Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 17
saddie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 Buna dimineata Am si eu 2 intrebari 1. v-a venit comanda de la bebeshopp? mie nu, am trimis mail, am incercat sa sun, dar nr nu este disponibil 2. saltelute pat pliabil v-ati luat, daca da, de care? eu am vazut www.strollers.ro/Saltele/Saltea-Pliabila_codeOSA-9816.aspx" target="_blank">asa si www.strollers.ro/Saltele/Saltea-Pliabila-Pooh-Blue_codeHAK-890110.aspx" target="_blank">asa mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Racusor nici eu nu am primit inca nimic si ma gandeam sa-i sun azi dar daca zici ca nr. de tel nu e bun ma las pagubasa. Si mie tot in 30 Nov. trebuiau sa imi trimita. Bine macar ca nu am platit ceva in avans.
Roxana_Theo spune:
Racusor, razatoarea am imprumutat-o insa am inteles ca se gaseste la supermaket/hypermarket.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
adrianaBuc spune:
fetelor, am comis-o: am papat mazare! De cand visam la o mancarica de mazare Acum sper sa nu ii faca rau Rebecai... Bine, la cat laptic mai papa de la mine ...
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
bumblebee spune:
Si eu am papat mazare si piciul n-a comentat
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
rodyka spune:
ati cumparat saniute la bbi? ca eu ma tot uit de dimineata si nu ma pot hotari...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
rodi da la voi e zapada de obicei, iarna???? am crezut ca e doar soare, cald si frumos...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
citat din mesajul lui eladea2005 rodi da la voi e zapada de obicei, iarna???? am crezut ca e doar soare, cald si frumos... |
nuuu, niciodata nu ninge! noaptea acum e frig de 10-14 grade cu + . dar daca marea e la o aruncatura de bat, muntele e la nici 2 ore... si eu sunt fan zapada!! uite aici aveam 4 luni de . mergem de cateva ori pe an, imi aminteste de muntii Bistritei, cu paduri de brazi... acum 5-6 ani inca se mai vedea zapada de pe plaja si in august, acuma nu mai tine decat pana prin aprilie, s-a incalzit clima... anul asta cand am fost la sf lui septembrie (cand am aterizat pe burta )era un petec mic in varf, la peste 3000 m... planuim sa mergem prima data asa, scurt, cel mult o jumate de ora pe-afara, cu tot cu Isa. apoi mai vedem!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
adrianaBuc spune:
Eu nu iau anu' asta saniuta.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui eladea2005 mai vin cu o intrebare, paote stie careva... aveti idee daca se paaote face masaj anticelulitic pe perioada alaptarii? si daca da, cu ce fel de creme? LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
andreea am mai scris o data.masajul de nici un fel nu e indicat pe perioada alaptarii pt ca prin stimulare,prin masaj intra toxinele in sistemul limfatic,apoi in sange si in lapte evident.Asa mi-a explicat un dr.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
eladea2005 spune:
si aici sunt reduceri...eu mai comandam de aici pt eric...
http://adams.co.uk/baby_boys/tops/blue-baby-boys-snowsuit?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...