Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 16
ilinca79 spune:
Buna dimineata,
La multe lunite Rebeca, Alexandru si Giulia!
Cred ca la noi revin colicii in forta, azi dimineata pe la 5 il durea burtica la fel ca acu cateva luni. Of, uratii...Dar l-am luat cu noi in pat si nici nu mai stiu de cate ori s-a trezit, asa de adormita eram.
eladea, tot in Careffour am fost si eu initial dar n-am prea vazut jucarii de bb, doar pentru copii mai mari. Se vede ca n-am experienta si nici nu stiu cum sa ma uit in rafturi In plus, ma atrag cele de tip lego, tot acolo ma uit, abia astept sa creasca Victor sa construim impreuna.
crispro, si eu zic ca a fost de la vaccin, asa a facut si Victor dupa cel de la 2 luni, acuma la 4 din fericire n-a avut nimic.
btz, asa mi-a zis si mie pediatrul, mucisorii se dau cu ser si se aspira. Multa sanatate dragutului de Paul.
Victo, ma bucur ca ati avut o noapte mai buna.
Maine merg si eu la Turda si dau directive la mama, bunica, matusa etc. sa-mi caute razatoare de sticla
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Victo spune:
ilinca, razatoiare de sticla eu am luat de acolo din zorilor, de la magazinul ala micut, primul, in spate acolo la statia de taxi. are multe si marunte acolo, du-te si intreaba, poate nu o vezi in raft.langa magazinul chinezesc, lg trecerea de pietoni de la sensul giratoriu. sper ca ai inteles care.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
vad ca si la noi revin durerile de burtica, ba dimineata, ba seara..trage si basinute..face si kk..apoi se linisteste :)
acu doarme a doua tura scurta pe azi, a fost cumintel si a adormit cu suzi, nu cu mami-suzi ;)
imediat il trimit cu mama afara si eu sa imi spal frigiderul.
eladea2005 spune:
paulaaaaaa... nu mi-ai raspuns pana la urma la intrebare: ce-ai facut cu sacul???
ilinca, eu din carrefour i-am luat un leusor din ala din material cu labutele din cauciuc, ca sa-l poata roade mai bine...ca am trecut la bagat in gurita paturici...asa adoarme mai nou... deci i-am luat jucarii de ros, nu altele...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Victo spune:
andreea, pai tot il tin la aerisit. mi se pare ca miroase totusi mai tare ca al tau .
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo andreea, pai tot il tin la aerisit. mi se pare ca miroase totusi mai tare ca al tau . Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
poi daca asa sta treaba, schimba-l...decat sa fii neimpacata....tipa e tare draguta, a zis ca no pb, daca nu esti multumita ti-l primeste inapoi...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
mai vin cu o intrebare, paote stie careva...
aveti idee daca se paaote face masaj anticelulitic pe perioada alaptarii? si daca da, cu ce fel de creme?
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
anca_vlad spune:
Neata!e prima zi fara nici un fel de durere!
M-a naucut durerea din ceafa data de anestezie....ce bine ca au trecut dupa o saptamana in care am mancat durere pe paine azi e in sfarsit lumina!
Rodyka maria primeste sanul, dar din pacate lapticul nu mai e ce a fost in sensul in care daca il mulg si il las la frigider se separa in 3 apatos ceva alb si putin grasime deasupra...il tinem acu pe post de ceai si apa!
La san papa noaptea dar dupa ritmul in care suge e clar ca nu ii tine de foame!
Asa ca papa bineron de LP cu cereale fara gluten la 4 ore!
imaya spune:
Buna dimineata mamici si delfinas,
Crispro - maraiala s-ar putea sa fie de la vaccin. Andrei a fost marait vreo 3-4 zile de la vaccin. nimic nu i convenea.
Eu i am luat baitului de sf Andrei o jucarie d-aia ce proicteaza desene pe tavan. Ii retine atentia vreo 10 min, atat. De craciun m-am gandit sa-i iau un scaunel ce se pune copilul in el in baie, bine pentru dupa ce va sta in fund (ceea ce nu cred ca i departe), am vazut la carrefour, mi se pare tare interesant.
Am inceput si noi diversificarea cu piure de radacinoase. ii place dar nu prea are rabdare de la o lingurita la alta si eu inca nu am dexteritatea sa i dau repede ca mi e teama sa nu se inece. Lipaie ligurita de numa' numa'. Deocamdata mananca cam 50 ml ca i pun intr-un bibe mic sa l vad cat mananca. De luni incep o zi cu telina, o zi cu dovlecel etc. sa vedem atunci ce o fi.
Andrei
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo ilinca, razatoiare de sticla eu am luat de acolo din zorilor, de la magazinul ala micut, primul, in spate acolo la statia de taxi. are multe si marunte acolo, du-te si intreaba, poate nu o vezi in raft.langa magazinul chinezesc, lg trecerea de pietoni de la sensul giratoriu. sper ca ai inteles care. |
victo, asa de bine ai explicat ca as gasi si eu magazinul, cred...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)