Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

daca va bagati la comanda de hainute din USA si eu vreau... am gasit niste siteuri f faine, preturile sunt f ok...doar ca transportul ne omoara...

denisa, deci ti-au ajuns sacii... sa stii ca asa e si sacul meu...are un miros specific, dar f usor, adica doar daca iti bagi nasul in el se simte ... pai daor e lana, nu bumbac sau poliester...da o sa vezi ce bine o sa le prinda gongutzelor sa stea la caldurica... se paote spala, are eticheta, vezi cum zice acolo...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna neata!
Intru sa va spun buna dimineata si sa urez la multi ani pt Rebeca Stefania de AdrianaBuc
Alexandru Radu de nela_didea
Giulia de luan

Acum ma retrag sa fac o negresa, inchid calculatorul sa nu ma tenteze Forumul,facebook-ul,si altele,asa ca va citesc mai pe seara.

Aelita n-a mai intrat demult,,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna dimineata

LA MULTI MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!!!

Fetelor voi ce da-ti bebeilor pt mucisori?Ca al meu asa are niste monstri umezi,de mereu am impresia ca se ineaca cu ei.Iar medicul e dupa-amiaza la servici.Nu as vrea sa-l deranjez pe tel personal ca are si el 2 gemene si na....

Oare sa-i fac aerosoli?Sau sa-i dau Nurofen?Ca habar nu am.Asa ca v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Georgia, esti norocoasa daca doar atat a tinut foiala... deci al meu nu a dormit de la 1 jumate la 4 jumate, am plans de nervi.. apoi la 5 juma s-a trezit iar pana la 6 juma... am zis ca ii leg mana de pat... la 6 juma l-am pus cu mine in pat si ii tot indesam suzeta...bine, la 5 juma i-am dat iar papa, la 6 juam iar... am dormit asa putin... asta al meu nus tie sa doarma legat si fara foieli.... ma duc in lume...

La multi ani! Rebe, Alex si Giulia, sa cresteti mari si sanatosi, si cuminti!

Ma duc, ca ghiciti... iar se maraie...

Acuma, io zic ca ori e de la vaccin, ori din cauza ca l-am culcat mai tarziu ieri...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Off Cris ce noapte grea ai avut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

of of..cristina, eu zic ca e de la vaccin maraiala

eu din fericire am avut o noapte mai buna, mihai s-a trezit pe la 1..a mancat si s-a mai trezit pe la 4..de fapt eu m-am trezit ca tragea asta mic niste "bombe"..asa ma distreaza ce zgomote ies din fuduletul ala micut al lor :) facuse si kk..asa ca l-am luat frumusel si ne-am dus in birou- l-am schimbat, l-am hranit...atipise..iar s-a trezit de burtica..iar kk..l-am lasat mamei sa se ocupe de el, am mai dormit ci Stefan pana la 7.

denisa, masina mea are program de spalare manuala.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cristina, pai eu numai citind ce patimesti tu in fiecare noapte, si ma ia asa cu groaza... asa-mi povestea si mie soacra de fiu-so, inainte sa ne casatorim, ca era rau de tot de mic -poate credea ca nu-l mai iau de sot . si marisor tot rau era, nu putea iesi cu el in oras ca se trantea de pamant in fata la fiecare vitrina cu masinute sau in parc daca vedea la alti copii... si-acuma tot copil e, dar parca s-a mai imbunat . bine ca nu seamana nici una din fete cu el! vezi, CRIS, pana la urma tot se cumintesc, mai devreme sau mai tarziu!

am glumit, scumpa, nu mai stiu ce sa zic de nazdravanul de Vladut, tu esti acolo mereu cu el si stii mai bine... ii trimite Isa un virtual, deocamdata. cand s-or intalni, om mai vedea

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Buna dimineata

Fetelor voi ce da-ti bebeilor pt mucisori?Ca al meu asa are niste monstri umezi,de mereu am impresia ca se ineaca cu ei.Iar medicul e dupa-amiaza la servici.Nu as vrea sa-l deranjez pe tel personal ca are si el 2 gemene si na....

Oare sa-i fac aerosoli?Sau sa-i dau Nurofen?Ca habar nu am.Asa ca v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta.

eu ii bag cate un jet de nazomer in fiecare nara, il las 10 min si dupa aia bag batista bebelusului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Buna dimineata

gabitza, ser + aspirat + un capacel de oscilo

nu ii da copilului nurofen daca nu are febra si vezi ce zice dr

sanatate

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Neata! Georgia, esti norocoasa daca doar atat a tinut foiala... deci al meu nu a dormit de la 1 jumate la 4 jumate, am plans de nervi.. apoi la 5 juma s-a trezit iar pana la 6 juma... am zis ca ii leg mana de pat... la 6 juma l-am pus cu mine in pat si ii tot indesam suzeta...bine, la 5 juma i-am dat iar papa, la 6 juam iar... am dormit asa putin... asta al meu nus tie sa doarma legat si fara foieli.... ma duc in lume...

La multi ani! Rebe, Alex si Giulia, sa cresteti mari si sanatosi, si cuminti!

Ma duc, ca ghiciti... iar se maraie...

Acuma, io zic ca ori e de la vaccin, ori din cauza ca l-am culcat mai tarziu ieri...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

eu de cand i-am facut vaccinul vietii e vesnic marait, nimic nu ii convine, doarme cate juma de ora ziua in conditiile in care pana luni(cand i-am facut vaccinul) dormea la pranz 2,5-3 ore legat, noaptea se trezeste urland si plange cu lacrimi. e ciufut tot timpul.

Mergi la inceput