Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mamici, am o intrebare de 10 puncte...

cum spal/dezinfectez jucariile care au baterii? si nu sunt de plastic, ci din plus, material...
de ex. am mingea Cucu-bau de la Tiny love si vreau s-o 'aranjez' sa i-o pot da lui Filip sa se joace...dar cum biata e murdarica si trantita pe jos de Eric, as curata-o putin...

astept sugestii...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Katalina, am comandat costumul de spiridus. am avut unul de craciunel, i-am facut cateva poze (ca deja ii e mic), si mi-am mai comandat o salopeta de stat in casa tot craciunel, de pe okazii.ro. asa ca de asta am luat costumul spiridus, sa fie mai diferit... si ala de ren e super fain, dar cum eu sunt fan verde... si cica prin 9 dec imi expediaza pachetul

Copilul doarme de o ora juma, record!!! Dar cum... i-am dat papa (un pic de san, apoi bibe), si a adormit la bibe, evidnt juma de ora...cum face mereu... dar am stat langa el... cum s-a trezit i-am bagat iar bibe in gura, sa il termine... cand l-a terminat i-am bagat suzi, era adormit, mai scuipa suzi, bagat la loc, si tot asa... acum tre sa il trezesc sa il imbrac pt vaccin...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Rody, m-au starnit si pe mine, acum am trimis vreo 2 colinde pe contul comun, nu sunt chiar cele clasice, dar mie-mi plac f mult, mai am, daca vreti.

eu vreau! eu vreau!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Doi prieteni se intalnesc dimineata, la cafea.Unul din ei are un ochi vanat. - Ce-ai patit la ochi? - M-a lovit nevasta.. - De ce? - I-am vorbit cu "TU".. - Doamne, iarta-ma, dar ce fel de relatie aveti voi in familie de te-a lovit pentru atata lucru? - Pai aseara, pe cand mancam, mi-a zis: "Stii, draga, noi n-am mai facut sex de trei luni". Si eu i-am raspuns: "Poate TU..."

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Katalina, am comandat costumul de spiridus. am avut unul de craciunel, i-am facut cateva poze (ca deja ii e mic), si mi-am mai comandat o salopeta de stat in casa tot craciunel, de pe okazii.ro. asa ca de asta am luat costumul spiridus, sa fie mai diferit... si ala de ren e super fain, dar cum eu sunt fan verde... si cica prin 9 dec imi expediaza pachetul

Copilul doarme de o ora juma, record!!! Dar cum... i-am dat papa (un pic de san, apoi bibe), si a adormit la bibe, evidnt juma de ora...cum face mereu... dar am stat langa el... cum s-a trezit i-am bagat iar bibe in gura, sa il termine... cand l-a terminat i-am bagat suzi, era adormit, mai scuipa suzi, bagat la loc, si tot asa... acum tre sa il trezesc sa il imbrac pt vaccin...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

nu-l trezi!!! o sa creada ca tb sa doarma doar 30 min....ca inainte

nu poti merge mai tarziu la vaccin sau maine?

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

copilul meu vrea doar afara.L-am plimbat trei ore,a inghetat si sufletu' in mine,m-am si speriat ca a cazut o bucata mare de gheata razant pe langa carut...si acum ca a mancat,l-am schimbat,a ros un pic la noua achizitie=inel dentitie de la Nuk si a luat-o iar cu smiorcaiala.Dupa ce nu am mai stiut ce sa-i fac sa se calmeze si ma durea si spatele de la tinut in brate galusca l-am imbracat si l-am scos pe balcon.A adormit in 2 minute!Ce ma fac cand se face ger deadevaratelea,ca sub -10 nu il scot???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

copilul meu vrea doar afara.L-am plimbat trei ore,a inghetat si sufletu' in mine,m-am si speriat ca a cazut o bucata mare de gheata razant pe langa carut...si acum ca a mancat,l-am schimbat,a ros un pic la noua achizitie=inel dentitie de la Nuk si a luat-o iar cu smiorcaiala.Dupa ce nu am mai stiut ce sa-i fac sa se calmeze si ma durea si spatele de la tinut in brate galusca l-am imbracat si l-am scos pe balcon.A adormit in 2 minute!Ce ma fac cand se face ger deadevaratelea,ca sub -10 nu il scot???

mami de Raducu, 10 august 2010

pufescule aceeasi PROBLEMA o avem si noi!!!!DOAR AFARA DORM SI STAU CUMINTI!!!! au ALERGIE la stat in casa!!!!nu stiu ce sa fac nici eu!!!iar acum Mateo e racit,iti dai seama ca iar nu ies cateva zile,ajung la 6(nebuni)curand!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari mamici

Azi am umblat cu Rebe la service sa duc niste hartii (ca am schimbat parbrizul pe casco), la asigurator sa reinoiesc polita casco - fireste ambele la capetele Bucurestiului. Toate bune si frumoase pana pe la 12, cand s-a pus pe urlat, frate! rasuna masina! Ce sa mai conduci! Am tras pe dreapta, i-am dat ceiut, s-a potolit vreme de 5 minute, apoi urlete mai rele Tras iar pe dreapta, cautat loc de parcare fireste gasit cu greu! Pur bebe la san, papat san 1 si san 2 - putinul care il mai produc - plecat. Iar urlat in 5 minute, cu sughituri, se ineca cu lacrimile. Iar tras pe dreapta Eram la 5 minute de condus pana acasa si nu aveam cum sa ajung. Intr-un final bag suzi, care ii cazuse prin masina si nu mai vroiam sa i-o dau ( am clatit-o cu apa plata); a fost singura solutie sa o aduc acasa. Acasa, s-a pus pe ras frate cu gura pana la urechi, la modul : "ti-am facut-o mami!" Acum doarme

pufescu, felicitari pentru dintisor! Nu stiu cat de devreme e. Rebeca are 2 dinti de la 2 luni.

Mai citesc din urma si revin.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

mamici, am o intrebare de 10 puncte...

cum spal/dezinfectez jucariile care au baterii? si nu sunt de plastic, ci din plus, material...
de ex. am mingea Cucu-bau de la Tiny love si vreau s-o 'aranjez' sa i-o pot da lui Filip sa se joace...dar cum biata e murdarica si trantita pe jos de Eric, as curata-o putin...

astept sugestii...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

si eu am de spalat cateva jucarii cu baterii.Inca nu m-am incumetat ca n-am avut chef,timp.Pai ma gandeam sa le sterg cu o carpa cu sapun,bine bien limpezite si apoi si cu spirt sa le sterg.zic si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

buna fetele,

am o urgenta iar.
cele care aveti aparat pt aerosoli de care aveti?care e cel mai bun?am inteles ca cele ieftine au termen scurt de valabilitate.si cu ce solutie il folositi?cu ser?

si eu tot Laica am...modelul MD6026 e cu ultrasnete...sunt f multumita de el..e silentios,micut...il am de vreo 2 ani si e ok

noi l-am folosit cu ser...si cand a fost mai grava treaba am pus si ACC sau dexametazona...doar la recomandarea medicului

multa sanatate

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput