Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

cum se manifesta un aerosol in functiune?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Ies aburi prin mascuta, si se aude un usor zgomot al aparatului,silentios,nu stiu cum sa explic mai bine
Cum va descurcati?Sanatate piciului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

cum se manifesta un aerosol in functiune?

Ies aburi prin mascuta, si se aude un usor zgomot al aparatului,silentios,nu stiu cum sa explic mai bine
Cum va descurcati?Sanatate piciului

ms m-am descurcat,nu i-a placut la inceput apoi a adormit cu masca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Girafa e de Mos Neculae si de Craciun poate ne ajunge pachetul din SUA cu hainute...pana la urma Crispro am comandat de pe macys.com

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Cat costa transportul?..Sunt cumva si alte taxe...vama?

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Apropo de girafa,eu am luat-o in speranta ca o va rontai pe ea, si va renunta la a-si baga pumnii in gurita sa-i molfaie continuu,dar NU, tot miinile in gura non stop pina'n git, poate mai incolo ii va place mai taresper.

Da-ti-mi o idee de cadou de Craciun pt nana lui Victor,e de virsta mea

Racusor, n-am cumparat niciodata hainute de pe okazii.am gasit pe cineva si comand din Anglia, cu com 15%(nu e Ana).Azi i-am dat comanda pe mail, sa vedem cum merge pina la final.

Noapte buna si linistita,somn usor bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

da, fetelor, am cantarit-o pe Isa cam la aceeasi ora, la o ora dupa ce papa, cu pampers gol si cu aceleasi hainute. nu, otilia, n-o pot cantari doar in pampers la farmacie . si abia mai incape pe cantar, data trecuta isi ridica piciorusele in sus, sa ajunga la rafturi . si o cantaresc de obicei de 3 ori, daca-mi iese la fel, ok. daca 2 sunt identice, pun valoarea aia. de-acum nu mai am unde s-o cantaresc decat la pediatra, ca al meu cantar nu arata zecimi, si nu e totuna 8.100 cu 8.190 la varsta asta. ar fi contat in ideea ca nu ia in greutate si atunci tre sa schimbam alimentatia, adica sa ne aventuram in marea aventura a diversificarii. dar cum nu da semne ca nu s-ar satura sau alte simptome, nu mai conteaza...

multumesc fetelor ca ne-ati acordat atata atentie

noapte buna va doresc, ai mei dorm demult iar...

PS: am descarcat colinzile, maine o sa trimit si eu cateva care-s dragi sufletului meu...

am fost sa-mi cumpar brad , dar nu mai erau naturali!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Racusor mi-au venit azi sacii,sunt ok ,insa mi se par ca miros a oaie un pic,nu foarte tare.Ce sa zic,poate e normal,am sa-i aerisesc si eu si vedem.Dar sa stii ca am vb cu Lili pe mess si i-am spus de Paula cu sacul mirositor,la fel mi-a raspuns ca tie.Ca nu ii s-a intamplat in 3 ani asa ceva,ca sa-l tina la aerisit.
Dar Paula am o intrebare: tu cum il speli?ca m-am gandit sa il spal inainte sa bag copiii in el.ca la masina nu prea se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

a ajuns setul cadou cu girafe...girafa nu l-a interesat, inelul gingival un pic dar se supara ca nu il poate baga pe tot in gura. e interesat in schimb de zornaitoarea cu cap de girafa oricum girafa a confiscaat-o sora-sa cand a venit de la gradi....cica e jucaria ei mult visata si spre seara s-a pus pe bocit ca vrea si puiul de girafa la mama lui...adica inelul gingival girafa. asa ca a ramas saracul Nectarica doar cu zornaitoare...doar cand e sora-sa la gradi o sa aiba acees la girafe. sa vedem maine poate e mai prietenos cu ele

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

jur ca fac cu nervii... de 2 ore e treaz, se tot foiesete, da cu mana, isi scoate suzeta. Am rupt manerul de la suzeta, sa nu il mai apuce, dar degeaba... dupa 2 ore l-am pus la san, a mancat un pic si nu mai vrea, are chef de povesti... ma duc in lume...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, io am luat de pe okazii, o salopeta de craciunel. dar inca nu am primit-o... deci inca e treaz, cu ochii mari, mari... ioi ce ma dispera...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

La multe lunite, la multi ani! sanatate si fericire micilor sarbatoriti!:
Rebeca Stefania , de AdrianaBuc
Alexandru Radu, de nela_didea
Giulia, de luana081985

Crisulica... or mai fi iesind dintisori?

Larisa, tare Ale

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput