Nov-dec2010,Bv Siuta! Hai anes!Hai lorin!!(164)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

salut fete noi am avut o noapte cam alba si sunt putin zombi...acum printesa doarme dupa ce tati a descoperit ca ne linistim daca avem suzeta si in disperare de cauza i-am dat suzeta desi pana acum ziceam ca o sa evit cat pot

miruna nu te mai supara sunt oameni care nu merita sa le dam atentie asa ca ignore

ramonika si eu am avut un mic show cu rudele care tineau neaparat sa vina toate in vizita ba la spital unde eram lesinata si epuizata...ba acasa, dar le-am zis frumos ca medicul nu ne da voie 2-3 sapt la vizite ca e anotimpul cu viroze si sa protejam bebele ...au facut cateva nazuri dar nu mi-a pasat...copilul meu sa fie bine si eu sa am psihicul linistit

crisulet eu am nascut natural si mi-a facut clisma nici eu nu am fost incantata de ea dar decat sa-i fac o "surpriza" doctorului am zis mai bine o suport si pe asta

Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Salutare ursoaice si ursuleti !

Eu sunt o purtatoare de buburuza de ian-feb. Am mai trecut pe aici pentru ca sunteti o odisee foarte haioasa .

As avea si eu marea rugaminte sa-mi raspundeti la o intrebare adresata mai ales ursoaicelor cu ursuleti, dar nu numai. Aveti idee care sunt "contibutiile" care se dau la Municipal. M-ar ajuta mult un raspuns, macar pe PM, daca va e jena sa spuneti aici.

Va multumesc mult si va !

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

buna! mie nu mi s-a facut clisma ci mi s-a dat sa beau ulei de ricin din 2 motive si pt 'curatarea somacului' si pt dilatatie pt ca am fost declansata sa nasc fiind internata de sambata dimineata si am nascut de abia duminica la 12.40. a fost cam greu dar nu pt mult timp pt ca am inceput cu contractii dureroase duminica pe la 10.
mai revin cu detalii despre nastere mai incolo.

mamica de Mario David (28.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Hello,
Ce fac fetele? Eu sunt ametita din cauza vremii...nu mai vreau ploaie. Astazi trebuie sa stau in casa din cauza ploii, ceea ce ma cam intristeaza Bebe e cumintel, peste noapte a papat la fel de des. Acum doarme, vad ca-l trage la somn ploaia ...si pe mine la fel.
Kitty, si eu am fost des la toaleta in seara dinaintea nasterii si in timpul travaliului. Eu la fiecare contractie simteam ca fac treaba mare...si chiar faceam cate putin (imi cer scuze, sper ca nu v-a deranjat descrierea, dar vreau sa ajut cu info fetele care urmeaza sa nasca )
Lore, ce faci?
Ralooka si Ina_Alacran, sa va traiasca minunile
Mie nu mi-a facut clisma la Filantropia, dar si daca vroiau nu mai aveau cand
Intru sa vad pozele cu bebelusi, ne auzim mai tarziu. Nu naste nimeni astazi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

app m-am cantarit si eu azi, am dat jos 8 kg, mai am de dat vreo 12.mai am ceva kg.offf
dar lasa noi sa fim snatosi
maine bb face o sapt
ps azi i-a cazut buricutul

mamica de Mario David (28.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Ramonik, Florina, vmadelain,lore76 si inacat, v-am vazut ursuletii si ursuletele. Sunt toti niste ingerasi, sunt superbi, nu am cuvinte. Toti bebelusii sunt minunati! Sa ne traiasca tuturor, sa fie sanatosi, mancaciosi si necoliciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata fetele,

Nu prea am mai intrat ca nu aveam cam nimica de zis. Insa v-am citit. La noi-acelasi program cu sculari noaptea, cisi, cacute si lapte..

Ieri am iesit cu carutu putin profitand ca nu ploo sau e vant si surpriza-in alee era un ditai cameon care sugea mizerie din canale. Logic ca nu am putut trece cu carutu si ne-am flendurit pin alee putin pana cand m-a luat frigu pe mine. Imi venea sa il omor pe sofer, o pusese si prost de nu aveam cum trece si mai si dormea la volan in timp ce colegii lui manuiau furtunu in canal pe unicul trotuar pe unde am fi avut loc.

Ieri am fost la targu de haine de la Morarilor sa imi caut si eu de incaltat- macar aici am avut noroc si am gasit niste ghetute cu siret de piele f muale care IMI SI VIN! Da fetele, am un nr mai mult dupa nastere, desi picerele sunt f subtiri. Da s-au lungit.

letzy81 ce mult a luat bebe tau intr-o luna! 1150gr! Felicitari!

ramonik1986 si la mine au inceput vizite in prima luna, deh toti vor sa vada Puficele, usor asa le-am zis sa vie, pe rand ca sa nu ne streseze, i-am trimis la bae sa se spele prima oara, si cu tinutu in brate mai deloc ca nu e ok.Ce bebe frumos ai, e tare dulce Mario.

pissi78ro va fi bine ai sa vezi, maiai putin si o vezi pe Roberta!

Crisuletu mai lasa toate gandurile astea, tu esti puternica si te vei adapta si descurca in orce situatie! Nu te ajuti daca iti faci griji de acuma.

Ina_Alacran felicitari ! Bine ai venit Maria Alexandra! Tare frumos nume ai dat. Si eu i-am zis la Pufi sa imi aduca trusa de makeup ca ma simteam asa dezumanizata si eram galbena la fata. M-a ajutat mai mult moral:)

sunset_zuzi si la mine au venti toti in vizita in a doua zi dupa operatie: mama lu Pufi, sorsa, nasii..SI eu eram palida, deabia ma miscam, deabia stiam sa pun la san fetele (lapte nu aveam); ele urlau.. Acum ma gandesc si imi pare rau ca nu m-am purtat mai alfel cu ei da eram rupta; sper ca au inteles. Dupa am facut pact cu Pufi sa nu mai vie decat el ca nu ma simt in stare-si fiind si rooming in eu faceam tot pt fete..

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

salutare la fete....

tocmai am iesit de la control...mai flower-power ca mine nu cred ca se poate...am dilatatie 3-4 cm, colul subtire aproape ca foita de tigara

m-a mai lasat acasa pana se rupe apa sau apar alte semne, oricum deja e roz pe tampon dupa control si un aspect important nu ma doare nimic! ....inca

deci stau cumintica si astept...

va pupacesc si va tin la curent

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu

40 saptamani si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

lorin7774 uau dilatatie 4cm! Hai ca se apropie momentu!
Da ma mir ca te-au lasat acas..Ca fiind al doilea bb sa nu vie mai repede.
Am o colega tot la al doilea bb si a simtit usoare dureri, si pana sa ajunga la spital avea dilatatie 8-9 nici epi nu i-au mai putut pune si in 2h nascuse.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

salutare la fete....

tocmai am iesit de la control...mai flower-power ca mine nu cred ca se poate...am dilatatie 3-4 cm, colul subtire aproape ca foita de tigara

m-a mai lasat acasa pana se rupe apa sau apar alte semne, oricum deja e roz pe tampon dupa control si un aspect important nu ma doare nimic! ....inca

deci stau cumintica si astept...

va pupacesc si va tin la curent

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu

40 saptamani si 1 zi

wow tinem pumnii curaj

Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput