Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
Victo spune:
cine completeaza la mine pe prima pag datele lui mihaita?
3230 gr, nota 10, ora 14,55. cm nu mai stiu exact a avut...vreo 53 parca
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
carla_2008 spune:
andreea cu ultrasunete e mai bun?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Victo spune:
carla, e mai sulentios cu US
deci test mi-a trebuit..stau cu micu in brate de o ora juma, ca doarme..am amortit toata
sunt curioasa insa cat doarme asa
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
michelle1981 spune:
Andra Maria, de Mycya
Clara Maria, de miha13gina
Andre , de stefania_97
DENISA - multa sanatate lui Mateo
CRISPRO - bafta la vaccin
Apropos de facut lucrurile cu o mana, eu de cand am luat materialul ala pe post de wrap o port cu mine prin casa cand mai am de strans una-alta
Vreau sa mai iau cateva materiale, si mai subtiri, si mai elastice.
Azi mergem si noi la pediatru la controlul de 4 lunite (la 3 luni nu am mai ajuns), am facut o lista de intrebari.. Sa vedem ce zice de diversificare.
Am dat comanda de hainuta de craciunita de pe ebay, abia astept sa ajunga. Sper sa ajunga insa pana la Craciun
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 un site interesant despre BLW..pt cine e interesata... http://autodiversificare.blogspot.com/2009/07/ghid-de-autodiversificare.html LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
mersi mult mult de tot, uitasem denumirea complet
Otiliav spune:
Eu sunt ata de AP ca in we dorm cu toate trei in pat. Adica mi-a iesit pe nas, de fapt si sotului exilat ca sforaie si le trezeste.
Teoria e buna dar practica ne omoara.
Sa o vedeti pe cea mare cum se tanguieste ca ea e discriminata sa doarma in patul ei. Asa ca incercam tot felul de compromisuri. In timpul saptamanii am convins-o ca ei ii suna ceasul pentru scoala si trebuie sa doarma acolo ca nu-i frumos sa ne trezeasca pe toate. Iar in ultimul we am avut ideea sa o pun sa traga la sorti daca doarme in dormitor cu noi. Fericire mare ca a tras biletul cu "DA". Ah, am pus o canapea langa patul din dormitor ca sa avem loc. Ce sa mai nebunie.
Si la amandou astea mai mari am tot insistat cu patutul. Insa figura a tinut pana pe la 8-9 luni cand avea dureri cu dintii si trebuia sa le alaptez des de tot. Plus ca spre un an erau mergatoare si ba sareau din patutul lor in poatul meu, ba veneau deabusilea.
Asa ca noi am invatat ca:
Un copil mergator nu mai sta unde il pui.
Un copil care vorbeste iti rupe sufletul din vorbe de genul "mamica mea nu ma lasa singura" si oftaturi si valuri de lacrimi.
Mai vorbim noi mai incolo
Larisa, tu ai scuza ca raionul copii ca ai baiat acum dar eu nu prea. Ca am casa plina de saci de haine roz/rosii.
Carmen, ii poti da mar copt sau la aburi si nu mai este acid.
Piureul cu LP nu e bun la gust. Eu am incercat fara succes. Nici mie nu-mi place ca-i prea dulce. Si nu vad de ce sa combini dovleac/morcov/mar copt sau la aburi cu LP. Dupa ce termina masa ii mai poti da completare laptic sau nu, cum vrei tu.
Spanac, brocoli, conopida eu nu vreau sa-i dau pana la 8 luni. Inaintea lor vor fi sigur pastarnac, telina, morcov, radacina de patrunjel, sfecla de toate felurile, cartof, ceapa, dovlecel.
Spanacul de abia cand ii dau si galbenus de ou.
Si de preferat legume/fructe proaspete.
Am vazut gutui acum, trebuie sa vad si cand se pot introduce.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
eladea2005 spune:
denisa, vad ca ti-a raspuns paula...e mai silentios si deci ceva mai scumput...sanatate multa...ofof....
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
katalina spune:
[quote]citat din mesajul lui carla_2008
buna fetele,
am o urgenta iar.
cele care aveti aparat pt aerosoli de care aveti?care e cel mai bun?am inteles ca cele ieftine au termen scurt de valabilitate.si cu ce solutie il folositi?cu ser?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssaei
Noi avem OMRON din asta, vad ca e mult mai ieftin acum la sensiblu.L-am folosit pt copiii mari cind erau raciti sau tuseau(A fost salvarea mea,pt ca Robert nu ia nici un fel de medicament).se poate folosi pt bebei doar cu ser 5 ml, sau la indicatia medicului in combinatie cu altceva, eu foloseam ser cu ACC(pt tuse)sau dexometazona cin d erau raciti.Le trecea in 2 zile maxim.Si prefer aerosolii in locul medicamentelor care trec in ficat,singe samd.
Cris2010 spune:
Buna ziua, mamici!
Andra Maria, de Mycya
Clara Maria, de miha13gina
Andre , de stefania_97
Eladea, si eu cu pruncu-n brate. Eu stau cu ea macar jumate de ora sa doarma, dupa care incerc operatiunea mutat in patut. De cele mai multe ori se trezeste imediat si stau cu inima-mpacata ca macar a dormit cat de cat, alte dati continua sa doarma si in patut inca jumate de ora si raaaar de tot inca ora sau mai mult...
Denisa, sanatate multa lui Mateo.
Carmen, mult succes cu diversificarea.
Mi-am completat si eu info despre diversificare.
Noi azi am avut o noapte de vis: culcat la 22, trezit la 6 papat si somnic, trezit la 8, dat suzi si somnic pana la 11, in patul mare, binenteles impreuna cu mami.
Otilia, ce mai tragi si tu cu AP.
Michelle, si eu am incercat in sling sa fac treaba, dar mi-e frica sa n-o lovesc, ca e prea agitata, vrea sa apuce si ea tot ce am in maini
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
katalina spune:
Cristina, pina la urma ce ai comandat,costum de spiridus sau mos craciun,>?mi-a placut si costumul de ren