Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

multumesc fetelor de urari!!!e groaznic cu un delfinas bolnavior,mi se rupe inima cand vad cum geme,cum se screme,si se incoarda.Acum o sa-i dau Alinan!(asta pe langa debridat,sab simplex,bonisan,biotics,ceai,chamomila 9)
si pe langa asta o sa-l mai chinui si cu statul la aerosoli,aspirat nasuc si dat siropul de tuse gretos!!!1

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Doi prieteni se intalnesc dimineata, la cafea.Unul din ei are un ochi vanat. - Ce-ai patit la ochi? - M-a lovit nevasta.. - De ce? - I-am vorbit cu "TU".. - Doamne, iarta-ma, dar ce fel de relatie aveti voi in familie de te-a lovit pentru atata lucru? - Pai aseara, pe cand mancam, mi-a zis: "Stii, draga, noi n-am mai facut sex de trei luni". Si eu i-am raspuns: "Poate TU..."

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

ff tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Al meu are pact sa nu doarma prea mult legat, ziua maxim o ora (insemnand dupa trezirea de 6-7), de regula juma' de ora de mai multe ori, adormitul tot cu cantec plimbari si plans...

Am fost la plimbarica, a inghetat sufletul in mine, poate sa fie ce-o fi, eu la -10 grade nu cred pot sa ma plimb fara sa ma transform intr-un sloi

Denisa, sanatate multa!

Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Eu am dormit langa fata 2 ore...doamne ce bine a fost...chiar aveam nevoie de somnul asta

Denisa multa sanatate lui Mateo

Adriana ti/a facut/o Rebe...si Antonia cand venim de afara si vede casa imediat zambeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Acum am venit si noi de afara. Ma enerveaza vremea asta f tare. Eram pregatita cu saculetul de iarna, imbracata gros. Cand ajung afara, cred ca erau peste 10 grade. Hai inapoi cu totul, lasa sacul gros, cauta paturica mai subtire, ma schimb eu, etc... Vremea asta e ca si politicienii, nu se hotaraste daca e iarna sau nu

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, cu o alta carpa imbibata in spirt, stergi jucaria :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Carla, eu am Omron C28 si mi l-am luat acum o luna de pe net. Sunt f multumita de el si Raducu a stat cu mascura pe fata, el credea ca e ceva de joaca, ba statea si cu gura cascata:)) Sanatate multa!

Am fost si noi la pediatru pt ca nu se mai putea cu Raducu, la cat e el de marait.

Azi dimineata n-a vrut suculetul de fructe sub nici o forma, ba mai mult a inceput sa si planga si asta m-a determinat sa-l sun pe pediatru....insa am avut noroc ca era de garda in spital si ne-a si spus sa venim la el.

Raducu i s-a parut cam palid si mofturos si drept urmare maine mergem la Mercenter la analize...ar fi suspect de anemie.

Diversificarea! Tb sa avem mare rabdare!!! Chiar daca ne ia o lingurita, doua de suc tb. sa il dam in fiecare zi, maine la fel si peste 3-4 zile crestem cantitatea....in cazul in care plange cum ma vede ca vin cu cescuta si lingurita tb sa facem o pauza de 2-3 zile si revenim dupa.

Tb in continuare sa-i sterilizez lingurita si castronelul, cescuta...i-am spus de storcator ca pe ala cum il mai sterilizez? cica tb sa avem mare grija cu microbii...inca!

Racusor, care-i site-ul unde s-o comand si eu pe Sophie, fara taxe de curierat? Multumesc anticipat!
Girafa e de Mos Neculae si de Craciun poate ne ajunge pachetul din SUA cu hainute...pana la urma Crispro am comandat de pe macys.com

Noi n=-am mai plecat la Bucuresti la Kidex din cauza vremii, e tare urat la noi si nu am pus inca cauciucurile de iarna

Rodi, am vazut-o pe Isa cum papa ea cu pofta! Bravo! Multa sanatate si spor in diversiificare!

Am fugit la Raducu sa-i dau tzatza ca poate nu mai imi refuza sanul si ne calmam zilele astea....mergem doar cu sanul si nu-l mai ametesc cu nici un suc de fructe sau LP (i-am dat de 3 ori pana acum si dr ne-a spus ca prea multe i-am dat intr-un timp atat de scurt...LP, suc fructe si supa de zarzavat..)

Fug....

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tina, l-am trezit ca a fost musai... aveam demult programarea facuta... a plans la vaccin chiar cand il terminase de dat si l-am luat in brate- s-a calmat Am venit cu el acasa, pe masina deja adormise... l-am adus in casa, sa il dezbrac, s-a trezit, marait, bagat suzeta, adormit... Cat te-a costat tramsportul din State???? Ca io vroiam sa imi iau de la Old Navy, ca livreaza si in Ro, dar mi-am selectat hainuite de 90 de $ si transportul tot atat era... ASA ca am renuntat...

Cica diversificarea dupa 5 luni jumate, si se incepe cu legume (supica , apoi piure), cica asa is noile trenduri... Exact asa vroiam si eu. Si de pus in fund cica dupa 5 luni, dar musai sa aiba implinite 5 luni, si numai cate un pic, nu uitam copilul in scaun, in fund. Cam atat... l-a masurat, cica are 66 cm, dar acum 2 sapt avea 67 cm...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

tu, astia is nebuni cu indemnizatia, acum au 5 variante... si toate presupun si reducerea la maxim 1000/1500 lei... nu e corect... cica luni vor lua decizia finala...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Doi prieteni se intalnesc dimineata, la cafea.Unul din ei are un ochi vanat. - Ce-ai patit la ochi? - M-a lovit nevasta.. - De ce? - I-am vorbit cu "TU".. - Doamne, iarta-ma, dar ce fel de relatie aveti voi in familie de te-a lovit pentru atata lucru? - Pai aseara, pe cand mancam, mi-a zis: "Stii, draga, noi n-am mai facut sex de trei luni". Si eu i-am raspuns: "Poate TU..."

Luna 4

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput