Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am pus tot ce am in Documente. Unele imi sunt dragi pt ca le cantam cand eram in corul liceului, altele se repeta, cateva nu-mi plac, dar poate vor fi pe placul unora.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Tina, l-am trezit ca a fost musai... aveam demult programarea facuta... a plans la vaccin chiar cand il terminase de dat si l-am luat in brate- s-a calmat Am venit cu el acasa, pe masina deja adormise... l-am adus in casa, sa il dezbrac, s-a trezit, marait, bagat suzeta, adormit... Cat te-a costat tramsportul din State???? Ca io vroiam sa imi iau de la Old Navy, ca livreaza si in Ro, dar mi-am selectat hainuite de 90 de $ si transportul tot atat era... ASA ca am renuntat...

Cica diversificarea dupa 5 luni jumate, si se incepe cu legume (supica , apoi piure), cica asa is noile trenduri... Exact asa vroiam si eu. Si de pus in fund cica dupa 5 luni, dar musai sa aiba implinite 5 luni, si numai cate un pic, nu uitam copilul in scaun, in fund. Cam atat... l-a masurat, cica are 66 cm, dar acum 2 sapt avea 67 cm...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Am in SUA o prietena buna (mi-e si fina) si ea imi comanda sau merge la cumparaturi si mi le trimite cu avionul cand mai trimite una alta la ai lor parinti. Acum ma costa 20$ avionul (partea mea)...cam 6 costumase(pantalon+bluza sau camasa), un pluover si o gecuta....deci e convenabil.

Ce curajos a fost Vladut la vaccin!

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Otilia, am gresit. Ii dau 2,5 ml, asa cum ai zis.
Merci de reteta de supica. O sa incerc maine sa vad ce iese.
Noapte buna tuturor

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Denisa, cred ca cel mai bine ar fi sa consulti medicul inainte de a-i face aerosoli baietelului. Mai ales daca este prima data cand ii administrezi. Substante precum dexametazona, ACC, ventolin, adrenalina, etc doar medicul poate lua decizia daca are rost sa-i dai si in ce cantitate. E mai safe asa. Sanatate multa.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Fetelor eu am descoperit ca lui Theo ii place mai tare piureul de fructe (adica fructe cu pulpa) daca il dau pe razatoare (speciala ptr fructe; numita in trecut razatoare de sticla). E adevarat ca nu merg toate fructele date, insa noi zilele astea suntem pe mar+ para+ suc de portaocale amestecate cu cereale. Ii plac atat de mult incat ar tot manca. Si nu mai spun ca este si mai simplu de spalat. La robot obtin sucul in cateva secunde si apoi frec la acele componente (mai ales sita) pana ma satur.

Mai foloseste cineva razatoarea?

24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Oana, tu ti-ai luat hainutele de la Old Navy, dar prin cineva din tara, nu? Ca am vazut ca sunt care fac asta, contra unui comision.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

da, asa le-am luat

Racusoru' iti trimit PM cu detalii

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Fetelor eu am descoperit ca lui Theo ii place mai tare piureul de fructe (adica fructe cu pulpa) daca il dau pe razatoare (speciala ptr fructe; numita in trecut razatoare de sticla). E adevarat ca nu merg toate fructele date, insa noi zilele astea suntem pe mar+ para+ suc de portaocale amestecate cu cereale. Ii plac atat de mult incat ar tot manca. Si nu mai spun ca este si mai simplu de spalat. La robot obtin sucul in cateva secunde si apoi frec la acele componente (mai ales sita) pana ma satur.

24.06.2010

de unde ai cumparat razatoarea?

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

24.06.2010

de unde ai cumparat razatoarea?

9 iunie 2010

si bunica mea - profesoara de chimie - mi-a spus ca cea mai indicata e razatoare de sticla, cica aia de metal produce nu stiu ce...oxidari ...nu ma prea pricep eu

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

A CUMPARAT CINEVA HAINUTE DE PE OKAZII? CREDETI CA E SAFE SA IEI CEVA GEN SALOPETA DE BLUGI...NU CELE CARE INTRA DIRECT PE PIELE...AU PRETURI F BUNE...

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

cum se manifesta un aerosol in functiune?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput