Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

multumesc fetelor de urari!!!e groaznic cu un delfinas bolnavior,mi se rupe inima cand vad cum geme,cum se screme,si se incoarda.Acum o sa-i dau Alinan!(asta pe langa debridat,sab simplex,bonisan,biotics,ceai,chamomila 9)
si pe langa asta o sa-l mai chinui si cu statul la aerosoli,aspirat nasuc si dat siropul de tuse gretos!!!1

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

scumpa da' un panadol/nurofen de ce nu-i dai? mai ales daca are rosu in gat? la noi a fost cu folos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro
[br

Cica diversificarea dupa 5 luni jumate, si se incepe cu legume (supica , apoi piure), cica asa is noile trenduri... Exact asa vroiam si eu. Si de pus in fund cica dupa 5 luni, dar musai sa aiba implinite 5 luni, si numai cate un pic, nu uitam copilul in scaun, in fund. Cam atat... l-a masurat, cica are 66 cm, dar acum 2 sapt avea 67 cm...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

asa si la noi

da mie sa vedeti ce mi-a spus doctorita..cica cerealele si suculetele de fructe nu ar insemna diversificare

si mi-a mai spus ca intr-adevar daca ar fi fost pe lm exclusiv as fi asteptat pana la 6 luni diversificarea. noi avem 5 luni si de maine cred ca papam...supiiicccaaa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

tu fete , am fost iar la farmacie si am cantarit-o pe Isa, a iesit 8.620 fata de 8.910 aseara!!! si am mai fost la una mai in centru, tot 8.620 arata! pai atunci cum sa ma mai bazez pe cantarul ala, poate si sapt trecuta a aratat gresit 8.580. de fapt sigur, ca nu cred ca a pus doar 40 g!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

de acum , fiind lunguta,e posibil sa nu stea ca lumea in cantar si in fucntie de cum apasa ea sa arate diferit cantarul. la noi era deviatie si de 400 de g in functie de cum tinea un picior, sau un cap. de acum pana nu sta in fund am zis ca nu ma mai bazez pe cantar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Voi cum faceti supica la bbi? Vreau si eu sa-i fac, dar nu stiu cum...
Si eu acum ii dau nurofen, tot pt gat, dar tare ma chinui cu medicamentele astea. La vitamina C, pune limba pe cerul gurii, de abia reusesc sa-i strecor lingurita in gura, iar la nurofen, pe o parte ii bag seringa in gurita si pe cealalta, da el afara nurofenul. Imi ia 5 min sa-i dau 250 mg nurofen. Cu Tantum verde e mai simplu ca nu poate da afara, e spray

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Rody, adica sa mai trimit si alte colinde? Ca ma prind mai greu
Eu lr pot pune pe toate si care mai aveti si altele sa le punem la un loc... e bine?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ma bag si eu, vad ca e 21 RON transportul pt girafa Sophie in provincie, in Bucuresti e 18. Asta e pe organicbaby. Gresesc cumva?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bumblebee si eu vreau colinde. Le-am descarcat deja pe cele pe care le-ai pus si mai vreau, daca mai ai. Mi-au placut tare mult.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna seara fetelor.

Ziua de astazi a fost buna si pentru noi in sfarsit. Theo a mancat mai bine decat de obicei, bineinteles ca totul se mananaca la lingurita. Si a facut kk singur de 3 ori (tare, asa cum face de cand l-am diversificat).

Intreba cineva de supica. Eu am inceput prin a fierbe morcov si pastarnac (e dulce si ii place mult) in apa. Date la blender si amestecate cu apa in care au fiert pana cand consistenta este cremoasa dar nu foarte, foarte groasa. Cantitatile eu le pun ochiometric si fac pentru doua zile. Treptat i-am introdus apoi radacina de patrunjel, cartof si dovlecel. Acum pun mai putin morcov pentru ca cred ca ii este mai bine la stomacel (el fiind mai constipat din fire ).

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Rodyka conteaza foarte mult daca ai cantarit-o pe Isa de fiecare data in aceleasi conditii (adica facuse kk sau nu, macase sau nu). Plus ca mi s-a spus atat de catre pediatru cat si de catre asistenta ca fiecare cantar are o anumita abatere. Si ca este de preferat sa fie cantarit copilul de fiecare data pe acelasi cantar, in aceleasi conditii (vezi cele enumerate mai sus).

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ilinca, ma gandeam la spanac sa fie cumparat proaspat, nu congelat, nu din conserva.
Rodyka, dar nu o poti cantari dezbracata cu un scutec nou. Eu asa fac, Si cantaresc de 3 ori, fac media.
Paula cum sa-i dai 250ml??? Poate 2,5 ml de Nurofen, nu?
Eu fierb radacinoasele si le bag la blender cu putina zeama. La inceput voi arunca foile de ceapa si frunzele de telina. Mai tarziu le voi lasa si pe ele. Totul vine de la sine. O sa vezi ca nu va fi deloc greu.

Vad ca mamicile de bb2, bb3 rezista tentatiei diversificarii

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput