Fluturasi de martie-aprilie 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Helooooo

Abia acum am apucat sa intru...sunt la serviciu!
Abia astept sa vad si eu desertul tau Yasmi..pare delicios!

Ma bucur ca a castigat Ella Dansez pt tine.Era un caz care chiar ma impresiona.

Legat de CIC sper sa nu se modifice nimic!!!Si ma rog pt asta!Sa nu treaca porcariile propuse de ei

19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

djlaura cum e la sinaia? e zapada?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

cami_antonia in oras nu mai este,ca a plouat era asa frumos multa multa zapada si a plouat,poate pe munte sa mai fie

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lalely buna si tieeeeeee
si eu as vrea sa ramana asa conditiile CIC ... dar ma intereseaza f mult perioada de 2 ani si conditiile care sunt pt acesti ani ... offff
acu fiecare cum isi permite
prefer sa mananc cartofi si [paine da sa pot sta cu bebe acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

happy ce s a ntamplat mami??? ce e cu starea asta!!??? ute un mareeee si o sa ti ma inveseleasca ziua!!

lalely,

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

foarte bine ai spus. la fel gandesc si eu@!

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_Ly spune:

Bine v-am regasit, asa de dor imi era sa va mai citesc... doar ca eu merg inca la birou si e o presiune permanenta... acasa la fel e o nebunie, trebuie sa facem niste schimbari importante sa-l primim pe bebe cum se cuvine... nu am timp nici sa respir.

Am retinut discutia legata de dormitul cu/fara bebe. Personal nu am nici o teorie in legatura cu asta (bine, in general am foarte putine tabieturi - de exemplu, am descoperit intr-o seara, dupa 6 ani de locuit cu sotul meu, ca noi nu avem "partea mea de pat" si "partea lui de pat" - adoarme fiecare unde se nimereste ). Asa ca imi voi lasa optiunile deschise: o canapeluta extensibila de 2 persoane la bebitza in camera, niste loc in camera noastra in caz ca vrem sa aducem patutul... sotul meu a ras si a zis ca daca mititica seamana cu mine vom adormi amandoua in sufragerie, pe canapea... si ne va transporta el pe amandoua prin camerele noastre .

Despre indemnizatia de CIC nu stiu ce sa spun... reducerea perioadei nu m-ar afecta ff tare (nu cred ca as fi stat chiar 2 ani acasa); dar daca vor reduce suma nu-mi va fi deloc usor, deja pierd mult din venituri... probabil ca voi fi obligata sa revin inca si mai repede la birou.
Opinia mea e ca o sa umble mai degraba la suma decat la perioada, ei au nevoie de bani la buget ACUM, nu din 2012 cand le vor obliga pe mame sa revina mai repede la munca si cand e posibil nici sa nu mai fie ei la putere... Ce-o fi o fi!!!

Ah! si un mesaj pentru Shtrumphy (pentru ea in special ca stiu ca schimbam saptamana impreuna): Mos Craciun ne va aduce exact intrarea in trimestrul III . Abia astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!!

Noi astazi ne-am trezit mai tarziu....pe la 9.30! Am mancat putin si acum incerc sa prind curaj sa ies din casa sa merg la socrii...
Madutza, a castigat Strunila...si sincer cazul Ellei era mai delicat.
Sa ai grija prin oras...
Yasmi, banuiesc ca esti super fericita ca astazi vine mami tau!
Roxy, tu unde esti???...Tot la plimbare?
Andreea, da este un dolofanel.....Tu cum te mai simti?
Cami, tu mergi la doamna Balasa...eu ma ”invart” in aceeasi familie...eu merg la sotul ei...tot Balasa
Happy...nu fii necazita ca arati super bine...nu conteaza marimea burticii ci continutl..sa vezi cata surpriza ascunzi tu acolo
Strumpitz,...
Simonelu, bafta la prima zi de gradi...sa ne povestesti!!
Deea, tu ce mai faci burtica?? Cum te mai simti?
Va pe toate!!!

Ally , Eduard 23 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici

am ajuns si noi de la analize . si cum am plecat nemancata dimineata asa stare de lesin ma luase pe acolo si era si cald. abia asteptam sa ies. apoi am fost pe la ai mei si am mancat, am fost cu mama prin niste magazine de bebei si am gasit salopeta de fas foarteeee frumoasa, intreaga. dar mama mai vazuse intr-un loc asa ca trebuie sa merg s-o vad si pe cealalta si apoi ma decid pe care o iau

madutza si mandreeac distractie placuta la munte. si sa va imbracati bine

ally eu eram sigura ca bebe era bine, dar stii cum este...ne facem griji mereu

simona sa savurezi concediul din plin

bb_yasmi,strumphitza,dorinut,dyadya,cami,djlaura

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_Ly spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

foarte bine ai spus. la fel gandesc si eu@!

Oufff! Si eu as fi 1000% de acord cu voi - in principiu. In fapt, nu e vorba doar de a strange cureaua, ci pur si simplu de a nu ne putea plati darile/ratele daca se intorc la cei 600 ... sau chiar 1000 de RON

Mergi la inceput