Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 13
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bamboletta Eladeea-si eu ma gandeam la spray dezinfectant...dar cel care il am eu e parfumat si ma gandeam ca il baga in gurita..pana la urma am pus spirt intr-o sticluta de pulverizator si am pulverizat pe jucarii Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
bambo, mersic...da, buna ideea cu pulverizatorul cu spirt...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ochidut spune:
citat din mesajul lui carla_2008 multumesc fetelor de urari!!!e groaznic cu un delfinas bolnavior,mi se rupe inima cand vad cum geme,cum se screme,si se incoarda.Acum o sa-i dau Alinan!(asta pe langa debridat,sab simplex,bonisan,biotics,ceai,chamomila 9) si pe langa asta o sa-l mai chinui si cu statul la aerosoli,aspirat nasuc si dat siropul de tuse gretos!!!1 Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
off Carla, trimitem pupici multi lui Mateo sa ii treaca repede
de Larisa Ioana 24.06.2010
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui ilinca79 Am fost azi la cumparaturi de Mos Nicolae si am luat www.learningcurve.com/lamaze/product/detail/LC27126?locale=en_US" target="_blank">asta si www.learningcurve.com/lamaze/product/detail/LC27128?locale=en_US" target="_blank">asta sper sa-i placa puiului mic. Sunt asemanatoare in anumite privinte dar nu m-am putut hotari sa aleg Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
ilinca, sa le foloseasca sanatos... si noi am avut ieri seara de 'goana dupa cadou'... lui Eric i-am luat un laptop cu activitati si karaoke, f fainut..sper sa-i placa, ca el e fan tehnologie si calculatoare... iar la piciu i-am luat din carrefour tot felu de jucarioare de ros si distras atentia...si asta e abia inceputul...urmeaza alte ture de dat prin magazine, ca inca mai avem de cumparat..
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 A CUMPARAT CINEVA HAINUTE DE PE OKAZII? CREDETI CA E SAFE SA IEI CEVA GEN SALOPETA DE BLUGI...NU CELE CARE INTRA DIRECT PE PIELE...AU PRETURI F BUNE... mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
da, eu cumpar de pe okazii...diverse chestii...e safe zic eu...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui carla_2008 cum se manifesta un aerosol in functiune? Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
face zgomot...(daca nu e cu ultrasunete)...si scoate acel abur care trebuie inhalat...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu!
Rebeca Stefania de AdrianaBuc
Alexandru Radu de nela_didea
Giulia de luana081985
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui larissa_79 a ajuns setul cadou cu girafe...girafa nu l-a interesat, inelul gingival un pic dar se supara ca nu il poate baga pe tot in gura. e interesat in schimb de zornaitoarea cu cap de girafa oricum girafa a confiscaat-o sora-sa cand a venit de la gradi....cica e jucaria ei mult visata si spre seara s-a pus pe bocit ca vrea si puiul de girafa la mama lui...adica inelul gingival girafa. asa ca a ramas saracul Nectarica doar cu zornaitoare...doar cand e sora-sa la gradi o sa aiba acees la girafe. sa vedem maine poate e mai prietenos cu ele Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
haha larisa...ti-am zis eu ca copiii nostri sunt identici... si eu ii cumparasem bietului Filip o jucarioara, care canta...si cand ajungem acasa ghici cine i-a confiscat-o? Eric... asa ca el si-a lasat balta masinuta noua, muuult mai scumpa decat amarata de jucariaora a lui bebe...asa ca Filip a ramas uitandu-se la frate-su cum se jaoca cu jucaria lui... bine ca e mic si inca nu se scandalizeaza...ca mai incolooooooo....
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
adrianaBuc spune:
neata
Mi-a facut Rebe-bebe cadou, asa de implinirea a 5 lunite - multumim pentru urari Alina si Rodica! - a dormit pentru prima oara, fara intreruperi, de la 9 seara la 7 dimineata. Daca as adormi si eu mai devreme de 1, cred ca as reusi sa recuperez cu somnicul.
Va pup
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
giorgia23 spune:
Neata
Rebeca Stefania
Alexandru Radu
Giulia
Crispo noi chiar ca tb sa ne luam de mana...a mea a avut concert de la 4.30 la 6...am zis ca tampesc...se foia,se intorcea,isi ridica picioarele in sus,ma tragea de bluza...asta pana cand a apucat/o plansul
Roxana si eu tot razatoare din sticla folosesc...iese un piure f.fin si ii place mult...mie mi/a cumparat/o soacra
Daca reusesc sa intru pe celalalt calc am sa pun si eu colinde ca am multe
De aseara e in vizita la noi catelul cel mare...si Antonia e cu ochii numai dupa ea
eladea2005 spune:
si in sfarsit neata!
ca pana acum am raspuns la postari...
mai, eu am o pb cu asta micu...de cateva nopti, undeva spre dimineata, cand inca nu e chiar ziua afara, incepe sa se maraie, ca si cum ar visa...nu plange, nu se screme, dar scoate asa niste sunete, nu stiu cum sa va explic...si imi sare tot somnul...chiar daca ii dau tzitzi, se linisteste putin apoi iar incepe...nu stiu ce are...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...