Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 15
paula_m spune:
Neata
Si eu folosesc razatoarea, dar nu am gasit de sticla, si am cautat peste tot. Asa ca am luat din aia de plastic.
Lui Raul incepe sa i se sparga tusa. Asa se chinuie micutul sa tuseasca. Si nurofenul tot nu-l vrea.
Cristina, ce te mai chinuie Vladut! . Eu cand se trezeste nopatea, ii dau sa manance si apoi il las in patut singurel si inchid lumina, las doar tv. Daca are chef de povesti, povesteste ce povesteste singurel si apoi adoarme. Noaptea nu plange, decat acum in ultimele zile, cred ca de la gingii, dar ii dau suzeta si adoarme urgent. Ai intrebat un pediatru, poate are vreo solutie miraculoasa? Il dai cu ceva pe gingii?pOate il deranjeaza si de aceea nu doarme...
Si eu tb sa curat cumva jucariile de plus. Asa nu-mi place cand il vad cu ele in gura!!
La multi ani pt Rebeca, Alexandru si Giulia!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Neata! Georgia, esti norocoasa daca doar atat a tinut foiala... deci al meu nu a dormit de la 1 jumate la 4 jumate, am plans de nervi.. apoi la 5 juma s-a trezit iar pana la 6 juma... am zis ca ii leg mana de pat... la 6 juma l-am pus cu mine in pat si ii tot indesam suzeta...bine, la 5 juma i-am dat iar papa, la 6 juam iar... am dormit asa putin... asta al meu nus tie sa doarma legat si fara foieli.... ma duc in lume... La multi ani! Rebe, Alex si Giulia, sa cresteti mari si sanatosi, si cuminti! Ma duc, ca ghiciti... iar se maraie... Acuma, io zic ca ori e de la vaccin, ori din cauza ca l-am culcat mai tarziu ieri... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
cris si eu cred ca e de la vaccin, si al meu a fost marait dupa vaccinul de 4 luni. nu ai chamomilla in casa? calmeaza
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
senty_mary spune:
scuze am uitat sa dau "buna dimineata" si sa urez LML sarbatoritilor de azi
dupa cum va spuneam Andrei e super marait de luni incoace si abia se mai cumintise. aseara a adormit la 1 cu foieli si maraieli de l-am luat in pat cu mine + plansete prin somn. l-am controlat la urechi si nu are nimic, de colici am scapat, racit nu e asa ca au mai ramas in calcul dintii sau vaccinul.
acu a adormit ca era rupt
Otiliav spune:
Neata!
M-ati pus pe ganduri. Razatoarea mea de sticla e la Bucuresti si eu sigur voi incepe diversificarea pana mergem in tara. Si mie mi se pare foarte usor de folosit si se spala bine cu o perie.
Eu am in forma de pestisor la Bucuresti si la mama una lunguiata. Evident ca amandou sunt de pe vremuri, folosite de mama pentru noi.
Racusor, intreaba si tu in familie. Poate mai are cineva una de sticla ramasa intacta. Nu se stie niciodata ce matusa o are in camara
Oana, asa este cu metalul si in plus marul ras imediat isi schimba culoarea. Trebuie ras fix inainte de masa copilului.
Larisa, inca nu-s revendica Nectarie jucariile lui. Dar mai incolo vor aparea si proteste. Eu acum cumpar dubluri si tot se mai cearta cele doua mai mari. Dar mi se pare de-a dreptul prostesc sa cumpar o jucarie de bb in triplu exemplar, inca ne limitam la 2.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
btz_ovi spune:
Racusor,Senty va multumesc pt raspunsuri
Dupa 1 o sa-mi sun medicul la cabinet,sa vedem ce spune si el.
Noi nu am cumparat batista bebelusului caci pana acum nu am avut nevoie.Banuiesc ca se gaseste la Tehnica Medicala sau farmacii nu?Cam cat costa si cum functioneaza?
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
racusor2010 spune:
Buna dimineata
Am si eu 2 intrebari
1. v-a venit comanda de la bebeshopp? mie nu, am trimis mail, am incercat sa sun, dar nr nu este disponibil
2. saltelute pat pliabil v-ati luat, daca da, de care?
eu am vazut www.strollers.ro/Saltele/Saltea-Pliabila_codeOSA-9816.aspx" target="_blank">asa
si www.strollers.ro/Saltele/Saltea-Pliabila-Pooh-Blue_codeHAK-890110.aspx" target="_blank">asa
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
eladea2005 spune:
Alina, mie mi-au spus astia de la bebeshopp ca in 9 imi trimit comanda...sper sa fie asa...
Otilia, tare mi-e ca si noi vom ajunge la jucarii in dublu exemplar... vom vedea...
btz, batista bebelusului e in jur de 50 ron...dar e eficienta...gasesti la SENSIBLU...trebuie sa o avem in casa fiecare...altfel cand au muci e jale...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
paula_m spune:
Btz, eu pe batista bb am dat pana in 20 de lei. Am luat-o de la o farmacie. Stiu ca sunt si scumpe , dar a mea si-a facut treaba. Si daca mergem undeva cu Raul si stam peste noapte, unul din primele lucruri puse in bagaj este batista.. Sa nu uiti sa iei si ser fiziologic. Eu am fiole de ser, ca sunt mai usor de folosit. Se pune ser in nasuc, astepti un pic sa se inmoaie si apoi atasezi batista la aspirator si aspiri nasucul. S-ar putea sa nu-i placa si sa se traga si sa planga. Dar dupa, cand vede ca poate respira usor, Raul rade.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5
rodyka spune:
eladea, otilia, larissa, pai la voi aproape inteleg cum vine cu jucariile in dublu exemplar. dar a mea e mare, nu m-am gandit la astfel de probleme, ca ea nu se mai joaca cu ale ei de multa vreme, stau prin saci si inainte de Craciun mai sortam si mai donam la Crucea Rosie. dar acuma daca ii cumpar un plus la Iss, tre sa-l probeze ea intai! si a prins asa drag de omida asta, desi nu lumineaza, nu misca, nu canta... acuma nu-i probl ca pe Isa n-o intere´ unde i-s jucariile, sper ca mai incolo sa-i treaca Mariei bebelushenia. in cel mai rau caz scot sacii de jucarii iar la bataie
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Rodi, deci pe cand a fi mare a fi mai cuminte... mai am un pic...
Senty, tare sper sa nu fie tot asa... ca ma duc la nebuni...
Paula, io degeaba ii bag suzeta, ca o scuipa, sau si-o scoate cu mana, si apoi maraie dupa ea... nu sta cuminte... acum citesc cartea aia "miraculoasa", dar are 500 de pagini, e in engleza, si timp putin pt citit... dr minune zicea ca trezitul des noapte tine tot de oboseala, somn neimplinit...
Nu cred ca is dintii, ca nu se vede nimic... iar la ceilalti doi nu a facut asa urat- doar cate o noapte grea pt fiecare dinte, dar asat numai cand au spart gingia... cat timp erau sub gingie - nimic...
si mie tot in 9 ar trebui sa imi trimita comanda de la bebeshopp... sper...
merg sa caut ceva papa...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze