Unde ti-ar placea sa petreci Craciunul ?

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela86 spune:

Mi-ar placea foarte tare sa ajung de Craciun intr-o zona de munte, impreuna cu familia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Eu imi doresc de cativa ani sa petrec Craciunul in Laponia, partea suedeza sau finlandeza, nu conteaza. Motivul principal este fiul-meu. Acum are 5 ani si inca nu am reusit sa-l duc acolo deoarece excursia costa mai mult decat una pe o insula exotica (peste 2500 euro de persoana pt transport, cazare etc), dar sper eu mult sa reusesc la anul cand imi imaginez ca ar fi ultimul an in care ar mai crede 100% in Mos Craciun. Cred ca pentru el Craciunul in tara lui Mos Craciun, cu zapada, lumini, fabrica de jucarii, spiridusi, Mos Craciun, sanii, etc ar fi un rai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_Sky spune:

Simplu .... la cluj mi-ar placea sa-mi petrec aceste sarbatori frumoase de iarna.Acolo locuiete cumnatul meu si mi-ar placea sa merg ca sunt zurlii tare si as avea cu cine rade si glumi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_b_t spune:

Mi-ar placea sa petrec craciunul intr-o cabana calduroasa si primitoare alaturi de toti cei dragi mie! O idee:http://www.youtube.com/watch?v=4NmZK6Mut1g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

Ola,

Mi-ar placea sa petrec Craciunul la o cabana, la munte alaturi de toti cei dragi mie. In jurul bradului cu bucate tyraditionale si cu multe jucarii pentru copii.

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina0508 spune:

Hello!
Anul acesta voi petrece Craciunul fix asa cum imi doresc si anume ACASA!!! Sunt o fericita mamica a unei fetite de numai 7 luni asa ca un Craciun linistit cu familia este cel mai potrivit! Poate ca in alti ani visam sa merg in Austria sau la New York, dar anul acesta acasa e cel mai bine!
Sarbataori fericite de la Alina si Teo!
P.S. Sper ca Mosul sa vina cu un cadou Dolce gusto :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krantz spune:

MOS CRACIUN vine la fiecare doar ACASA unde suntem toti ,chiar si un mic bradut impodobit(crenguta de brad,ca e criza),mirosuri placute, chiar si de la vecini,ma refer la mancare...colinde ,cine stie ,live.Concluzia e ca e un cerc vicios:MOS CRACIUN,FAMILIE,ACASA.Mi-ar placea sa fie anii 1970 ,mirosul cetinii de brad din camera,cozonacii rumeni pe masa,sub brad cateva portocale sau mandarine,cine stie cu cata truda cumparate si bomboane cubaneze..Sa nu ne uiti Mos Craciun nici anul acesta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada26 spune:

Craciunul e magnific...Mai ales,anul asta,pt noi fiindca o avem pe noi si pe printesa noastra in varsta de 6 luni.Ea este tot ce ne-am dorit mai mult si din acest motiv ne dorim sa facem Craciunul acasa,amandoi cu minunea noastra de copil.Probabil ca vor venii si bunicii in vizita,dar vrem sa profitam de aceasta sarbatoare si sa stam tot timpul cu fetita noastra,Bianca Maria.Abia astept sa vad cum va reactiona la aranjatul bradului.In concluzie,acesta va fi cel mai minunat Craciun,acasa cu fetita noastra scumpa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamoDancea26 spune:

In fiecare an petrec Craciunul alaturi de familie, acasa.Si in acest an va fi la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela71 spune:

Eu as dori sa petrec un Craciun linistit alaturi de familie, sa fac prajiturele cu fetita mea, ii place mult fie de ajutor. Imi doresc un brad care sa miroasa tare frumos (inca nu am cumparat unul), sa il ornam frumos. Am multe ornamente... Vreau ca anul acesta sa imi vad casuta aranjata ca de sarbatoare, sa astept musafiri dragi, sa le ofer o cafeluta buna... La prajiturele si papica ma ajuta copilasii, caci le place bucataria. La prepararea cafelei, poate ma ajuta premiul cel nou ?!

Mergi la inceput