Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 18
carla_2008 spune:
mai fetelor eu am fiert apa plata de cand le dau completare.Chiar asa grav e?ca am vazut pe net tot felul de pareri
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
nuuu, niciodata nu ninge! noaptea acum e frig de 10-14 grade cu + . dar daca marea e la o aruncatura de bat, muntele e la nici 2 ore... si eu sunt fan zapada!! uite aici aveam 4 luni de . mergem de cateva ori pe an, imi aminteste de muntii Bistritei, cu paduri de brazi... acum 5-6 ani inca se mai vedea zapada de pe plaja si in august, acuma nu mai tine decat pana prin aprilie, s-a incalzit clima... anul asta cand am fost la sf lui septembrie (cand am aterizat pe burta )era un petec mic in varf, la peste 3000 m... planuim sa mergem prima data asa, scurt, cel mult o jumate de ora pe-afara, cu tot cu Isa. apoi mai vedem! _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
mai rodi, ce pofta mi-ai facut de plimbareala...abia astept vara... ma uit la pozele tale si nu ma satur...de mare, soare...aaa...vroiam sa zic ca in poze arati de parca ai fi sora Mariei...nu mama ei... bravo!!!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
anca_vlad spune:
eu am dat comanda de saniuta pt luna februarie cand vom merge la brasov, unii la ski alti la uitat cum skiaza ceilalti
asa ca saniuta va fi si pt mine nu numai Maria!
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carla_2008
andreea am mai scris o data.masajul de nici un fel nu e indicat pe perioada alaptarii pt ca prin stimulare,prin masaj intra toxinele in sistemul limfatic,apoi in sange si in lapte evident.Asa mi-a explicat un dr. Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
mersi denisa... stiam eu ca s-a mai discutat dar uitasem ce si cum... asa deci...hmmmmmmmm...deci tre sa astept....
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad eu am dat comanda de saniuta pt luna februarie cand vom merge la brasov, unii la ski alti la uitat cum skiaza ceilalti asa ca saniuta va fi si pt mine nu numai Maria! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
nu plange, trebuie sa fie si cineva cu Maria, nu? Lasa ca la anu' ii dovedesti tu pe toti.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
rodyka spune:
eladea, as vrea eu sa mai arat ca o sora mai mare a Mariei . clima asta are avantaje si dezavantaje. cand am venit in Spania nu ma credea nimeni ca Maria e fata mea, sau ca as avea atatia ani si-s maritata... cand ma uit si eu la poze fac diferenta mare... asta e! vin altele la rand
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
carla_2008 spune:
razatoare de sticla mi-a cumparat bunica mea,daca aveti prin oras magazine de de toate,gen Dioda,Metalo-chimice,(comunistele)acolo gasiti,la 15 lei buc.De plastic nu as folosi.
mey deci ce tari suntem,de o luna 2 ne tot uitam toate si studiem care ce storcator- blender -robot e cel mai bun,ca sa ajungem iar la razatoarea clasica
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
rodyka spune:
citat din mesajul lui carla_2008 mey deci ce tari suntem,de o luna 2 ne tot uitam toate si studiem care ce storcator- blender -robot e cel mai bun,ca sa ajungem iar la razatoarea clasica |
daaaa, pai e mai usor de curatat dupa...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
baby78 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Ma bag si eu, vad ca e 21 RON transportul pt girafa Sophie in provincie, in Bucuresti e 18. Asta e pe organicbaby. Gresesc cumva? Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
Eu am comandat pe 01.12.2010 de pe site-ul lor girafasophie.ro si acolo e transport 16 lei si arata si statusul comenzii. Vad ca azi trebuie sa ajunga...si ma vor suna...
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
babiela spune:
Buna! Am si eu o intrebare ati primit decizia pt intrare in CIC ca eu am depus actele la sf lui oct si n-am primit nimic pana acum, oare asteapta sa vada ce hotarasc desteptii astia din fruntea tarii?
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras in ceruri Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD pt Tudor Stefan(12.08.2010)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
tudorasul nostru