Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 6
eladea2005 spune:
mamici, am o intrebare de 10 puncte...
cum spal/dezinfectez jucariile care au baterii? si nu sunt de plastic, ci din plus, material...
de ex. am mingea Cucu-bau de la Tiny love si vreau s-o 'aranjez' sa i-o pot da lui Filip sa se joace...dar cum biata e murdarica si trantita pe jos de Eric, as curata-o putin...
astept sugestii...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Katalina, am comandat costumul de spiridus. am avut unul de craciunel, i-am facut cateva poze (ca deja ii e mic), si mi-am mai comandat o salopeta de stat in casa tot craciunel, de pe okazii.ro. asa ca de asta am luat costumul spiridus, sa fie mai diferit... si ala de ren e super fain, dar cum eu sunt fan verde... si cica prin 9 dec imi expediaza pachetul
Copilul doarme de o ora juma, record!!! Dar cum... i-am dat papa (un pic de san, apoi bibe), si a adormit la bibe, evidnt juma de ora...cum face mereu... dar am stat langa el... cum s-a trezit i-am bagat iar bibe in gura, sa il termine... cand l-a terminat i-am bagat suzi, era adormit, mai scuipa suzi, bagat la loc, si tot asa... acum tre sa il trezesc sa il imbrac pt vaccin...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Rody, m-au starnit si pe mine, acum am trimis vreo 2 colinde pe contul comun, nu sunt chiar cele clasice, dar mie-mi plac f mult, mai am, daca vreti. |
eu vreau! eu vreau!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
Doi prieteni se intalnesc dimineata, la cafea.Unul din ei are un ochi vanat. - Ce-ai patit la ochi? - M-a lovit nevasta.. - De ce? - I-am vorbit cu "TU".. - Doamne, iarta-ma, dar ce fel de relatie aveti voi in familie de te-a lovit pentru atata lucru? - Pai aseara, pe cand mancam, mi-a zis: "Stii, draga, noi n-am mai facut sex de trei luni". Si eu i-am raspuns: "Poate TU..."
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
tina_80 spune:
citat din mesajul lui crispro Katalina, am comandat costumul de spiridus. am avut unul de craciunel, i-am facut cateva poze (ca deja ii e mic), si mi-am mai comandat o salopeta de stat in casa tot craciunel, de pe okazii.ro. asa ca de asta am luat costumul spiridus, sa fie mai diferit... si ala de ren e super fain, dar cum eu sunt fan verde... si cica prin 9 dec imi expediaza pachetul Copilul doarme de o ora juma, record!!! Dar cum... i-am dat papa (un pic de san, apoi bibe), si a adormit la bibe, evidnt juma de ora...cum face mereu... dar am stat langa el... cum s-a trezit i-am bagat iar bibe in gura, sa il termine... cand l-a terminat i-am bagat suzi, era adormit, mai scuipa suzi, bagat la loc, si tot asa... acum tre sa il trezesc sa il imbrac pt vaccin... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
nu-l trezi!!! o sa creada ca tb sa doarma doar 30 min....ca inainte
nu poti merge mai tarziu la vaccin sau maine?
Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010
pufescu spune:
copilul meu vrea doar afara.L-am plimbat trei ore,a inghetat si sufletu' in mine,m-am si speriat ca a cazut o bucata mare de gheata razant pe langa carut...si acum ca a mancat,l-am schimbat,a ros un pic la noua achizitie=inel dentitie de la Nuk si a luat-o iar cu smiorcaiala.Dupa ce nu am mai stiut ce sa-i fac sa se calmeze si ma durea si spatele de la tinut in brate galusca l-am imbracat si l-am scos pe balcon.A adormit in 2 minute!Ce ma fac cand se face ger deadevaratelea,ca sub -10 nu il scot???
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui pufescu copilul meu vrea doar afara.L-am plimbat trei ore,a inghetat si sufletu' in mine,m-am si speriat ca a cazut o bucata mare de gheata razant pe langa carut...si acum ca a mancat,l-am schimbat,a ros un pic la noua achizitie=inel dentitie de la Nuk si a luat-o iar cu smiorcaiala.Dupa ce nu am mai stiut ce sa-i fac sa se calmeze si ma durea si spatele de la tinut in brate galusca l-am imbracat si l-am scos pe balcon.A adormit in 2 minute!Ce ma fac cand se face ger deadevaratelea,ca sub -10 nu il scot??? mami de Raducu, 10 august 2010 |
pufescule aceeasi PROBLEMA o avem si noi!!!!DOAR AFARA DORM SI STAU CUMINTI!!!! au ALERGIE la stat in casa!!!!nu stiu ce sa fac nici eu!!!iar acum Mateo e racit,iti dai seama ca iar nu ies cateva zile,ajung la 6(nebuni)curand!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
adrianaBuc spune:
salutari mamici
Azi am umblat cu Rebe la service sa duc niste hartii (ca am schimbat parbrizul pe casco), la asigurator sa reinoiesc polita casco - fireste ambele la capetele Bucurestiului. Toate bune si frumoase pana pe la 12, cand s-a pus pe urlat, frate! rasuna masina! Ce sa mai conduci! Am tras pe dreapta, i-am dat ceiut, s-a potolit vreme de 5 minute, apoi urlete mai rele Tras iar pe dreapta, cautat loc de parcare fireste gasit cu greu! Pur bebe la san, papat san 1 si san 2 - putinul care il mai produc - plecat. Iar urlat in 5 minute, cu sughituri, se ineca cu lacrimile. Iar tras pe dreapta Eram la 5 minute de condus pana acasa si nu aveam cum sa ajung. Intr-un final bag suzi, care ii cazuse prin masina si nu mai vroiam sa i-o dau ( am clatit-o cu apa plata); a fost singura solutie sa o aduc acasa. Acasa, s-a pus pe ras frate cu gura pana la urechi, la modul : "ti-am facut-o mami!" Acum doarme
pufescu, felicitari pentru dintisor! Nu stiu cat de devreme e. Rebeca are 2 dinti de la 2 luni.
Mai citesc din urma si revin.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui eladea2005 mamici, am o intrebare de 10 puncte... cum spal/dezinfectez jucariile care au baterii? si nu sunt de plastic, ci din plus, material... de ex. am mingea Cucu-bau de la Tiny love si vreau s-o 'aranjez' sa i-o pot da lui Filip sa se joace...dar cum biata e murdarica si trantita pe jos de Eric, as curata-o putin... astept sugestii... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
si eu am de spalat cateva jucarii cu baterii.Inca nu m-am incumetat ca n-am avut chef,timp.Pai ma gandeam sa le sterg cu o carpa cu sapun,bine bien limpezite si apoi si cu spirt sa le sterg.zic si eu
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
bamboletta spune:
citat din mesajul lui carla_2008 buna fetele, am o urgenta iar. cele care aveti aparat pt aerosoli de care aveti?care e cel mai bun?am inteles ca cele ieftine au termen scurt de valabilitate.si cu ce solutie il folositi?cu ser? Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
si eu tot Laica am...modelul MD6026 e cu ultrasnete...sunt f multumita de el..e silentios,micut...il am de vreo 2 ani si e ok
noi l-am folosit cu ser...si cand a fost mai grava treaba am pus si ACC sau dexametazona...doar la recomandarea medicului
multa sanatate
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)