Nov-dec2010,Bv Siuta! Hai anes!Hai lorin!!(164)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Eva, noi avem aceeasi data a ultimei menstruatii. Lamureste-ma si pe mine te rog cate saptamani de sarcina avem? Ca vad ca ai trecut 37+ .

Fetelor, cel mai mare dusman al lactatiei este grupul celor apropiati (sot, soacra, mama) care te sapa emotional, mai ales tinand cont de vulnerabilitatea psihica mamei dupa nastere.
Sfat, nu tineti seama de carcotelile celorlalti daca instinctul va dicteaza ca procedati bine si copilul este bine mersi. Nimic nu inlocuieste laptele de mama!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

va rog cine se pricepe sa-mi completeze si mie datele
datele sunt:
Mario David- 28.11.2010 - 3,900 kg, 55 cm - apgar 10 -,40 s - natural -Dr Spirea Nicoleta,Sp. ''Panait Sirbu''
am trecut invers in certificat prenumele pt ca numele ete tot cu M

mamica de Mario David (28.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Buna seara! Va pup si eu
Felicitari ralooka!Bun venit Natalia Ina
Pt mine ceaiul pentru lactatie de la fares a fost apa de ploaie..mi-am luat plantele separat(chimen, anason, fenicol) si le-am mixat eu., Pliculetele contin foarte putin din plantele care conteaza pt lactatie, contin si menta si altele care nu au nici un efect pt stimularea lactatiei
ramonik1986 felicitari pt bebe grasun!Nu te lua dupa soacra..provoaca psihoza. Si a mea m-a facut sa ies din casa la 2 noaptea sa cumpar lapte praf ca vezi doamne nu se satura copilul. Dar de unde el avea doar gaze, simtea un disconfort si se alina cu sanul desi avea burtica plina. Am trimis-o acasa pe soacra dupa episodul asta
Miruna pai cu atata stres si nervi, normal ca scade productia de laptic . Pt invatatoare recomand .
Fug sa-i fac baita manzului, a dormit toata ziua si acum da semne de trezire. Prevad o noapte alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Ma mai primiti?
Felicitari proaspetelor mamici si bun venit micilor ursuleti!
Gravidutzelorinca un pic!
Multa sanatate lui Ati si Teo!

Cat de greu scriu cu Sandra pe pieptul meu!
Si eu am niste problemute cu lapticul,de fapt nu stiu daca produc suficient ca de muls nu m-am muls pana acum.Sunt zile cand ii simt grei si tari si durerosi,altele cand sunt mai moi....Sandra a luat 1150g si 4cm in prima luna deci e ok.Bag si eu in seara asta niste ceai de stimulare...
Off!si mai avem mici problemute cu ochisorii care tot curg
Noi suntem cam plimbarete,am fost la tara,pe la frati/surori pe la Bucuresti,la cumparaturi.Maine mergem din nou la tara.
Noi nu prea mai avem colici.Am folosit numai Infacol si vad ca e bine asta in conditiile in care eu nu prea sunt atenta la alimentatie. Mi-am impus restrictii numai pt fasole,varza,mazare.Am mancat inclusiv salata de beuf!
Trebuie sa zbor ca da semne de trezire micuta mea!
tuturor

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Anya la mine e mai rau ca stau cu ea.
Ce m-am mai suparat, abia ajunsesem acasa cu bebe sa ma acomodez si eu cu el si dupa ce ca suntem 6 adulti intr-o casa + bebele nostru in a 2a zi au inceput cu vizitele. offf
sper sa pot spune si eu ca sunt linistita.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Misticgirl multumesc pentru raspunsuri! Voi studia site-ul cu caruciorul (eu te intrebasem), cat despre galerie nu stiu ce sa zic ca eu am pierdut din dop ceva (cred) si prin sapt 34 si acum se pierde cate putin. Nu ma simt pregatita 100%, dar cred ca niciodata nu o sa fiu 100% pregatita. Pe de-o parte sunt nerabdatoare, iar pe de alta parte am emotii . Oricum va anunt cand se apropie momentul

37+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Alarma falsa!Nu s-a trezit inca dar deschide cate un ochi sa vada daca mai sunt langa ea!
Vroiam sa mai zic ceva despre kg...am dat jos 13 fara mare efort dar mai am vreo 7,Suficiente cat sa nu-mi vina nimic bine.Acum cu sarbatorile care vin cred ca mai adaug cateva

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Alarma falsa!Nu s-a trezit inca dar deschide cate un ochi sa vada daca mai sunt langa ea!
Vroiam sa mai zic ceva despre kg...am dat jos 13 fara mare efort dar mai am vreo 7,Suficiente cat sa nu-mi vina nimic bine.Acum cu sarbatorile care vin cred ca mai adaug cateva

Mami de SANDRA-GABRIELA

Letzy, din punctul meu de vedere ai slabit destul in scurt timp. Cu rabdare se duc si cele 7 in plus!
Si eu am pus 20 kg pana acum si visez sa imi revin cat de repede se poate dupa nastere, dar noi sa fim sanatosi!

37+ viitoare mami de

Mergi la inceput

pun poze pe picasa cu bebe

Mergi la inceput

gata
pup si noapte buna!

Mergi la inceput