Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 17
saddie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 Buna dimineata Am si eu 2 intrebari ![]() 1. v-a venit comanda de la bebeshopp? mie nu, am trimis mail, am incercat sa sun, dar nr nu este disponibil ![]() ![]() 2. saltelute pat pliabil v-ati luat, daca da, de care? eu am vazut www.strollers.ro/Saltele/Saltea-Pliabila_codeOSA-9816.aspx" target="_blank">asa si www.strollers.ro/Saltele/Saltea-Pliabila-Pooh-Blue_codeHAK-890110.aspx" target="_blank">asa ![]() mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Racusor nici eu nu am primit inca nimic si ma gandeam sa-i sun azi dar daca zici ca nr. de tel nu e bun ma las pagubasa. Si mie tot in 30 Nov. trebuiau sa imi trimita. Bine macar ca nu am platit ceva in avans.
Roxana_Theo spune:
Racusor, razatoarea am imprumutat-o insa am inteles ca se gaseste la supermaket/hypermarket.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
adrianaBuc spune:
fetelor, am comis-o: am papat mazare! De cand visam la o mancarica de mazare
Acum sper sa nu ii faca rau Rebecai... Bine, la cat laptic mai papa de la mine ...
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
bumblebee spune:
Si eu am papat mazare si piciul n-a comentat![]()
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
rodyka spune:
ati cumparat saniute la bbi? ca eu ma tot uit de dimineata si nu ma pot hotari...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
rodi da la voi e zapada de obicei, iarna????
am crezut ca e doar soare, cald si frumos...![]()
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 rodi da la voi e zapada de obicei, iarna???? |
nuuu, niciodata nu ninge! noaptea acum e frig de 10-14 grade cu +
. mergem de cateva ori pe an, imi aminteste de muntii Bistritei, cu paduri de brazi... acum 5-6 ani inca se mai vedea zapada de pe plaja si in august, acuma nu mai tine decat pana prin aprilie, s-a incalzit clima... anul asta cand am fost la sf lui septembrie (cand am aterizat pe burta _
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
adrianaBuc spune:
Eu nu iau anu' asta saniuta.
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
carla_2008 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 mai vin cu o intrebare, paote stie careva... aveti idee daca se paaote face masaj anticelulitic pe perioada alaptarii? si daca da, cu ce fel de creme? LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
andreea am mai scris o data.masajul de nici un fel nu e indicat pe perioada alaptarii pt ca prin stimulare,prin masaj intra toxinele in sistemul limfatic,apoi in sange si in lapte evident.Asa mi-a explicat un dr.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
eladea2005 spune:
si aici sunt reduceri...eu mai comandam de aici pt eric...
http://adams.co.uk/baby_boys/tops/blue-baby-boys-snowsuit?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...