de pe iphone!!!! Un telefon care imi displace!!!!!
Sunt ciudata rau astazi!

Kitty 39+
echografic 40 sapt
Eva Maria!!!

nu se face. Eu am nascut natural la filantropia si nu s-a pus problema de clisma

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Si eu nasc tot la fintropia.....

In mod normal nici nu stiu cum e mai bine....

Kitty 39+
echografic 40 sapt
Eva Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna dimi 4 u all
noi ieri am fost pe afara si am stat vreo 3 ore..a dormit f bine maysaa..
crisuletz la noi se face clisma si la nastere naturala ..iti "baga" un gel si apoi te duci la toaleta ..neplacut dar mie mi se pare ok..mai bine decat vreun "accident" in timpul nasterii..
cine mai stie desymo????nu a mai scris de f mult timp..sper ca e bine..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

crisuletzul,
Ce facusi? Te-a apucat frica? Sunt cu ochii pe tine ca si eu tot natural fara epidurala am ales sa nasc.
Nu e un capat de lume clisma sa stii. Si cu impinsul, vine el atunci.

Hai, curaj.

Mami de Bogdan 22.02.2000 si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Crisuletul, liana, se poate...eu am nascut natural, fara epidurala si mi-au facut si clisma.Intr-adevar clisma nu e cel mai nasol lucru. Va doresc travaliu usor cum a fost al meu tuturor gravidutelor.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

buna dimi 4 u all
noi ieri am fost pe afara si am stat vreo 3 ore..a dormit f bine maysaa..
crisuletz la noi se face clisma si la nastere naturala ..iti "baga" un gel si apoi te duci la toaleta ..neplacut dar mie mi se pare ok..mai bine decat vreun "accident" in timpul nasterii..
cine mai stie desymo????nu a mai scris de f mult timp..sper ca e bine..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Azi ziceam sa iesim cu bebele si cu tati la plimbare, dar asa ploua!

Mergi la inceput

Tocmai ca as opta pt clisma de frica sa nu ma trezesc cu surprize.....
Ileana, am sa povestesc cu lux de amanunte cum a decurs totul!!! Dupa medic maine sau poimaine nasc

Am mai citit : corpul femeii se pregateste inainte de travaliu si in timpul travaliului, mergand des la toaleta!!! Eu de exemplu( scuze pt detalii dar poate se mai regaseste careva in spusele mele) am fost la toaleta de 4 ori.....

Apropo, vad ca ursuletii de decembrie sunt tare punctuali

Kitty 39+
echografic 40 sapt
Eva Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Buna dimineata dragele mele!

Nu am mai avut timp sa intru pentru ca "cineva" special m-a tinut ocupata Mai exact Maria Alexandra (Mami o alinta Maia) care s-a nascut pe 17 Nov, prin cezariana, la 39 de sapt si 3 zile, cu o greutate de 3,750 kg, 53 cm, APGAR 9, cu ajutorul dnei dr. Irina Ciupilan, la Maternitatea Cuza Voda Iasi

AM avut parte de cezariana total neprogramata pentru ca nu simteam pe bebe miscand decat putin, si dna dr n-a vrut sa riscam nimic. S-a nascut sanatoasa, frumoasa si cuminte.

Mie mi-au facut clisma si am avut si sonda, si desi nu stiam ce-i cu procedurile astea si aveam emotii, a fost chiar foarte OK. Am avut anestezie generala - ca nu s-a putut altfel;

Firele la operatie mi le-au scos la o saptamana de la nastere.

Va felicit pe toate care ati adus minunile pe lume si celor care asteapta marea intalnire: e ceva ce te schimba total!!! E special si frumos!!!

Si sa nu uit: despre bagajul de spital: pe langa toate chestiile care sunt pe toate listele, eu am avut la mine si o genuta cu make up si m-am machiat zilnic in materniate; in toate pozele cu bebe, apare mami machiata si toata lumea a apreciat asta, ca nu eram cu o fata rupta langa un bebe roz. Cand m-am ridicat din pat dimineata la 6, la Terapie Intensiva, prima chestie pe care am facut-o a fost sa ma aranjez Conteaza, zic eu

Va pup dulce si va doresc nastere usoara, respectiv sa va bucurati de bebelusii vostri scumpi!

39s+
Asteptand barzica

Mergi la inceput