Fluturasi de martie-aprilie 2011 (87)
Raspunsuri - Pagina 4
djlaura01 spune:
antguess mersik
_
23 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
bb_yasmi spune:
NEWS: astazi la pranz ar putea ajunge in guvern una din varantele pt cic ....
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
djlaura01 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi NEWS: astazi la pranz ar putea ajunge in guvern una din varantele pt cic .... mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a |
sa-i ia drac de tampiti
_
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
bb_yasmi spune:
sau sa ajunga si ei sa trebuiasca sa traiasca din atatia bani....
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
djlaura01 spune:
bb_yasmi sa traiasca ca mine cu 10 mil din care 5 chirie plus rate plus sa mai manancinoroc ca am parinti ca altfel muream
_
Happiness_4_us spune:
Neata si de la noi!
Nimic nou la orizont.
Am o stare .... As bea o tona de ceva sa adorm si sa ma trezesc peste cativa ani!
Edit: dim am fost cu A la control iar dr lui cand m-a vazut, a facut ochii cat cepele la burtika mea. Si intreba: cate saptamani ai? Si in sarcina cu A la fel erai? Ca mi se pare micaaaaaa burtica.
Acum m-a bagat la idei. Sper sa fie totul ok . Singura problema o am cu lichidele ca nu reusesc sub nici o forma sa beau 2l de apa pe zi. Asta ma macina zilnic.
Altfel M misuna non stop, si noaptea ma trezesc uneori ca imi da suturi de parca m-as fi asezat pe ea.
Mamica fluturasului Andrei si 28+ Maria
dorinut@ spune:
Tare sunt curioasa ce au de gand uratii astia din parlament...
------------------------------------------------------------------------------------------
27 cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
cami_antonia spune:
djlaura nu te mai supara ... suntem in post si am incredere ca Dumnezeu nu ne va lasa chiar in voia sortii cum vor guvernantii
catank si eu port fasa elastica
da uneori nu o suport toata ziua
ma jeneaza .... tu cum reusesti sa stai toata ziua cu ea?
mandreeac sa ai un week-end frumos la munte
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA
djlaura01 spune:
cami_antonia
_
cami_antonia spune:
happy neata si tie
dorinut@ si eu abia astept sa vedem ce zic
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA